Cijeli post ti je tipa ,,da su babi muda,, i klasicno ,,za pobjede su zasluzni igraci,a za poraz iskljucivo selektorovo neznanje,,DonCorleone je napisao/la:Ako je tebi ono juce bila pobjeda Papeta onda stvarno ne znam. Da Hajrovic ne dade onaj insanski gol, sve bi danas gotovo bilo. Bolje se zahvali Hajrovicu sto je Pape danas selektor, jer je taktika bila ocajna a forsiranje Misimovica ludilo. Igranje bez. def. veznog je u fazi napada Slovaka izgledalo je kao da imamo tri igraca manje. Ako vidis u Zenici da idu na kontre i da su opasni na taj nacin i da je to jedini nacin kako nam mogu zaprijetiti, jer igracki su dvije klase ispod nas, onda bi valjda bilo razumno da se povuce potez i proba zaustaviti njihove kontre, koje su mogle juce uz malo vise srece Slovaka zavrsiti utakmicu u njihovu korist u 45 minuti.Denizmare je napisao/la:Veliki pozdrav od Papeta za nekoliko vjernih forumasa koji su istrajni u svojim kritikama (trenutno su u potrazi za velikim kamenom), uz obecanje da ce do kraja kvalifikacija odluciti koji ce od njih dobiti na poklon njegov sretni suskavac i potpisanu sliku za uspomenu i sjecanje.
A poruka od mene je, zelim vam da se nervirate do kraja zivota......
Pape Susic......
A ne zelim uopste da spominjem Ibisevica na desnom krilu, koji sam sebi nabacuje sa strane pa trci u sesnasterac, pa onako Ibisevica postaviti vec tri puta a da ni jednom nije odigrao na toj poziciji kako treba je pokazatelj Papetovom kvaliteta.
Da je ona lopta na pocetku drugog poluvremena usla u gol, mi bi se pozdravili mozda i od baraza. Treba biti realan i svima cestitati, ponajvise igracima, pogotovo Izetu Hajrovicu koji je Papeta juce pozicije spasio. Treba sada uzivati u pobjedi ali je smjesno prozivati forumase koji kritikuju selektora, jer on jeste najslabija karika ove repke. Ovo prozivanje ala Henderson je bas bezveze.
Hoces da idemo tvojom logikom i teorijom o sreci?
Sta da smo dali 2 gola iz 100 % sansi u 6 i 7 min? Sta bi bilo sa Slovackom? Sta da je Pjanic izjednacio pred kraj 1 pol? Sta da Pape nije ubacio Hajrovica?
Gdje je nas sreca mazila zadnjih 15 god?
Da Pape je trebao imati DV,Miske je trom u obje tekme,rizikovali smo po prvi put u nekoj odlucujucoj tekmi i dobili,isto sam pisao i prije tekme pa procitaj.Mislim da je zasluga zajednicka ne samo Izetova kao sto sugerises.
Post je bio odgovor,ako hoces i provokacija, na gomilu gluposti koje mjesecima se pisu o selektoru.
I tvoja zadnja recenica da je najslabija karika,pa evo sto svjetski trener Ciro nas ne odvede na SP? Sto svjetski trener Vaha ne dodje umjesto Papeta da volontira na klupi? Vrhunski trener nije,ali najslabija karika ( jos od Gane po pojedinim Dzemilama,tuzno) nije definitivno.....
I ja ne prozivam forumase koji kritikuju,kritikujem i ja,vec pljuvace i provokatore i iskreno uzivam u ovom momentu....