Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zamorano
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la zamorano » 11 sep 2013, 00:40

schweinsteiger je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Barem je ubacaj popravio.

Ubacaj k'o qrac.
Covjek uopste ne gleda gdje su mu saigraci,cijelo vrijeme oci na lopti,pa ono hajd',gdje zavrsi,zavrsi.

Tacno tako...pasovi i ubacaji bez veze i vizije...Klupa obavezno...S ovakvom igrom ne zasluzuje ni medju 16 da bude a kamo li da igra u pocetnom sastavu!
::::SAMO ČELIK::::

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 sep 2013, 09:18

Sta ste vi gledali jadno li vam selo... Pogledajte tekmu ponovo I vidjet cete da nije ni izbliza bio los kako ga predstavljate...Sta onda reci sa misketa I medunjanina? Ili viscu? Salihovic je ubjedljivo najkompletniji igrac kojeg imamo I kod svakog normalnog trenera on bi imao zacimentirano mjesto u prvoj postavi I to na poziciji centralnog veznog... U prvoj tekmi sa slovackom je bio los u prvom ali zato je u drugom poluvrmenu bio ponajbolji nas igrac , pogledajte tekmu ponovo I uvjerite se... Veceras imao je 5-6 losih dodavanja ali imao je nekoliko finih pasova, odlicnih centarsuteva I par finih pokusaja sa distance plus je svo vrijeme trcao gore dole kao navijen...ali ne napravio covjek nekoliko losih pasova I odmah nevalja ali zato valja medunjanin kojeg svaki iole brzi igrac prelazi kao da je cunj a ne igrac...

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 sep 2013, 09:46

Salihovic mi je definitivno bio najveca panjina u ove dvije utakmice sa Slovacima

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 11 sep 2013, 09:49

robijas_Ri je napisao/la:Salihovic mi je definitivno bio najveca panjina u ove dvije utakmice sa Slovacima
Ti si meni najveca panjina :D nisi ajd, necemo se vrijedat... Samo cu ti reci da Salihovic igra lijevog beka za reprezentaciju.. pa sam skontaj..

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 sep 2013, 09:53

sejo90 je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Salihovic mi je definitivno bio najveca panjina u ove dvije utakmice sa Slovacima
Ti si meni najveca panjina :D nisi ajd, necemo se vrijedat... Samo cu ti reci da Salihovic igra lijevog beka za reprezentaciju.. pa sam skontaj..
Ma drug gdje god on igra, gledam ga i u Hoffenheimu, jedino sta valja je sut i to iz prekida i odlicna fizicka sprema, a mozak mu je za nula bodova u pojedinim trenucima, oscilira previse nikad nacisto sta ce uradit...

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 11 sep 2013, 10:18

robijas_Ri je napisao/la:
sejo90 je napisao/la:
Ma drug gdje god on igra, gledam ga i u Hoffenheimu, jedino sta valja je sut i to iz prekida i odlicna fizicka sprema, a mozak mu je za nula bodova u pojedinim trenucima, oscilira previse nikad nacisto sta ce uradit...
Ma njegov jedini problem je nedisciplina na utakmicama.. on prosle godine nije propustio utakmicu hoffenheima(inace ekipe iz Njemacke Bundeslige) :D , standardan igrac, na poziciji centralnog veznog!!! sta li mu se u reprezentaciji desava?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 sep 2013, 10:33

Da je bio neki sudija koji je imalo naklonjen Slovacima bi mu uvalio crveni karton poslije onog starta...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 sep 2013, 10:34

Ma drug gdje god on igra, gledam ga i u Hoffenheimu, jedino sta valja je sut i to iz prekida i odlicna fizicka sprema, a mozak mu je za nula bodova u pojedinim trenucima, oscilira previse nikad nacisto sta ce uradit...[/quote]

ocito ga ne gledas ni u hofenhajmu...ako nisi znaoo on ti je njihov najbolji igrac...on ih je spasio od ispadanja u nizi rang...istina je da nije bio na nivou, vjerovano zbog onog crvenog i nedostatka utakmica u nogama...
i kao sto ovaj gore rece...dovoljno je reci da igra na beku...stavi iniestu ili fabregasa na beka pa da ih vidimo...
think about it

Pitar85
Kontakt:

Post Postao/la Pitar85 » 11 sep 2013, 10:54

Au, ja ne znam sta gledaju ovi sto ga brane. Sto neko rece, ne gleda gdje se ko nalazi kad centrira, centarsutevi odu u aut, ostalo mu je samo da pokusava na snagu.

Mrzim kad se neko brani zbog stare slave, jeste on nas zaduzio, kao kompletna prva postava BiH, imao je odlicnih utakmica, ali ako trenutno ne valjas - klupa! A on je trenutno, uz Misketa, najgori nas igrac, ubjedljivo
Bosna i Hercegovina, Sarajevo, Juventus... Pratim ja i ostalo, ali njih volim, za njih navijam

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 sep 2013, 10:56

Zaista je Salihović dosta oslabio nije ni blizu one nekadašnje forme, dosta je napravio pogrešnih pasova i slabo da je imao neki upotrebljiv centaršut.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 sep 2013, 10:57

Jeste dosta oslabio, ali vjerujem da ce se vratiti u formu....

Dobra je stvar da povratkom Zuke i Vranjesa a Hajrovic kuca na vrata prvih 11, da dobijamo veliku konkurenciju.

jaaa
Kontakt:

Post Postao/la jaaa » 11 sep 2013, 11:02

Batko je napisao/la:Da je bio neki sudija koji je imalo naklonjen Slovacima bi mu uvalio crveni karton poslije onog starta...
bas tako majstore moj ,provuko se pravo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 15:24

Batko je napisao/la:Da je bio neki sudija koji je imalo naklonjen Slovacima bi mu uvalio crveni karton poslije onog starta...
Fakat grozan i glup start. Odigrao je katastrofalno, ali treba zapamtit da je vrlo malo igrao ove sezone, istina zbog svoje gluposti. Valjda ce bit bolji u oktobru.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 15:41

Oni nabacaji napamet,izvodjenje kornera 0,vidjelo se kad Miske uzme da izvede korner to je pola gola!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 sep 2013, 16:43

Greivis je napisao/la:Ma treba da igra u sredini. Nema brzinu za bocnog igraca. Al rijesit ce se taj problem dolaskog Kolasinca.
Mogao bi Sejo biti taj defanzivni vezni kojeg trazimo.

Bio je jedno vrijeme,na 2,moozda 3 utakmice taj eksperiment s njim kao zadnjim veznim u reprezentaciji.
Nije se nesto proslavio na tim utakmicama.

@gruezi

Kakvih dobrih centarsuteva i finih suteva?Sjecam se i ja onog suta u lijevu stranu,ali nije ni u gol islo,ostalo sve preko gola i to ne malo.Gdje ces dalje,kad ga Lulic smiruje i govori mu da ne puca ishitreno vise.
#miasanmia

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 20:25

bacelonafan je napisao/la:Oni nabacaji napamet,izvodjenje kornera 0,vidjelo se kad Miske uzme da izvede korner to je pola gola!
Dobro sad, i Miske je imao sve vrlo lose kornere osim jednog (iz kojeg je ispao gol naravno). Ali to sto me iritiralo kod Salihovica sinoc je sto je forsirao neke vrlo teske stvari iako ocito nije imao svoj dan. Udarce sa 30 metara, nevjerovatne pasove kad moze fino dodat igracu koji je puno blize i tako dalje. Jednostavno grozna utakmica. I ako Kolasinac zaigra, a Salihovic nastavi ovako, onda mu ne gine klupa. Ali vjerujem da ce se popravit kad udje u ritam utakmica.

Je li mu istekla suspenzija u BL?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 sep 2013, 20:33

Cartman je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:Oni nabacaji napamet,izvodjenje kornera 0,vidjelo se kad Miske uzme da izvede korner to je pola gola!
Dobro sad, i Miske je imao sve vrlo lose kornere osim jednog (iz kojeg je ispao gol naravno). Ali to sto me iritiralo kod Salihovica sinoc je sto je forsirao neke vrlo teske stvari iako ocito nije imao svoj dan. Udarce sa 30 metara, nevjerovatne pasove kad moze fino dodat igracu koji je puno blize i tako dalje. Jednostavno grozna utakmica. I ako Kolasinac zaigra, a Salihovic nastavi ovako, onda mu ne gine klupa. Ali vjerujem da ce se popravit kad udje u ritam utakmica.

Je li mu istekla suspenzija u BL?
Kakvi brate jos 2 tekme on ima odradit ako se ne varam u BL

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 sep 2013, 20:36

Odradio je jednu ima jos dvije.
Meni najdrazi nas igrac ali treba se malo smiriti. Forma mu je slaba. Pjanic stoji od njega pet metara a Sejo da mu fino doda, nabi ga iz sve snage i onda fino kontra napad pao. Bas je Sejo Lulicu dodao losu loptu kad je pao gol iz kontra napada. Iako i Lulic bas nije dobro reagovo. Pravo ga je sjbao onaj samar. Valjda udje jednu sa klupe, onda jednu od pocetka u BL prije Lichtensteina.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 12 sep 2013, 15:39

Ozljede su ključni faktor vrlo loših partija u dresu državnog tima, uz to kada dodamo kako je Sejo igrao bočnog onda dolazimo do zaključka kako baš i nije imao nekih pozitivnih opcija. Lično se nadam kako će se vratiti u takmičarsku spremu već u predstojećim mečevima, te da ćemo ga gledati u izdanju kakvom smo navikli. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 12 sep 2013, 15:42

Nervira me da nedize glavu prije sto ubaci loptu, da makar pogleda gdje ko stoji. Svaki put kad je nabacio bilo je napamet. Dobro se izbori tamo vamo i ondah lopta u ništa.

Nadam se da ce se vratiti u formu sto prije, jel ipak ima talenta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Goalgetter, guillermo, jasmin10 i 33 gosta.