BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

rob do bagro
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la rob do bagro » 11 sep 2013, 14:04

slika
8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 14:05

Keenan.- je napisao/la:Tekbir, Allahu ekber! :lol:
Koji primitivizam. :oops:

Smijem se kladiti za njih sinoc sto su to govorili da su bili pijani svi do jednog :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 11 sep 2013, 14:05

Evo neko je snimio gol Izeta i ludnicu na tribinama :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 11 sep 2013, 14:26

A đe ćemo sad ?
[youtube][/youtube]

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2013, 14:30

Neutral je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Ma govorim ja, pjan Hadzifejzovic zemlja. Mislim, ok je jarane, navija lik svim srcem, voli zemlju, pola ljudi se veceras i napilo zbog pobjede, ali on tu kao neka licnost i veliko ime na tv ekranima, dolazi poslije utakmice da intervjuise igrace, a olesio se. Ne ide jarane to tako, amaterizam i tacka.

Bruka i sramota, kao da je u nekoj kafani.
Ma, daaaaj :mrgreen: Privatna televizija u njegovom vlasnistvu, moze sta hoce, ha ja... ljudi su nam omogucili HD, i uprkos iritantnom Marjanu, moze se uzivati u prenosu ;)

Muslimovic ispao zadnja seljacina. Krivo mu sto nece u Brazil pa pise gluposti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 11 sep 2013, 14:40

Sigurno vec postavljeno, al ovo je najaca proslava ikad.

[youtube][/youtube]

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 11 sep 2013, 14:44

Sad.gledam snimakk tekme I na kraju se vidjelo kako skrtel prolazi ispod.nase.tribine I pljesce.nasim navijacima I okrece se onoj tribini gdje smo.golove.zabili I aplaudira.svaka mu cast sportista koji je.uzasno.cijenio onu nasu posjetu
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2013, 14:46

barbarez je napisao/la:Sad.gledam snimakk tekme I na kraju se vidjelo kako skrtel prolazi ispod.nase.tribine I pljesce.nasim navijacima I okrece se onoj tribini gdje smo.golove.zabili I aplaudira.svaka mu cast sportista koji je.uzasno.cijenio onu nasu posjetu
Zaboravio si tačku stavit između "onu" i "nasu".

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 11 sep 2013, 14:49

Donnie Darko je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Sad.gledam snimakk tekme I na kraju se vidjelo kako skrtel prolazi ispod.nase.tribine I pljesce.nasim navijacima I okrece se onoj tribini gdje smo.golove.zabili I aplaudira.svaka mu cast sportista koji je.uzasno.cijenio onu nasu posjetu
Zaboravio si tačku stavit između "onu" i "nasu".
:mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 sep 2013, 14:50

AzRimiRzA je napisao/la:Sigurno vec postavljeno, al ovo je najaca proslava ikad.

[youtube][/youtube]
fejk ;)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 11 sep 2013, 14:50

Ma male mi ove tipke na mobitelu pa kako brzo tipkam zakazim tacku stalno hahaha
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 11 sep 2013, 14:51

BegAx je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:ej , jel ko cuo tegbiranje kad je bila minuta sutnje :oops:
" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
Trebalo je biti minuta SUTNJE.
Tekbir nije za nogometne utakmice.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 sep 2013, 14:52

pošto nisam stigao pisati ništa o vlastitom dojmu sinoćnje utakmice , pisat ću kao uvijek ovako malo poslije , kada mi se sve slegne u glavi . eh , šta se ima napisati o utakmici da nije napisano .. vrlo , vrlo slična utakmica kao ona u zenici . istina , bili smo malo konkretniji i za nijansu borbeniji , što je jako bitno . mislim da su skoro svi odigrali bolje nego u zenici što se tiče naših igrača ..
istina - odbrana nam je djelovala smiješno u nekim situacijama , kao i kod gola , kada je hamšik praktično prošao iza leđa našoj odbrani . hvala bogu , imali smo dovoljno sreće i bili smo dovoljno borbeni da zabijemo ta dva gola i konačno završimo 99% posla u kvalifikacijama .

begović - djelovao mi je nekako nesigurno , pogotovo kod prekida , ali skidao je šta je mogao . onaj šut hamšika rijetko ko može odbraniti , jer onako opaliti loptu znaju samo klasni igrači .

salihović - zaista , zaista loš . uz misketa jedan od najlošijih na terenu . nije ništa korisno radio , u odbrani nije ni imao puno posla jer su slovaci forsirali napade po svom lijevom krilu .. u napadu slab kao uvijek . uvijek ista akcija - on i lulić odigraju neku kombinaciju , senad mu doda u for loptu , potrči malo uz liniju , zabije glavu u pod i napuca loptu , pa 'đe ode . ha ya . stvarno je u lošoj formi , mora se popraviti jer će ga kolašinac vrlo lako izbaciti iz sastava kada dođe .

mujdža - u napadu je bio vrlo požrtvovan probijao je koliko mogao , dobro je surađivao sa ibiševićem .. ali nekada se uopšte ne bi vratio u odbranu , i čini se kao da nije 100% spreman .. no svoj dio posla je odradio korektno .

bičakčić - što se tiče odbrane , nisam ga mnogo primjećivao , odnosno nije bilo nekih velikih kikseva . međutim , kada bi morao zatvarati na mujdžinoj poziciji jer se taj ne bi vratio u odbranu , djelovao je dosta nesigurno . neka njega na stoperu .

spahić - standardno odličan .

medunjanin - u ofanzivi odigrao sasvim normalnu partiju , nije previše odskakao od ostalih . međutim još uvijek ostaje njegov vječiti problem , a to je da jako malo pomaže odbrani . kako god bilo - mislim da ne možemo igrati bez PRAVOG zadnjeg veznog .

pjanić - nisam primjetio ništa izuzetno u njegovoj igri , jeste se kretao , trčao je , borio se , ali nije imao nikakvih lucidnih poteza , a šut mu je bio ispod nivoa na ovoj utakmici . nešto mu fali ..

misimović - ništa bolji nego kao u zenici . istina , od prve minute je više trčao (na granicama svojih mogućnosti) , ali zato se umorio nakon 20 minuta , i onda se "odmarao" ostatak poluvremena . definitivno je zreo za klupu .. nemojte sada početi sa onim "miske je čovjek od poteza , on mora igrati !!!1111" ma kakav potez i sran.ja , vidjeli smo mi ko je čovjek od poteza sinoć . barem je pape imao muda da ga izvadi iz igre .

lulić - standardno , trčao , borio se koliko je mogao .. istina da je djelovao slabašno u duelima ali nema veze ..

ibišević - kao što netko napisa , on je vladar peterca , ali nek se u istom i drži . on ne može i ne zna igrati desno krilo , ali nažalost često kombinira sa mujdžom na toj strani i izvuče se na krilo , gdje nema dovoljno brzine da pretrči ikoga .

džeko - uzimajući u obzir partiju u zenici , i ovu sada može se reći da je uz misketa bio najlošiji , ali istina da se vidjelo dosta napretka u odnosnu na utakmicu u zenici . sada se koliko toliko borio , ali gubio je duele i bio nevidljiv u zraku . pošto me pojedinci optužuju kako ga stalno omalovažavam ( :lol: ) , navesti ću i šta je dobro uradio .. trčao je više , imao je par dobrih primanja na prsa , imao je 1-2 šuta , izvukao žuti karton pred kraj i to je to .

što se tiče izmjena , mislim kao prvo da je jako bitno da je pape "skupio muda" da izvadi misketa iz igre , koji je realno , morao izaći i ranije , a hajrović ući za njega .

zahirović - zašto on ulazi na desnog beka ? što se tiče igre , vidjelo se da se hoće dokazivati , međutim desni bek je preofanzivna pozicija za njega . jedino što je radio je dodavao najbližem igraču . međutim , mislim da narednu utakmicu mora početi kao zadnji vezni .

višća - ništa posebno , niti sam ga vidio dovoljno na terenu da mu dadnem ikakvu ocjenu .

hajrović - a eto , pisah ja postove i postove , kako će momak svim dušmanima začepiti usta svojom IGROM NA TERENU .. valjda ste se sada uvjerili o čemu sam pričao . protiv lihtenštajna treba početi na desnom krilu , da ga barem vidimo malo kako surađuje sa igračima , i da se poigrava sa onim pekarima iz lihtenštajna .

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 sep 2013, 14:57

Evolution87 je napisao/la:
AzRimiRzA je napisao/la:Sigurno vec postavljeno, al ovo je najaca proslava ikad.

[youtube][/youtube]
fejk ;)

i to bas ocito fejk :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 sep 2013, 14:59

Vikk, dobar tu je to negdje. Samo jednu veliku zamjerku imam. Visca je bio dosta dobar, puno bolji od Salihovica. Recimo on je startao onu polukontru fenomenalnim pronalaskom Hajrovica kod gola.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 sep 2013, 15:03

Batko je napisao/la:Vikk, dobar tu je to negdje. Samo jednu veliku zamjerku imam. Visca je bio dosta dobar, puno bolji od Salihovica. Recimo on je startao onu polukontru fenomenalnim pronalaskom Hajrovica kod gola.
ma nemoj mi zamjeriti - moguće je da jednostavno u drugom poluvremenu nisam ni dovoljno dobro primjećivao neka dešavanja na terenu , zbog svega što mi je prolazilo kroz glavu . zato nisam ni htio pisati ništa za višću jer nisam dovoljno vidio šta je radio . istina - učestvovao je u akciji kod gola što sam i poslije vidio kada sam pregledavao hajrovićev gol , ali nisam mislio da je to nešto previše vrijedno spomena .

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 sep 2013, 15:12

viKK je napisao/la:
Batko je napisao/la:Vikk, dobar tu je to negdje. Samo jednu veliku zamjerku imam. Visca je bio dosta dobar, puno bolji od Salihovica. Recimo on je startao onu polukontru fenomenalnim pronalaskom Hajrovica kod gola.
ma nemoj mi zamjeriti - moguće je da jednostavno u drugom poluvremenu nisam ni dovoljno dobro primjećivao neka dešavanja na terenu , zbog svega što mi je prolazilo kroz glavu . zato nisam ni htio pisati ništa za višću jer nisam dovoljno vidio šta je radio . istina - učestvovao je u akciji kod gola što sam i poslije vidio kada sam pregledavao hajrovićev gol , ali nisam mislio da je to nešto previše vrijedno spomena .
Ma kakvo zamjeranje, malo sam se lose izrazio nisam bas tako mislio :? cak sta vise sa 95% tvoje analize se slazem, istog smo misljenja, nego sam ja samo primjetio ovo za Viscu. Po meni je jako bitno kako je prograo Hajrovica....Onda je bio dobar u prodorima, korner dva je izborio a fino je drzao loptu kad je trebalo zadrzavati vrijeme, mislim da od Visce ne mozemo puno vise ocekivati...

Pozdrav.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2013, 15:19

Emocije su se stisale, strasti smirile i tek sad mozemo uzivati koliko toliko, barem jos jedan mjesec.

Jos dvije pobjede, samo dvije, s tim da je jedna skoro pa sigurna. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Rios

Post Postao/la Rios » 11 sep 2013, 15:23

LenBias je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:

[youtube][/youtube]
fejk ;)

i to bas ocito fejk :lol:
Prvo i da nije fejk,proslava je nigdje veze..Bar meni..A jeste fejk :mrgreen: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 sep 2013, 15:25

Kakva je ovo glupost sa klipom ? :shock: Lik k'o fol slavi, a ovi što ga snimaju iza leđa mu se smiju. K'o da oni ne bi skakali. Jao retardacije. I ono na glavu skače, pa pliva nešto na stomaku ... prese.ravanje žešće.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.