Sabahudin Topalbecirevic
Javni servis-BHT..
U trenucima dok slavimo najveće pobjede,kada smo dočekali ono što čekamo godinama na BHT ide neki film star 40 tak godina a u Dnevnik im se javlja radio reporter.Nisu imali niti košarkaške utakmice,niti najvažnije fudbalske a njihova je to obaveza..Zašto onda i kome plačati pretplatu.Generalni direktor Bakarević,zatim Belmin Karamehmedović trebaju da podnesu neopozive ostavke.Ja sam prije 14 godina nakon pobjede u košarci organizovao doček reprezentaciji i direktan prijenos a ovi nemaju niti izvještača a pri tom 2,3 čovjeka iz vrha non stop putuju i troše javne pare.Sramota,bruka a da o slici i programu kompletnom ne govorim.Ovo je sramno.Svaka čast Face tv i hvala na prijenosu ali pola BiH nije moglo da gleda utakmicu.Koga briga na Javnom servisu za tako nešto.Bruka,ko zna koja po redu..
jao ko se nasao nama govoriti da smo sosoni u pm, fuckin' "patriota", glavom i bradomJoeCelt je napisao/la:Sta serete svi! Marjan je kralj prenosa a ako vam nije dobar vi slusajte Spahu, Kristica i Suku. Mozda vas spuca adrenalin sa njima? Ja sosona majko mila!
Potpisujem sve što si napisao. Postao je toliko iritantan da gostujuće tekme gledam na drugim kanalima, jednostavno ne dozvoljava da se uživiš u utakmicu. Promukao, da ne kažem kreštav glas, sramotne (da ne kažem seljačke/primitivne) doskočice, krajnje neprofesionalno, indijanski pokliči nakon svakog gola našeg reprezentacije i ne znam šta još... sve negativno! Stid me je slušati onaj 'teferič', pola Balkana ga ismijava i nažalost - u pravu su.Klare je napisao/la:o javnim servisima sam htio, ali ne bih...
Inače Marijan je nešto najgore što se moglo pojaviti na ovim prostorima, ni truni profesionalnosti,
morao sam na mute podesiti, vjerujte istina živa,, toliko je očajan, toliko dosadan, iritantan,
i sve ono naj, naj...
a vjerujte da je su Bilić Slaven i Spaho Velid jedna velika Božija milost naspram ovog strašila!![]()
Ukinem mute SAMO ZADNJIH 5 MINUTA, a tip priča o tome kako se nalio vode Oaza, pozdravlja svoju "Miku"
, te Slovacima poručuje: okanite se fudbala, okrenite se skvošu, hokeju...
,
Svaki drugi lik se u Slovačkoj zove Marijan, zaista presmiješno...
Znači on ovim ponižava cijelu jednu uspješnu naciju, koja svim našim ublehama za primjer može da bude,
i još kaže U Brazilu smo, u Brazilu smo.![]()
Sad bih mu nešto zaista sočno opsovao(iako nikad ne psujem), znači lik je doslovno GLUP, i daj Bože da nikad više ne moramo slušati ovakve tipove, da ne moramo na mute podešavati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.