kaže za IBRU da je on sve u Veležu od ekonoma pa do direktora, i da je u kontaktu s njim, kaže još da je IBRO na putu da stvori dobar Velež, samo treba malo više strpljenja...

Ibro je zapadna škola, i što je najvažnije, on nije u Veležu da bi se izmuzo neku kintu, već prvenstveno radi svoje afirmacije i radi toga što voli Velež.Više bi u Švici zarađivao da trenira malu raju, ubjeđen sam.AlemC85 je napisao/la:a što je BAKA sinoć pohvalio Ibru i zeta...![]()
![]()
![]()
kaže za IBRU da je on sve u Veležu od ekonoma pa do direktora, i da je u kontaktu s njim, kaže još da je IBRO na putu da stvori dobar Velež, samo treba malo više strpljenja...
A sto ih nabroja ti. Pa nismo Ajax jbte. Cuj veliki tim ljudi. Evo ti npr Dinamo 2 se covjeka vrte u njemu a sampion je 7-8 godina zaredom dok se u Hajduku vrti gomila plus ogromna Torcida pa su iza Dinama 100 godina. Paglu ti capriMostaracVelezovac je napisao/la:Ne moze Ibro napravit svjetski Velez, niti Baka, niti Tana niti Niksic.
Jedino Ibro ZAJEDNO sa svima ostalim u klubu i oko njega moze da ucestvuje u timskom radu koji vodi boljem Velezu. Ovo pojedinacno glorificiranje - ne vodi nicemu.
U Mostaru isto ko da neki stalno skrecu vodu na ovaj ili onaj mlin. Uvijek je neki "heroj" odgovoran za sav uspjeh - a nije tako. Ako se Velez i vrati na stare staze slave, to nece biti radi jednog heroja nego ce to biti onda kad iza njega bude stajao veliki tim ljudi koji zajedno disu jednom dusom i rade na jacanju kluba. To znaci i trener, i direktor, i sportski direktor, i clanovi UOa, i politicki igraci (kao npr. Niksic danas), i biznismeni koji guraju klub, i sponzori - svi zajedno moraju disati jednom dusom.
Bude li Ibro i direktor i trener - od tog Veleza nece biti nista.
Cak sta vise, ako Velez spadne samo na Ibru, Velez nece bit ni u 5. ligi, bez obzira sto ja strasno postujem Rahimica - ali to je istina za bilo kojeg pojedinca, pa i za njega. Samo se zajedno moze naprijed.
Trans je oduzet jednom konobaru ali u odnosu koliko je njihovih zajedno sa FP tenama i duxevima zavrsilo kod nas to je nista. To je njihov domet 4 na jednog ili kupit trans za 500 maraka sto im je onaj narkic mehic prodao da se pukne zutim prije par godinaChupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
To za onaj od Carine? Nije bitno kome je oduzet, nisu ga trebali stavljat ako nisu tu da ga paze, jer mjesto je baš vidljivo, i naivno je bilo tako ostavljati transparent bez imalo razmišljanja. A to što kažeš koliko je njihovih završilo kod nas, ja za samo jedan znam 100%.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Trans je oduzet jednom konobaru ali u odnosu koliko je njihovih zajedno sa FP tenama i duxevima zavrsilo kod nas to je nista. To je njihov domet 4 na jednog ili kupit trans za 500 maraka sto im je onaj narkic mehic prodao da se pukne zutim prije par godina
Nije od RA carine nego od alkosa iz stoka kojima se govorilo da ga daju KN ali oni nisu htjeli. Pao je trans u Citluku,pao je na brani rastani i pao je eagles prije 4-5 godina. Ovo je njihov drugi da su nama odradili. Prvi je pao na derbiju 2000 kad je Martinovic usao s nama na stajanje strgao ga i pobjegao. Ali to nije bio trans nego zastavaChupacabra je napisao/la:To za onaj od Carine? Nije bitno kome je oduzet, nisu ga trebali stavljat ako nisu tu da ga paze, jer mjesto je baš vidljivo, i naivno je bilo tako ostavljati transparent bez imalo razmišljanja. A to što kažeš koliko je njihovih završilo kod nas, ja za samo jedan znam 100%.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Trans je oduzet jednom konobaru ali u odnosu koliko je njihovih zajedno sa FP tenama i duxevima zavrsilo kod nas to je nista. To je njihov domet 4 na jednog ili kupit trans za 500 maraka sto im je onaj narkic mehic prodao da se pukne zutim prije par godina
Nisi me shvatio, znam kome je uzet ovaj trans jučer, nego ti govorim za taj što je Mehić prod'o da je to bio od Carine veliki trans, jedan od većih koji su bili na tribini, jel to to? Znam da smo mi uzeli od Avenije, a za ostale nisam siguran,ne sjećam se baš najbolje, ne računam nikakve zastavice, dresove i slično. Uglavnom htio sam reć da je ovo što se desilo krajnje neodgovorno i naivno od te raje iz štoka.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Nije od RA carine nego od alkosa iz stoka kojima se govorilo da ga daju KN ali oni nisu htjeli. Pao je trans u Citluku,pao je na brani rastani i pao je eagles prije 4-5 godina. Ovo je njihov drugi da su nama odradili. Prvi je pao na derbiju 2000 kad je Martinovic usao s nama na stajanje strgao ga i pobjegao. Ali to nije bio trans nego zastava
Znam tačno čiji je, al ebiga, nasekiralo me to kad sam čuo jučer, a i većinu raje je, kako neće. Ma što se tiče Borca upravu si, ako ćemo gledat unazad trebali bi ih dobit. Isto tako sa Sarajevom treb'o bi bit x, uvijek isto.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RA Carina zuto-crveni na pruge to je taj sto ga je mehic prodao,avenija je zapaljen na derbiju a eagles u tabhani istu noc s onim rastani neznam sta se desilo. Drug,ono sto su odradili sinoc nije RA trans nego trans velezovih alkosa koji su kad velez igra u stoku a ne na stadionu. Ma hebo to vaznije nam je sta cemo s Borcem. Uvijek ovde popuse ali dobro igraju
Ma druze nemas se sta sekirat toga je uvijek bilo i bit ce. Sutra cemo mi njihov i tako ukrug. Da smo se sreli negdje na putu pa popusili trans e to je vec sramota a ovako 5-orica s fantomkama na jednog konobara je zaChupacabra je napisao/la:Znam tačno čiji je, al ebiga, nasekiralo me to kad sam čuo jučer, a i većinu raje je, kako neće. Ma što se tiče Borca upravu si, ako ćemo gledat unazad trebali bi ih dobit. Isto tako sa Sarajevom treb'o bi bit x, uvijek isto.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RA Carina zuto-crveni na pruge to je taj sto ga je mehic prodao,avenija je zapaljen na derbiju a eagles u tabhani istu noc s onim rastani neznam sta se desilo. Drug,ono sto su odradili sinoc nije RA trans nego trans velezovih alkosa koji su kad velez igra u stoku a ne na stadionu. Ma hebo to vaznije nam je sta cemo s Borcem. Uvijek ovde popuse ali dobro igraju
Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
Samo se ti tješi da je to takoRodjeniiBrato je napisao/la:Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
Ispred kafića Stock na Trgu Ivana Krndelja, u naselju Bejrut, desio incident, u kome je prvo bačena dimna bomba, a potom je pet maskiranih mladića sa noževima u rukama uzelo zastavu Veleža ,dugačku 10 metara. Oni su potom ušli u džip kojim su se i dovezli, i pobjegli. Od Miletića saznajemo da su policajci identifikovali i ove osobe, te ih priveli u stanicu na krim-obradu. Zastava je pocjepana u MUP-u HNK-a.rebel je napisao/la:Samo se ti tješi da je to takoRodjeniiBrato je napisao/la:Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.