Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Koji primitivizam.Keenan.- je napisao/la:Tekbir, Allahu ekber!
Ma, daaaajNeutral je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Ma govorim ja, pjan Hadzifejzovic zemlja. Mislim, ok je jarane, navija lik svim srcem, voli zemlju, pola ljudi se veceras i napilo zbog pobjede, ali on tu kao neka licnost i veliko ime na tv ekranima, dolazi poslije utakmice da intervjuise igrace, a olesio se. Ne ide jarane to tako, amaterizam i tacka.
Bruka i sramota, kao da je u nekoj kafani.
Zaboravio si tačku stavit između "onu" i "nasu".barbarez je napisao/la:Sad.gledam snimakk tekme I na kraju se vidjelo kako skrtel prolazi ispod.nase.tribine I pljesce.nasim navijacima I okrece se onoj tribini gdje smo.golove.zabili I aplaudira.svaka mu cast sportista koji je.uzasno.cijenio onu nasu posjetu
Donnie Darko je napisao/la:Zaboravio si tačku stavit između "onu" i "nasu".barbarez je napisao/la:Sad.gledam snimakk tekme I na kraju se vidjelo kako skrtel prolazi ispod.nase.tribine I pljesce.nasim navijacima I okrece se onoj tribini gdje smo.golove.zabili I aplaudira.svaka mu cast sportista koji je.uzasno.cijenio onu nasu posjetu
fejkAzRimiRzA je napisao/la:Sigurno vec postavljeno, al ovo je najaca proslava ikad.
[youtube][/youtube]
Trebalo je biti minuta SUTNJE.BegAx je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;lucif3R666 je napisao/la:ej , jel ko cuo tegbiranje kad je bila minuta sutnje
Evolution87 je napisao/la:fejkAzRimiRzA je napisao/la:Sigurno vec postavljeno, al ovo je najaca proslava ikad.
[youtube][/youtube]
ma nemoj mi zamjeriti - moguće je da jednostavno u drugom poluvremenu nisam ni dovoljno dobro primjećivao neka dešavanja na terenu , zbog svega što mi je prolazilo kroz glavu . zato nisam ni htio pisati ništa za višću jer nisam dovoljno vidio šta je radio . istina - učestvovao je u akciji kod gola što sam i poslije vidio kada sam pregledavao hajrovićev gol , ali nisam mislio da je to nešto previše vrijedno spomena .Batko je napisao/la:Vikk, dobar tu je to negdje. Samo jednu veliku zamjerku imam. Visca je bio dosta dobar, puno bolji od Salihovica. Recimo on je startao onu polukontru fenomenalnim pronalaskom Hajrovica kod gola.
Ma kakvo zamjeranje, malo sam se lose izrazio nisam bas tako mislioviKK je napisao/la:ma nemoj mi zamjeriti - moguće je da jednostavno u drugom poluvremenu nisam ni dovoljno dobro primjećivao neka dešavanja na terenu , zbog svega što mi je prolazilo kroz glavu . zato nisam ni htio pisati ništa za višću jer nisam dovoljno vidio šta je radio . istina - učestvovao je u akciji kod gola što sam i poslije vidio kada sam pregledavao hajrovićev gol , ali nisam mislio da je to nešto previše vrijedno spomena .Batko je napisao/la:Vikk, dobar tu je to negdje. Samo jednu veliku zamjerku imam. Visca je bio dosta dobar, puno bolji od Salihovica. Recimo on je startao onu polukontru fenomenalnim pronalaskom Hajrovica kod gola.
Prvo i da nije fejk,proslava je nigdje veze..Bar meni..A jeste fejkLenBias je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:fejkAzRimiRzA je napisao/la:Sigurno vec postavljeno, al ovo je najaca proslava ikad.
[youtube][/youtube]
i to bas ocito fejk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.