Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gaston je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šteta što igram Pes
Predji na FIFU
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
gaston je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šteta što igram Pes
Predji na FIFU
Welcome to FIFA
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ja sam na FIFI 13 odigrao preko 200 utakmnica i nikad mi se ni jedan slican bug nije dogodio
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Ja sam na FIFI 13 odigrao preko 200 utakmnica i nikad mi se ni jedan slican bug nije dogodio
Pa igram i ja Pes-a od Pes 4 i covera Colline i Henrya i nakon evo osme franšize ( ne brojim PES 8 jer sam ga jednom upalio i razocarao se u svijet ) ne bi ga zamijenio sa FIFOM nema tih para mada svako ima svoj ukus
momci samo napred ,drago mi je sto je sto ste dobro startali u EPL ,zelim vam nastavak dobre serije i da aBd.dignete sledece godine taj dugo ocekivani trofej .
Zaista nemamo sreće sa ozljedama. Nadam se ipak kako će Toure, Allen i Sturridge biti spremni za Swansea, to bi prepolovilo listu ozlijeđenih.
Što se tiče Glena, to je popriličan problem. Budući da su ljudi pretežito dešnjaci, i da mladi stoperi često počinju na tom desnom bočnom, vazda smo imali brojeve tu, ali mi punokrvnog, specijaliziranog desnog beka nemamo osim Glena.
Siguran sam da će Wisdom uskočiti na tu poziciju. Žao mi je zbog Kellyja, i ne znam kako će to s njim završiti s obzirom na veliku konkurenciju u obrani.
Nije mogao ni sanjat da ce sa 23 godine postat kapiten najveceg kluba u Engleskoj
Otelo je napisao/la:Ja sam na FIFI 13 odigrao preko 200 utakmnica i nikad mi se ni jedan slican bug nije dogodio
Pa igram i ja Pes-a od Pes 4 i covera Colline i Henrya i nakon evo osme franšize ( ne brojim PES 8 jer sam ga jednom upalio i razocarao se u svijet ) ne bi ga zamijenio sa FIFOM nema tih para mada svako ima svoj ukus
Trebao si probat FIFU,dati igri priliku.Ja sam prosle sezone igrao oboje i FIFA je bolja bila a evo sad gledam govore da je PES 14 maestralan.