Sportski komentatori

dawud
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la dawud » 10 sep 2013, 23:20

Marijan :roll: cuj lik pozdravlja svoju ljubav, al ono (neznam bas tacno imena igraca sto su pili vodu) vedo piju vodu,medunjanin pije vodu ja pijem vodu svi pijemo vodu :o pa dajte mi cetvrtak slobodan :shock:
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 sep 2013, 23:31

Slika je super i onaj studio odma uz liniju, ali studio u Sarajevu i Marijan su loši, Senade za Litvaniju dovedi samog Baku i jednog normalnog novinara koji razumije fudbal, a ne ovako tri gosta, koje novinari pitaju nebuloze, mišljenje o Ibri Rahimiću i Mirzi Varešanoviću, ko one tinejdžerice na onom Ask pitaju jedna drugu šta misle o njima :roll: :roll:

Šta je FTV uradio s jednim dobrim potezom, nadam se da će i BHT uraditi neki tako dobar potez sljedeće godine i u Brazil povesti Baha, ovo ostalo je sve tanko, Marijan iz utakmice u utakmicu sve lošiji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 sep 2013, 23:34

Sabahudin Topalbecirevic

Javni servis-BHT..

U trenucima dok slavimo najveće pobjede,kada smo dočekali ono što čekamo godinama na BHT ide neki film star 40 tak godina a u Dnevnik im se javlja radio reporter.Nisu imali niti košarkaške utakmice,niti najvažnije fudbalske a njihova je to obaveza..Zašto onda i kome plačati pretplatu.Generalni direktor Bakarević,zatim Belmin Karamehmedović trebaju da podnesu neopozive ostavke.Ja sam prije 14 godina nakon pobjede u košarci organizovao doček reprezentaciji i direktan prijenos a ovi nemaju niti izvještača a pri tom 2,3 čovjeka iz vrha non stop putuju i troše javne pare.Sramota,bruka a da o slici i programu kompletnom ne govorim.Ovo je sramno.Svaka čast Face tv i hvala na prijenosu ali pola BiH nije moglo da gleda utakmicu.Koga briga na Javnom servisu za tako nešto.Bruka,ko zna koja po redu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 sep 2013, 23:40

Davno je to trebalo ukinuti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Klare

Post Postao/la Klare » 11 sep 2013, 00:05

o javnim servisima sam htio, ali ne bih...

Inače Marijan je nešto najgore što se moglo pojaviti na ovim prostorima, ni truni profesionalnosti,
morao sam na mute podesiti, vjerujte istina živa :!: ,, toliko je očajan, toliko dosadan, iritantan,
i sve ono naj, naj...
a vjerujte da je su Bilić Slaven i Spaho Velid jedna velika Božija milost naspram ovog strašila! :!:

Ukinem mute SAMO ZADNJIH 5 MINUTA, a tip priča o tome kako se nalio vode Oaza :roll: , pozdravlja svoju "Miku" :roll: , te Slovacima poručuje: okanite se fudbala, okrenite se skvošu, hokeju... :roll: ,
Svaki drugi lik se u Slovačkoj zove Marijan, zaista presmiješno...
Znači on ovim ponižava cijelu jednu uspješnu naciju, koja svim našim ublehama za primjer može da bude,
i još kaže U Brazilu smo, u Brazilu smo. :roll:
Sad bih mu nešto zaista sočno opsovao(iako nikad ne psujem), znači lik je doslovno GLUP, i daj Bože da nikad više ne moramo slušati ovakve tipove, da ne moramo na mute podešavati...

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 11 sep 2013, 00:29

Marjan je postao tako iritantan da to nije humano. Vjerovatno cuga dok radi mec jer je bio ko cuskija, a i baljezga nemilice. Svaka cast za Face tv, ali Marjan treba da se uozbilji. Neda se covjek slusati. Jos kad pocne govoriti "ba" sav se najezim.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 sep 2013, 00:34

Marjan me je iznervirao dok smo gubili .. meni ni do čega, a on samo priča, priča :lol: inače je legenda i meni nikad ne može smetati, niti pretjerati .. neka priča o vodi, traži slobodan dan, pozdravlja ljubav iz Bihaća :lol: neponovljiv je .. užitak ga je slušati 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 11 sep 2013, 00:40

Potpisujem sve za Marjana, @Klare, samo mi nije jasno šta ti je kriv bivši izbornik Hrvatske? :mrgreen:

http://etrafika.net/iz-drugog-ugla/blog ... vise-edina" onclick="window.open(this.href);return false;
NAPRIJED NARODE!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 sep 2013, 06:19

Najslabiji prenos do sada od strane Marjana. Zašto 10 studija, mogli su svi stati u jedan i tamo analizirati sve. Zašto jednostavno kada može teško.

Razumijem spominjanje Oaze, ipak im je sponzor. Simpatično je spominjanje ljubavi, ali ono "ba" je vještačko.

Na kraju utakmice sramota Face tv-a. Izet se prepao kada je vidio sa kakvim likovima ima posla. Maksimalna neprofesionalnost.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 sep 2013, 07:15

ma hajde sta ga napadate pa meni je dobar mogu ga slusati 90 minuta.previse volim reprezentaciju da bi se zamarao o cemu on prica.nekad pretjera ali sta ima veze nije opera fudbal je meni uljepsa prenos.mozdas bi samo trebao raditi kao sto je na pocetku kada je dosta vise paznje poklanjao podacima o igracima o ekipama stadionima.sada se vidi da mu je mrsko i da se puno manje priprema za utakmice nego prije.bitno je otici u brazil a komentator neka bude ko hoce
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 11 sep 2013, 07:49

Neko napisa d je popio koju više, carkonja moj on je smot'o koju više :mrgreen: Ponizavanje Slovačke koja je fakat sportski gigant za nas, 4:2 lagano za nas itd. Pa ono opalićemo mu šamar poslije utakmice. Pa majmune otkud ti pravo??? J... te tvoj duhovni vodja Senad koji te dovode i pusti da pravis pijacu od prenosa. Avdic je pravi primjer kako se prenose mečevi, napucano, emotivno ali brate u granicama i nikako iritantno. Na stranu kako se MArjan prodaje, i glumi bosančerosa većeg od Alije :oops:

arsliv
Kontakt:

Post Postao/la arsliv » 11 sep 2013, 08:23

Marijan-drago mi je sto on kao pravoslavac navija za BiH, srcano nas podrzava i sve to ali njemu nije mjesto da bude komentator kada on nema pojma o sportu.Prije utakmice govori ako cemo mi njih puknuti 4-1, a oni nas razbili u Zenici..Potcjenjuje sviju, 85min. utakmice sinoc on vec govori kako smo u Brazilu,a jos ni Slovacku nismo dobili, meni se noge odjeskle , a on govori o Brazilu..Pozdravlja komsije svoje, kojekakve ljubavi itd. Neprofesionalno, ne zelim da ga slusam uopste jer, ruzno je reci, ali najvise na psihijatrisjki slucaj vuce. I onaa cjela emisija je sprdacina obicna. Kada vidim kako to izgleda kada Hrvatska prenosi svoje utakmice i ovo nase, mi kao da smo niza rasa...

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 11 sep 2013, 09:45

Sta serete svi! Marjan je kralj prenosa a ako vam nije dobar vi slusajte Spahu, Kristica i Suku. Mozda vas spuca adrenalin sa njima? Ja sosona majko mila! :roll:
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 sep 2013, 11:08

JoeCelt je napisao/la:Sta serete svi! Marjan je kralj prenosa a ako vam nije dobar vi slusajte Spahu, Kristica i Suku. Mozda vas spuca adrenalin sa njima? Ja sosona majko mila! :roll:
jao ko se nasao nama govoriti da smo sosoni u pm, fuckin' "patriota", glavom i bradom :lol:
u svemu ima granica a Marjan je nju odavno presao i ovo sto radi je vise nego neukusno
@Klare potpis (Y) :!:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2013, 12:37

Klare je napisao/la:o javnim servisima sam htio, ali ne bih...

Inače Marijan je nešto najgore što se moglo pojaviti na ovim prostorima, ni truni profesionalnosti,
morao sam na mute podesiti, vjerujte istina živa :!: ,, toliko je očajan, toliko dosadan, iritantan,
i sve ono naj, naj...
a vjerujte da je su Bilić Slaven i Spaho Velid jedna velika Božija milost naspram ovog strašila! :!:

Ukinem mute SAMO ZADNJIH 5 MINUTA, a tip priča o tome kako se nalio vode Oaza :roll: , pozdravlja svoju "Miku" :roll: , te Slovacima poručuje: okanite se fudbala, okrenite se skvošu, hokeju... :roll: ,
Svaki drugi lik se u Slovačkoj zove Marijan, zaista presmiješno...
Znači on ovim ponižava cijelu jednu uspješnu naciju, koja svim našim ublehama za primjer može da bude,
i još kaže U Brazilu smo, u Brazilu smo. :roll:
Sad bih mu nešto zaista sočno opsovao(iako nikad ne psujem), znači lik je doslovno GLUP, i daj Bože da nikad više ne moramo slušati ovakve tipove, da ne moramo na mute podešavati...
Potpisujem sve što si napisao. Postao je toliko iritantan da gostujuće tekme gledam na drugim kanalima, jednostavno ne dozvoljava da se uživiš u utakmicu. Promukao, da ne kažem kreštav glas, sramotne (da ne kažem seljačke/primitivne) doskočice, krajnje neprofesionalno, indijanski pokliči nakon svakog gola našeg reprezentacije i ne znam šta još... sve negativno! Stid me je slušati onaj 'teferič', pola Balkana ga ismijava i nažalost - u pravu su.

Pogubio se. U početku je to bilo poprilično solidno, a sad je vjerujem umislio da je faca, svi ga tapšu po ramenu 'zmaju', 'dijamantu', ovo-ono. Nadam se da će neko reagovati i da će ga maknuti sa naših televizija. Izgubio je ono zbog čega smo ga doveli sa Sportkluba.

Ova reprezentacija zaslužuje puno boljeg čovjeka. Sabahudin Topalbećirević je za ovoga Mladen Delić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 sep 2013, 13:55

uuu teskee drogee...

slika

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 11 sep 2013, 13:56

Ma dobar je Marjan, barem nije dosadno uz njega. Ono sto pogotovo kod njega volim su one uvodne emisije, sto ih dosta profesionalno uradi. Sjecam se kad smo gostovali u Tirani, pa Rigi, sad u Zilini, itd. kako je opisao te gradove, njihove tradicije, narod, itd. milina ga slusati. Fakat to interesantno zna napraviti. A sto se tice komentarisanja, meni se samo ono njegovo ponavljanje nesvidja, npr. kad dadnemo gol pa uhvati deset puta vikati "Dzeko Dzeko Dzeko Dzeko Dzeko Dzeko...". A sve ostalo je ok, zbog njegovih izjava "da'ces mu samar poslije utakmice" (pa zar vi stvarno mislite da je to ozbiljno mislio :roll: ) i jeste tako popularan i ne vidim tu nista lose, u nako teskim situacijama (kao kad smo sinoc gubili) uz njega je nekako lakse gledati utakmicu.

A sto se tice FACE-TVa, totalni amateri su, pasto ce im tri studija??? :lol: Nerazumijem, ali haj eto. Mogli su u jedan studio napraviti s tri gosta, ali ne, oni tri sa po jednim gostom. I haj sve to, ali onda one reklame svako dvije minute, koje zauzmu vise od pola ekrana. Pa gori su sto puta od BHT-a (koji su stim barem prestali ili ih umanjili nakon kritike). Senad (a svi ostali njihovi moderatori) ne zna postaviti pitanje o utakmici, nesto koristno sto bih pitao, neznaju analizirati, nego samo ono "vasa prognoza za rezultat, sta kazete o onom, o ovom, tamo vamo", ... jednostavno dosadno ih slusati (sto kolege sa BHT-a po meni dosta kvalitetnije odrade). Ali haj, valjda ce se i to popraviti s vremenom, zaostajemo u svemu, pa valjda i u tome moramo.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 11 sep 2013, 14:45

hvala ti gospodaru svijetova :lol: :lol: :lol:
Audere est Facere

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 sep 2013, 15:00

Molit' Boga da Edin pocne intenzivnije pratiti fudbal. :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 sep 2013, 15:02

Dajte Bahu, jest da me glas njegov nervira
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.