Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Amra S je bila problem.
Prijatelju, Dzeko je nas najbolji igrac i ima kredita da odigra ne 2 nego 22 tekme lose, sta je postigao za nasu repku, to sto ublehasi pisu, je da stvore raskol i da ne odemo na SP jer tada dobijamo pare i vidimo da mozemo i da hocemo.iphone je napisao/la:mozelimi neko odgovoriti al dame ne naziva misem,izdajnikom ili nekim slicnim imenom ??? dali susic zaista nesmije dzeki da kaze nista,i dalije cjela pometnja oko njegovog kasnjenja bila ljutnja zbog hajrovica, malo prijesam to procito i na index hr,a o tomesu pisali i srpski medji tacnije b 92, a ruku na srce i kakoje dzeko ove dvije utakmice lose odigro
Dzeko je najbolji strijelac kvalifikacija to nije ni Mandzukic ni Modric ni Matic ni niko drugi, jednostavno b92 i index su ljubomorni sto nemaju takvog dijamanta.
Dzekson vrijedi suhog zlata i Pape to zna, ponavljam istina je da je bio malo slabiji ove 2 tekme ali ne treba ga kuditi on ima kredita, cuvala su ga po dvojica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Veliki pozdrav od Papeta za nekoliko vjernih forumasa koji su istrajni u svojim kritikama (trenutno su u potrazi za velikim kamenom), uz obecanje da ce do kraja kvalifikacija odluciti koji ce od njih dobiti na poklon njegov sretni suskavac i potpisanu sliku za uspomenu i sjecanje.
A poruka od mene je, zelim vam da se nervirate do kraja zivota......
Pape Susic......
Pape Susic......

Mi se sinoć možemo zahvaliti fortuni i Hajroviću za ovu veliku pobjedu.Sušić je u ove dvije utakmice taktički nadmudren od strane Kozaka.
Igrati bez klasičnog defanzivca je ravno samoubistvu protiv ozbiljnih reprezentacija.
Igrati bez klasičnog defanzivca je ravno samoubistvu protiv ozbiljnih reprezentacija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- adriano_leite
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Mi se sinoć možemo zahvaliti fortuni i Hajroviću za ovu veliku pobjedu.Sušić je u ove dvije utakmice taktički nadmudren od strane Kozaka.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
- Kontakt:
Vidio je i on da se zajebo u prvoj utakmici jer nije stavio defanzivnog, jer je prije sinoćnje tekme rekao da nece nista sredinu mjenjat jer bi se taj sto bi ga kao izbacio osjecao krivim za poraz u Zenici, malo ga ebe sentimentalnostSaurman je napisao/la:Mi se sinoć možemo zahvaliti fortuni i Hajroviću za ovu veliku pobjedu.Sušić je u ove dvije utakmice taktički nadmudren od strane Kozaka.

adriano_leite je napisao/la:Saurman je napisao/la:Mi se sinoć možemo zahvaliti fortuni i Hajroviću za ovu veliku pobjedu.Sušić je u ove dvije utakmice taktički nadmudren od strane Kozaka.
Sinoć je pokazao koliki ima autoritet jer nema damu izbaciti Mismovića.
- adriano_leite
- Kontakt:
Umjesto koga je onda usao Hajrovic?Saurman je napisao/la:
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako je tebi ono juce bila pobjeda Papeta onda stvarno ne znam. Da Hajrovic ne dade onaj insanski gol, sve bi danas gotovo bilo. Bolje se zahvali Hajrovicu sto je Pape danas selektor, jer je taktika bila ocajna a forsiranje Misimovica ludilo. Igranje bez. def. veznog je u fazi napada Slovaka izgledalo je kao da imamo tri igraca manje. Ako vidis u Zenici da idu na kontre i da su opasni na taj nacin i da je to jedini nacin kako nam mogu zaprijetiti, jer igracki su dvije klase ispod nas, onda bi valjda bilo razumno da se povuce potez i proba zaustaviti njihove kontre, koje su mogle juce uz malo vise srece Slovaka zavrsiti utakmicu u njihovu korist u 45 minuti.Denizmare je napisao/la:Veliki pozdrav od Papeta za nekoliko vjernih forumasa koji su istrajni u svojim kritikama (trenutno su u potrazi za velikim kamenom), uz obecanje da ce do kraja kvalifikacija odluciti koji ce od njih dobiti na poklon njegov sretni suskavac i potpisanu sliku za uspomenu i sjecanje.
Pape Susic......
A ne zelim uopste da spominjem Ibisevica na desnom krilu, koji sam sebi nabacuje sa strane pa trci u sesnasterac, pa onako Ibisevica postaviti vec tri puta a da ni jednom nije odigrao na toj poziciji kako treba je pokazatelj Papetovom kvaliteta.
Da je ona lopta na pocetku drugog poluvremena usla u gol, mi bi se pozdravili mozda i od baraza. Treba biti realan i svima cestitati, ponajvise igracima, pogotovo Izetu Hajrovicu koji je Papeta juce pozicije spasio. Treba sada uzivati u pobjedi ali je smjesno prozivati forumase koji kritikuju selektora, jer on jeste najslabija karika ove repke. Ovo prozivanje ala Henderson je bas bezveze.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
adriano_leite je napisao/la:Umjesto koga je onda usao Hajrovic?Saurman je napisao/la:
S obzirom da se Misimović vukao po terenu i bio najgori, izmjena je trebala biti urađena mnogo ranije zar ne ?
- DonCorleone
- Kontakt:
A kada je usao, a kada je trebao uci. Budi malo realan bolan, bolan.adriano_leite je napisao/la:Umjesto koga je onda usao Hajrovic?Saurman je napisao/la:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
NE.
On nije smio biti u prvih 11.......................

On nije smio biti u prvih 11.......................
Nije mi jasno samo jedno...Kako možete poslije svega kritikovati bilo koga ???? Da ne pišem ovo na temama o Džeki i Misketu, da ne dupliram post ali stvarno mi nije jasno zašto kritike i zašto i dalje ista priča? Pa šta treba da se desi da bi djeco draga bili zadovoljni ??? 10:0 ?? Fudbal ko što igrate kod kuće na PES-u ili .... Stvarno vas ne razumijem. 

Ti ili si slijep ili nemaš blage veze o fudbalu.Trinity74 je napisao/la:Nije mi jasno samo jedno...Kako možete poslije svega kritikovati bilo koga ???? Da ne pišem ovo na temama o Džeki i Misketu, da ne dupliram post ali stvarno mi nije jasno zašto kritike i zašto i dalje ista priča? Pa šta treba da se desi da bi djeco draga bili zadovoljni ??? 10:0 ?? Fudbal ko što igrate kod kuće na PES-u ili .... Stvarno vas ne razumijem.
Mi smo sinoć do 60' mogli gubiti s 3:0 ali na sreću nismo i ako si ti zadovoljan sa onom nazovimo igrom onda ja fkt ne znam.

- adriano_leite
- Kontakt:
Da je ona lopta na pocetku utakmice usla u gol Slovaka (Miske i Dzeko imali sanse za gol), bilo bi 5:0 za nas, ista tvrdnja zar ne?DonCorleone je napisao/la:Ako je tebi ono juce bila pobjeda Papeta onda stvarno ne znam. Da Hajrovic ne dade onaj insanski gol, sve bi danas gotovo bilo. Bolje se zahvali Hajrovicu sto je Pape danas selektor, jer je taktika bila ocajna a forsiranje Misimovica ludilo. Igranje bez. def. veznog je u fazi napada Slovaka izgledalo je kao da imamo tri igraca manje. Ako vidis u Zenici da idu na kontre i da su opasni na taj nacin i da je to jedini nacin kako nam mogu zaprijetiti, jer igracki su dvije klase ispod nas, onda bi valjda bilo razumno da se povuce potez i proba zaustaviti njihove kontre, koje su mogle juce uz malo vise srece Slovaka zavrsiti utakmicu u njihovu korist u 45 minuti.Denizmare je napisao/la:Veliki pozdrav od Papeta za nekoliko vjernih forumasa koji su istrajni u svojim kritikama (trenutno su u potrazi za velikim kamenom), uz obecanje da ce do kraja kvalifikacija odluciti koji ce od njih dobiti na poklon njegov sretni suskavac i potpisanu sliku za uspomenu i sjecanje.
Pape Susic......
A ne zelim uopste da spominjem Ibisevica na desnom krilu, koji sam sebi nabacuje sa strane pa trci u sesnasterac, pa onako Ibisevica postaviti vec tri puta a da ni jednom nije odigrao na toj poziciji kako treba je pokazatelj Papetovom kvaliteta.
Da je ona lopta na pocetku drugog poluvremena usla u gol, mi bi se pozdravili mozda i od baraza. Treba biti realan i svima cestitati, ponajvise igracima, pogotovo Izetu Hajrovicu koji je Papeta juce pozicije spasio. Treba sada uzivati u pobjedi ali je smjesno prozivati forumase koji kritikuju selektora, jer on jeste najslabija karika ove repke. Ovo prozivanje ala Henderson je bas bezveze.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
@Saruman... Sa igrom nisam ali zato sa pobjedom jesam i to je sasvim dovoljno. A evo da te pitam nešto, koliko je po tebi pametno ponovo, po ko zna koji put unositi ovu *ebenu negativnu energiju, kritikovati i pljuvati ???
Saurman je napisao/la:Ti ili si slijep ili nemaš blage veze o fudbalu.Trinity74 je napisao/la:Nije mi jasno samo jedno...Kako možete poslije svega kritikovati bilo koga ???? Da ne pišem ovo na temama o Džeki i Misketu, da ne dupliram post ali stvarno mi nije jasno zašto kritike i zašto i dalje ista priča? Pa šta treba da se desi da bi djeco draga bili zadovoljni ??? 10:0 ?? Fudbal ko što igrate kod kuće na PES-u ili .... Stvarno vas ne razumijem.
Mi smo sinoć do 60' mogli gubiti s 3:0
A i ti isto tako. Mogli smo i voditi 3:0 na poluvremenu, ti samo izgleda pamtis prilike Slovacke, a za nase si haman u mozgu rezervisao crnu rupu...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- DonCorleone
- Kontakt:
Jeste ista tvrdnja i to ne umanjuje slabost Papeta koji ne zna zaustaviti kontre Slovaka koji ama bas svaku sansu stvaraju na isti nacin, iz kontre. Nama pozadi zemlja gori u svakoj kontri Slovaka. Treba biti realan i to vidjeti i priznati.adriano_leite je napisao/la: Da je ona lopta na pocetku utakmice usla u gol Slovaka (Miske i Dzeko imali sanse za gol), bilo bi 5:0 za nas, ista tvrdnja zar ne?
Nije to negativna energija jednostavno treba obje strane saslušati.Kad se pobjedi treba proslaviti ali i kad se odigra loše treba kritikovati.Trinity74 je napisao/la:@Saruman... Sa igrom nisam ali zato sa pobjedom jesam i to je sasvim dovoljno. A evo da te pitam nešto, koliko je po tebi pametno ponovo, po ko zna koji put unositi ovu *ebenu negativnu energiju, kritikovati i pljuvati ???
Ne može uvijek biti bajno i sjajno kad se očigledno vidi da imamo problema u igri.
_dreamer_ je napisao/la:Saurman je napisao/la:Ti ili si slijep ili nemaš blage veze o fudbalu.Trinity74 je napisao/la:Nije mi jasno samo jedno...Kako možete poslije svega kritikovati bilo koga ???? Da ne pišem ovo na temama o Džeki i Misketu, da ne dupliram post ali stvarno mi nije jasno zašto kritike i zašto i dalje ista priča? Pa šta treba da se desi da bi djeco draga bili zadovoljni ??? 10:0 ?? Fudbal ko što igrate kod kuće na PES-u ili .... Stvarno vas ne razumijem.
Mi smo sinoć do 60' mogli gubiti s 3:0
A i ti isto tako. Mogli smo i voditi 3:0 na poluvremenu, ti samo izgleda pamtis prilike Slovacke, a za nase si haman u mozgu rezervisao crnu rupu...
Najzreliju šansu je imao Misimović pa kasnije i Pjanić dok su nas vile nosale u više navrata.
U redu @Saruman, slažem se. Nije sjajno i bajno i treba nesto mijenjati ali u ovom trenutku i sa ovim kadrom šta i kako ? To ipak nije naša stvar nego stvar selektora i stručnog štaba i ja vjerujem da će sa dolaskom "svježe krvi" u repku stvari biti malo drugačije.