Samo da se pohvalim na prognozi. VOLIM TE BOSNO !!!index_ je napisao/la:Pobjeda 1-2...
Hvala vam na prekrasnoj pobjedi. Obozavam ovakve pobjede i preokrete...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo da se pohvalim na prognozi. VOLIM TE BOSNO !!!index_ je napisao/la:Pobjeda 1-2...
Motalo se citav danLenBias je napisao/la:kako se senad unistio, nevjerovatno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest Misimovic van forme.. bilo kakve forme, on nije ni na nivou rekreativca, al moras da znas da svaki put kad on dobije loptu 20 metara od gola protivnicke ekipe, to je opasnst po protivnika, samo se ceka jedan potez na utakmici, ovo je fudbal, gdje je 99 posto napada osujeceno, na sve nacine se pokusava doci do gola, i imati takvog igraca u postavi je blagoslov.. ko je taj sto u svakoj utakmici zabije? ne smije se zaboraviti u kakvoj je formi bio protiv bjelorusije, norveske...gruezi je napisao/la:Ovako... U fazi napada I nismo igrali toliko lose ,bilo je tu finih proigravanja medzutim misimovic je toliko akcija usporio I upropastio da mi je fakat poceo padat u ocima kao igrac... Realno on bi kod normalnog trenera bio daleko od prve postave... Pape ponovo je ucinio uslugu slovacima stavivsi medunjanina kao zadnjeg veznog lik nije napada jednog presjekao kako treba ,par puta su ga prosli kao da ga nema a kod gola je zakasnio sa zatvaranjem tj hamsik je mogao kafu popit dok bi ga hare zatvorio...weissi hamsik su nam svojom brzinom konstantno pravili probleme jer su olahko dolazili u priliku da trce 1 na 1 na nase odbrambene izkljucivo iz razloga sto nije bilo nikog u sredini da vrsi pritisak na njih niti da ima brzinu da ih naa vrijeme zatvori kada krenu u prodor... Iskreno oko 47me minute mi smo vrlo lahko mogli gubit 3 0 jer onaj ponisteni gol slovaka po meni nije bio ofsajd , I ono je bilo slobodno sudijsko uvjerenje kada je digao zastavicu... Ona stativa na pocetku sta reci, vile su nas pronosale I molim vas neprdite vise o nasem navodnom baksuzluku... Pape mi je zivac digao sa izmjenama samo tako... Vadi mujdzu bez razloga igrao je dosta dobro a na njegovo mjesto ubacuje igraca koji je samo 2put u zivotu to igrao I koji nema nijednu predispoziciju za tu poziciju plus nije tekme odigrao 3 mjeseca...druga izmjena ,lik vadi salihovica koji je pretrcao vise nego misimovic I medunjanin zajedno a ostavlja misimovica koji je 10 cistih lopti izgubio...za vas koji tvrdite da je sejo bio odron,uzas itd preporucujem vam da pogledate tekmu ponovo vidjet ce te da je bilo najmanje 5 ili 6 losijih od njega...treca izmjena se trebala desit prije utakmice tj miske je morao ostat na klupi nakon kriminalne igre u zenici ali pape nema muda da ga ostavi jer mu je autoritet kod igraca pogotovo ovih iskusnijih vrlo upitan...begovic-odlican. Mujdza-u napadu odlican u odbrani je isto dobro zatvarao I mora se reci da je imao vrlo tezak zadatak jer je weiss prakticki letio na njega I da je redovno bio ostavljan na cjedilu od strane medunjanina... Spaha I bicakcic-odlicni ,salihovic-5-6 pogresnih ili losih pasova ,najvise pretrcao od svih osim pjanica,nekolikofinih centarsuteva ,proigravanja I suteva nekoliko prelijepih ubacivanja u napad iz drugog plana... Zasto ga je drogirani safet izvadio meni nije jasno ...pjanic-najbolji ubjedljivo, medunjanin -u fazi napada ok u odbrambenim zadatcima kriminalan, misimovic- totalno van forme, malo je reci kriminalan, ibisevic -onako, trudio se ,trcao vrsio pritisak na zadnju liniju ,par dobrih pasova sve u svemu dosta dobar, dzeko- u nekim situacijama vrlo los ali kako je tekma odmicala bio je sve bolji to se posebno odnosi na period nakon drugog gola kad je zracne duele masovno dobijao , lulic- tu I tamo vidio sam ga boljeg a I goreg ... Hajrovic-maestro, zahirovic-srednja zalost, visca -neprimjetan... Sjajna borbenost nasih ali ipak su nas vile pronosale I moramo biti iskreni I to priznat... Safet je ponovo takticki nadmudren I nadigran I onaj gol hajrovica ce vjerovatno mnogima zatvorit oci I zavarat ih ali ne I onima koji se iole rzumiju u fudbal...za zadnjeg veznog podhitmo malog besica zvati ... Zolotic ako se vrati I formu prije povrede bi takodzer trebao biti isproban jer realno je poslije besica najbolji zadnji vezni kojeg imamo...
E bas zato sam i stavio Ogija jer sa Hajrovicem imamo pre ofanzivno krilo tako da je tu potrebniji neko ko je jaci u odbrani da zatvori prazan prostor kada Hajrovic krene naprijed.bhsport je napisao/la:@vendeta, mislim da je Mujdzoni ipak ispred Ogija na desnom beku, sinoc je imao 6,7 odlicnih prodora i malo je ofanzivniji. Ogi je vise sklon defanzivi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.