Hvala ti sto si mi ovim gifom vratio osmijeh na lice nakon ovih reprezentativnih desavanja(kosarka-futbalAggerYNWA je napisao/la:
8 dana nakon derbija on i dalje trci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Hvala ti sto si mi ovim gifom vratio osmijeh na lice nakon ovih reprezentativnih desavanja(kosarka-futbalAggerYNWA je napisao/la:
8 dana nakon derbija on i dalje trci
Veoma dobar sastav, ostali nek nastave potcjenjivatihanniz je napisao/la:Po meni, najbolje što imamo trenutno:
_________Mignolet_________
Glen__Toure__Agger__Enrique
____Gerrard__Henderson____
Suarez___Coutinho___Moses
________Sturridge________
Predji na FIFUgaston je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šteta što igram Pes
Otelo je napisao/la:Predji na FIFUgaston je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šteta što igram Pes
Pa igram i ja Pes-a od Pes 4 i covera Colline i Henrya i nakon evo osme franšize ( ne brojim PES 8 jer sam ga jednom upalio i razocarao se u svijet ) ne bi ga zamijenio sa FIFOM nema tih paraOtelo je napisao/la:Ja sam na FIFI 13 odigrao preko 200 utakmnica i nikad mi se ni jedan slican bug nije dogodio
Ovo bi funkcionisalo odlično, samo mislim je Sakho bolji od Tourea.hanniz je napisao/la:Po meni, najbolje što imamo trenutno:
Obojica su bolji od Aggera.Desmond je napisao/la:Ovo bi funkcionisalo odlično, samo mislim je Sakho bolji od Tourea.hanniz je napisao/la:Po meni, najbolje što imamo trenutno:
Trebao si probat FIFU,dati igri priliku.Ja sam prosle sezone igrao oboje i FIFA je bolja bila a evo sad gledam govore da je PES 14 maestralan.gaston je napisao/la:Pa igram i ja Pes-a od Pes 4 i covera Colline i Henrya i nakon evo osme franšize ( ne brojim PES 8 jer sam ga jednom upalio i razocarao se u svijet ) ne bi ga zamijenio sa FIFOM nema tih paraOtelo je napisao/la:Ja sam na FIFI 13 odigrao preko 200 utakmnica i nikad mi se ni jedan slican bug nije dogodiomada svako ima svoj ukus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.