Zvjezdan Misimović

DonCorleone
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la DonCorleone » 11 sep 2013, 12:37

Mrsko mi danas previse palamuditi samo mislim da je njemu stalo repke, on ne bi nikada dopustio da izgleda ovako i da na terenu lici na usporeni snimak. Okrenut nula, dueli nula, lucidnost nista, trka nula i tako...naprijed u 180 minuta nista, pozadi ne postoji nazalost.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 sep 2013, 12:44

hurem je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Miske se opet zapustio, van forme je i ne zasluzuje poziv za zadnje dvije tekme. Kina je daleko, a sa ovom formom nema mjesta u prvih 11, tako da kao i Muslim nema potrebe da dolazi da sjedi na klupi.
Ako zeli u Brazil neka se i potrudi, jer tamo idu najbolji.
daj ba uozbilji se...cuj ne zasluzuje poziv...on se bar znao sastaviti s loptom dok ibisevic i dzeko ni to nisu mogli...ne treba ni njih zvati....
ja se slazem da nije bio na nivou u ove dvije utakmice, kao vecina...ali vrati film samo malo nazad, protiv latvije i grcke...mozda ce takav da bude i u sledecim utakmicama...
U slEdecim nece sigurno ali u slijedecim mozda i nesto napravi. Tesko ce za 3 sedmice skinuti 5,6 kila viska, ono se vise ne skida i sta imam od toga sto se sastavi sa loptom kad ne moze potrcati, pa ne igramo protiv konobara da ih mozes samo tehnikom samljeti, ako nisi gledao sinoc je bio trkacki rat na terenu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 11 sep 2013, 14:29

U budućnosti Misketa gledam kao solidnog back-up igrača u našem državnom timu, ništa više. Godine su stigle, zaista se vidi kako je dosta stagnirao nakon odlaska iz BuLi. Šteta. Sve u svemu, u liku Hajrovića smo našli fantastičnu zamjenu za ovog starog lava. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 11 sep 2013, 15:09

DonCorleone je napisao/la:Mrsko mi danas previse palamuditi samo mislim da je njemu stalo repke, on ne bi nikada dopustio da izgleda ovako i da na terenu lici na usporeni snimak. Okrenut nula, dueli nula, lucidnost nista, trka nula i tako...naprijed u 180 minuta nista, pozadi ne postoji nazalost.
sto i ti sereš,čuj trka...
ne na misketa,ne,ne...miske je kralj

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 sep 2013, 15:13

Bayern@heart je napisao/la:Miske vrati se u Evropu za dobro naše raprezentacije, trebaš nam bit ti-top za Svjetsko iduće godine u Brazilu. Bundeska stvorena za tebe timovi tipa Frankfurt,Nurnberg, B.Mehlengladbah,Hannover timovi po tvojoj mjeri. Miske vrati se i budi ponovo najbolji
nijedan od tih timova ne treba misketa . čovjek koji ne može 90 minuta odigrati u kineskoj ligi nije ni za jedne europske lige .

stvara se problem , zašto pozvati igrača iz daleke kine da leti 12-13h , dođe na okupljanje - i onda presjedi na klupi cijelu / većinu utakmicu ? iz istog razloga se i muslimović ne poziva . a onda ispadne da se zbog toga miske ne treba ni pozivati u reprezentaciju , što je mnogima uvreda njemu i svemu što je učinio za repku .

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 15:15

Ma bjez' razocaro me Miske skroz. Vidjecemo u oktobru hoce li ista smrsati ma da cisto sumnjam :?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 15:16

viKK je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:Miske vrati se u Evropu za dobro naše raprezentacije, trebaš nam bit ti-top za Svjetsko iduće godine u Brazilu. Bundeska stvorena za tebe timovi tipa Frankfurt,Nurnberg, B.Mehlengladbah,Hannover timovi po tvojoj mjeri. Miske vrati se i budi ponovo najbolji
nijedan od tih timova ne treba misketa . čovjek koji ne može 90 minuta odigrati u kineskoj ligi nije ni za jedne europske lige .

stvara se problem , zašto pozvati igrača iz daleke kine da leti 12-13h , dođe na okupljanje - i onda presjedi na klupi cijelu / većinu utakmicu ? iz istog razloga se i muslimović ne poziva . a onda ispadne da se zbog toga miske ne treba ni pozivati u reprezentaciju , što je mnogima uvreda njemu i svemu što je učinio za repku .
Mislimovic se ne poziva jer nema kvalitet za repku. Miske ako opet skine nekoliko kila moze bit vrlo koristan. Nije njemu problem doc, pa voli i on da dodje malo u BiH. Sam jw trazio da dodje na prijateljsku.

Miske trenutno nije za prvih 11, ali je definitivno za spiska. Pretjerujete.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 sep 2013, 15:20

Cartman je napisao/la:
viKK je napisao/la:

Mislimovic se ne poziva jer nema kvalitet za repku. Miske ako opet skine nekoliko kila moze bit vrlo koristan. Nije njemu problem doc, pa voli i on da dodje malo u BiH. Sam jw trazio da dodje na prijateljsku.

Miske trenutno nije za prvih 11, ali je definitivno za spiska. Pretjerujete.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
slažem se i ja da on nije za prvih 11 , ali javlja se problem u samom misimoviću . on je insistirao da dođe na prijateljsku , jer je znao da će igrati od početka . a bojim se da ako nastavi dobijati poziv a bude sjedio na klupi , doći će do ponovnog "rafalanja" . ako je voljan letjeti iz kine i spreman sjediti na klupi , samo iz razloga da bude na spisku i igra na SP (kao što to radi rahimić npr) , onda nemam ništa protiv njega . međutim poznavajući njega , on bi vjerovatno pravio neke probleme u vezi toga što sjedi na klupi .

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 sep 2013, 15:20

Moze Misimovic u Bundesligu komotno. Tamo se odbrana gotovo i ne igra, a i slabo se trci. Bio bi pojacanje za dosta ekipa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 15:23

Kako su neki ljudi licemjerni,Miske je jedan od rijetkih majstora,onaj korner iz kojeg smo dali go to niko ne spominje to je nebitno? Salihovic izvodio kornere balone nekakve slao,izvede korner u tribine zavrsi i dodje madzionicar i izvede perfektan korner,to je ta carolija koju nema 90 posto igraca,covjek poteza,igrac koji je trpao Dzeku u repci i Wolsburgu,proslavio i njega i Grafitea,donio titulu Wolsburgu itd. mnogo ste licemjerni! Neko spominje trku,Misketu nije zadatak da trci kao lud,on to nikad nije radio i kad je u najboljoj formi bio,sad druga je stvar sto neki nemaju pojma o fudbalu i taktici i poziciji igraca al to je vec njihov problem! Jedna Srbija bi se sad ubila za ovakvog Misketa,oni godinama nemaju znalca na sredini terena!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 sep 2013, 15:32

ne živi se od stare slave . opališ koju opravdanu kritiku , ali neee , nemooj , to je miske baa , njemu se ne smije ništa prigovoriti , igrao je on dobro prije 3-4 godine baaa , šta vam jee ... čak je i u wolfsburgu igrao vrhunski , prije 5 godinaa baa..

reći da je miske zaslužan za onaj erminov gol je isto kao da kažeš da je lulić krivac za gol slovaka u prvoj utakmici u zenici :roll:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2013, 15:33

Misimovic nije vise za prve postave, barem ne protiv ozbiljnih ekipa u ozbiljnim utakmicama. To je valjda svima jasno. Barem ne dok je u ovakvoj formi, i dok je u **** Kini. Ali ne razumijem ljude koji ga ne zele ni na spisku, i to za madafakin Brazil. Mogli bi Husejnovic i Cocalic mozda dobit poziv umjesto ponajboljeg igraca BiH svih vremena, koji je i u ovim kvalifikacijama kad se sve sabere jedan od najzasluznijih i najboljih igraca. Boze sacuvaj.

Miske bi mogao biti dobar Joker sa klupe, savrsena zamjena za Pjanica. Dok je on u prvoj, najveci je problem sto gubimo kompletnu desnu stranu, sto stavlja ogroman teret na Mujdzina ledja. I to bas sad kad smo napokon dobili kvalitetno desno krilo.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 15:48

viKK je napisao/la:ne živi se od stare slave . opališ koju opravdanu kritiku , ali neee , nemooj , to je miske baa , njemu se ne smije ništa prigovoriti , igrao je on dobro prije 3-4 godine baaa , šta vam jee ... čak je i u wolfsburgu igrao vrhunski , prije 5 godinaa baa..

reći da je miske zaslužan za onaj erminov gol je isto kao da kažeš da je lulić krivac za gol slovaka u prvoj utakmici u zenici :roll:
Normalno da je zasluzan,da je Salihovic nastavio da izvodi kornere u tribine nebi onog gola bilo,al Miske je maestro svidjalo se to nekome il ne,trebaju pure da jedu svi da bi mu do koljena bili!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2013, 15:48

Misimovic je covjek koji u reprezentaciji najvise zasluzuje da zaigra na SP. To bi mu bio vrhunac karijere. Mozda nije ostvario koliko je mogao, ali mi, bosanci i hercegovci, znamo o kakvom se majstoru radi. U formaciji kad je Pjanic pomaknut blize golu, jednostavno smetaju jedan drugom, davno je tata Ciro to rekao. Dva kreativca na dva napadaca ne mogu da prodju u ozbiljnoj utakmici. Bilo bi odlicno za njega da promjeni sredinu u januaru, ispao je iz forme i dobio je koje kilo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 11 sep 2013, 15:51

najsmjesnije od svega je sto je nama stara slava cca 3 mjeseca. svi ga hvalili kako je bio covjek odluke protiv grka a sad mu se nabija neka stara slava i prizivanje Wolfsburga hahahaha
ohanite ljudi malo,ohanite ako imalo imate respekta prema legendi!
niko od nas sto ga volimo ne negira da se udebljo, da je puno tromiji, cak sam misljenja da nema sanse da se fizicki spremi za ove naredne dvije tekme, malo je to vremena, ali reci da ga vise ne treba pozivati ili ici tako daleko pa ga ne zvati u Brasil je imbecilno. Sredit ce se Miske do Brasila, zna i on da mu je to ispunjenje sna i da zeli biti dio te prelijepe price.
al' kad procitah jedan komentar nesto kao "da mu je stalo do drzave nebi se udebljo" e tu sam oplako od smijeha i presto se nervirati jer je jasno da su ovdje sami bubuljicarski tinejdjeri silno zeljni pi.cke

vratit ce se Miske jaci nego ikad!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Rios

Post Postao/la Rios » 11 sep 2013, 15:56

bacelonafan je napisao/la:Kako su neki ljudi licemjerni,Miske je jedan od rijetkih majstora,onaj korner iz kojeg smo dali go to niko ne spominje to je nebitno? Salihovic izvodio kornere balone nekakve slao,izvede korner u tribine zavrsi i dodje madzionicar i izvede perfektan korner,to je ta carolija koju nema 90 posto igraca,covjek poteza,igrac koji je trpao Dzeku u repci i Wolsburgu,proslavio i njega i Grafitea,donio titulu Wolsburgu itd. mnogo ste licemjerni! Neko spominje trku,Misketu nije zadatak da trci kao lud,on to nikad nije radio i kad je u najboljoj formi bio,sad druga je stvar sto neki nemaju pojma o fudbalu i taktici i poziciji igraca al to je vec njihov problem! Jedna Srbija bi se sad ubila za ovakvog Misketa,oni godinama nemaju znalca na sredini terena!
Prvo,sto se kornera tice ono gola ne bi vidjelo da Spaha nije fenomenalno skocio i spustio loptu..Da toga nije bilo loptu bi pokupi Skrtel ili neki drugi Slovak..
Drugo,od stare slave se ne zivi..Po toj logici bi mogao i Safet zaigrati..Majstor je i sad,najbolji strani igrac u historiji PSG,divili mu se svi na ovim prostorima..Sto je bilo-bilo je jarane moj,valja nama u buducnost.. ;)
Trece,ko kaze da Misketov zadatak nije da trci? Pa u modernom fudbalu i golmani su poceli da trce a da ne trci vezni igrac..Ne lupaj gluposti majke ti..
Miske prvo mora da dovede liniju u red i da popravi kondiciju..Bez toga nema price nikakve o Misketu i privih 11..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 15:58

neroazzurni je napisao/la:najsmjesnije od svega je sto je nama stara slava cca 3 mjeseca. svi ga hvalili kako je bio covjek odluke protiv grka a sad mu se nabija neka stara slava i prizivanje Wolfsburga hahahaha
ohanite ljudi malo,ohanite ako imalo imate respekta prema legendi!
niko od nas sto ga volimo ne negira da se udebljo, da je puno tromiji, cak sam misljenja da nema sanse da se fizicki spremi za ove naredne dvije tekme, malo je to vremena, ali reci da ga vise ne treba pozivati ili ici tako daleko pa ga ne zvati u Brasil je imbecilno. Sredit ce se Miske do Brasila, zna i on da mu je to ispunjenje sna i da zeli biti dio te prelijepe price.
al' kad procitah jedan komentar nesto kao "da mu je stalo do drzave nebi se udebljo" e tu sam oplako od smijeha i presto se nervirati jer je jasno da su ovdje sami bubuljicarski tinejdjeri silno zeljni pi.cke

vratit ce se Miske jaci nego ikad!
haha upravo to stara slava,a kad je ubacajima dovodio Grke do ludila,kad smo im 3 komada uvalili sto je naucna fantastika,onda je bio otac Miske a sad je 0 od igraca,al takvi smo mi nama je mjerilo jedna tekma,al opet covjek izvede korner iz kojeg dajemo go!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 sep 2013, 16:55

jbg i ja bih se slozio da Miske ne moze 90 minuta, ali na klupu u jacim tekmama ne smije nego kao i sinoc da odigra koliko moze i onda na klupu pa sta nam bog da. Zasto ne smije na klupu? zato sto nemamo drugog organizatora igre , Pjanic je smetalo samo takvo i lik NIKAD NISTA nije pokazao u dresu reprezentacije u ozbiljnim tekmama, protiv ekipa koje nisu Luksemburg, Latvija, Vels itd itd. Njih 2 vise ne mogu skupa na teren, jer Miske nema snage da pokriva igraca manje sto je Pjanic u ovom momentu.
Miske ne trci al bar uradi nesto i moze se ocekivati da napravi nesto. U oba meca je sutao, pokusavao, cak se i trosio trkacki koliko moze. Ovaj nit trci, nit kreira, nit dodaje. Sinoc ga ko cunj pogadja lopta.

u ovoj sad situaciji, Pjanic klupa, a Miske da igra dokle moze i onda ovaj da ga mijenja a protiv amatera nek Pjanic igra cijelu tekmu i onako samo i jest za takve ekipe. I molit Boga da Miske udje u kondiciju kao protiv Grka, mada i sad je bolje imati Misketa 60 minuta na terenu(mada bi i on vise mogao izvuci da je umjesto Pjanica Rahimic pa da se manje trosi i on) i da se nesto moze desiti, da nesto mozes ocekivati, nego imati onog Pjanica smetalo 90 minuta na terenu a znas da u jacim tekmama ne moze hljeba. Moze on vise malo trcati al dzaba mu kad je uprazno...ako nam je ono buducnost reprezentacije :roll: ....
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 16:58

Opet ti i opet ista prica. Pogledaj prvo poluvrijeme utakmice u Parizu. Je li to velika utakmica u kojoj je Pjanic igrao?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 sep 2013, 17:00

Pjanic smetalo. Misimovic ispred Pjanica. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.