Znaci, zbog toga nema brige.
Sreca pa smo tu rutineri pa nas i izbornik ne moze zahebatCroCop je napisao/la:Opustite se sta vam je![]()
I sa ovakvom igrom i ovakvim izbornikom, opet mislim da nam nitko od potencijalnih protivnika u dodatnim kvalifikacijama nece praviti probleme i da gotovo sigurno idemo u Brazil..
Blaszczykowski je napisao/la:Pa dobiti porciju od Belgije pod cijenu odlaska retarda Štimca nije željeti loše reprezentaciji.
Ma ja sam to napisao iz perspektive repke, a ne iz kuta pod kojim je izbornikom bila.Blaszczykowski je napisao/la:Ovo što pišeš za Bilićeva 2 zadnja ciklusa stoji, ali zato je i Nane bio kritiziran. Međutim, to nije bilo tako intenzivno kao sada pošto je Nane iza sebe imao i neke rezultate, a ne samo bahato pametovanje po medijima.
E baš oću jer volim POOP!SiamoNoi je napisao/la:Ne seruckaj.
Nije tebe mama rodila da bi ti objašnjavao....SiamoNoi je napisao/la:Objasnit ću ti...
Baš zbog takvih poput tebe sam ja i taj post napisao. Kada se pogleda taj period i kak je repka igrala izuzev te četiri utakmice, tu baš i nije bilo preveč toga za upropastiti.SiamoNoi je napisao/la:upropastio je sve cega se dotako od završetka igračke karijere.Samo rezultat gledamo,majmunisanje i klaunisanje po reprezentaciji da ne spominjemo.Eto tako.Aj sad zdravo.
To je laaaaaaaž.anton 1983 je napisao/la: Da je jer ti nisi realan. Ti pričaš ono što je nemoguće i utopijski. Pa nemremo mi sad popljugat sve do kraja i onda dobiti takvog izbornika koji će nas preporoditi i odvesti na SP.Mislim ti si sebi složio idealan scenarij koji je NERALAN.
Naravno da u dubini duše želim plasman šta got pričao. Upravo zato što sumnjam da je Štimac u stanju plasirati nas na SP, želim da ode.anton 1983 je napisao/la: Sad više ne pričaš kako ne želiš na SP.
anton 1983 je napisao/la: Ajde bar sam malo utjeco na tebe.![]()
Tvoje želje su nerealne.anton 1983 je napisao/la: Je recimo oču da mi njih razbijemo usred Zagreba i da oni popljugaju obje do kraja i da mi idemo direkt na SP, makar Štimac bio izbornik.
Ajde sad ti meni molim te napiši da su moje želje nerealne, aj probaj!![]()
Pod Bilićem nikad nismo izgledali ovako jadno kroz duži period. Protiv Ukrajine smo oba puta bili bolji, kao i protiv Grka doma, da nabrojim samo neke mečeve. Nažalost, rezultat nije uvijek pratio igru. Pod Štimcem smo ličili na momčad samo protiv Walesa doma, dok smo u svim drugim susretima bili podređeni ili li-la, te osvajali bodove samo zahvaljujući masi sreće. A od protivnika, samo je Belgija bila jača.anton 1983 je napisao/la: Ma ja sam to napisao iz perspektive repke, a ne iz kuta pod kojim je izbornikom bila.Kad neko sa strane gleda povijest u ove 4 godine naše repke, onda taj ne gleda ko joj je bio izbornik nego kaj je repka igrala i kakvi su joj rezultati. Ti kad kažeš npr. Italija, onda misliš na tu nogometnu naciju i ne misliš na Italiju pod Lipijem, pod, Prandelijem pod ovim pod onim.
Ko je reko da ne može?Blaszczykowski je napisao/la: To je laaaaaaaž.Ne vidim zašto novi izbornik ne bi mogao biti pozitivan šok za momčad. U krajnjem slučaju, može nas ždrijeb pomaziti pa nam dati Islanda i eto prolaza.
Sad bar znaš kak ti razmišljaš...Blaszczykowski je napisao/la:Tvoje želje su nerealne.![]()
anton 1983 je napisao/la: Pod Bilićem nikad nismo izgledali ovako jadno kroz duži period. Protiv Ukrajine smo oba puta bili bolji, kao i protiv Grka doma, da nabrojim samo neke mečeve. Nažalost, rezultat nije uvijek pratio igru. Pod Štimcem smo ličili na momčad samo protiv Walesa doma, dok smo u svim drugim susretima bili podređeni ili li-la, te osvajali bodove samo zahvaljujući masi sreće. A od protivnika, samo je Belgija bila jača.
Znači ti si psovo i bio nezadovoljan kad je Manđa na Marakani pinuo gol za 0:1? To ti nije pasalo?anton 1983 je napisao/la:Konačno, ja ne želim samo rezultat, već i je.enu emociju, a to je Štimac (i njemu slični) poprilično umrtvio. Da mi je samo do rezultata navijao bih za plastificirani Buyern ko ti, ali meni treba malo više od toga, a to više mi Buyern ne može dati, dok BVB može. I zaboli me neka stvar što se samo rezultat pamti i što će neki XY za 50g gledati samo na rezultat.
Anton.Damian je napisao/la:Ko se jos preko fejsa moli??
Pa nema sta da dozivljavas tragicno kad ste vec u prvom poluvremenu trebali da primiti 2-3 komada, sto opet ide na dusu naseg vrlog selektora, kome igra Tosic ispred Sulejmanija i Tadica...Insect_terminator je napisao/la:Na Marakani nije Hrvatska favorit (makar ne igrali najbolji igraci) tako da 1 bod iz te utakmice uopce ne dozivljavam kao nesto tragicno.
Ajmo ovako.Insect_terminator je napisao/la:Sada najbolje da izbornici dobivaju otakze zato sto dio navijaca ne podnosi izbornika. Zna se da dobijes otkaz ukoliko ne ispunis ciljeve. Nas cilj je odlazak na SP i Stimac za sada je na dobrom putu ukoliko gledamo samo bodove. Da je Hrvatska kao Srbija otpala na sredini klalifikacija trebalo bi ga katapultirati na Mars i zabraniti mu dozivotno bavljenje nogometom ali to se nije dogodilo. Mi kada smo bili 3 na svijetu smo isli kroz klalifikacije na SP. Bilic je isto na EP isao kroz dodatne, Baric isto itd. Ja ne znam da li je ikada netko dobio otkaz da ima dobar bodovan ucinak a losu igru (osim Capella u Realu). Treba ga probaviti jos ove 4 utakmice pa vidit sto dalje.
Prema Stimcu sasvim realna opcijaDamian je napisao/la:Ma sanse da mi budemo najgori drugi su iste kao da osvojimo prvenstvo u Brazilu![]()
Znaci, zbog toga nema brige.
Može, ali ne mora. Kak smo mi odigrali protiv Austrije na tom EP? Loše. Kako bi ova repka morala odigrati da dobije ovu Njemačku? I ne vjerujem da će Poljaci na SP i još uz to biti u našoj grupi ak smo tamo.Damian je napisao/la:S potencijalom koji imamo u nasim igracima, na SP-u se moze ponovit igra iz 2008, reaalno najbolja predstava od treceg mjesta.
Wtf? Igramo loše ali on zna što radi! NE KUŽIM OVO UOPĆE!!!!Damian je napisao/la:2012 iako smo u kvalifikacijama igrali lose, Bilica se kritiziralo, ali covjek ipak zna sta radi.
Ti ne podnosiš Štimca i to je sasvim u reduDamian je napisao/la:Ja prije svega ne mogu podnijet Stimca. Mamic je definitivno najvece djubre, ali ovaj ga hvata velikom brzinom. Neko rece da bi mogao prihvatit svakoga za izbornika dok ima rezultat. E pa sada. To tesko moze bit moguce. Ja lopova ne mogu podrzat ni da je sada prvi na tablici i da smo osigurali SP.
Zaš bi on letio? Pa ni Bilić nije letio kad su nac Grci sjebaliDamian je napisao/la:Belgija ce nas pobijedit, to je sigurno. I nakon toga Stico leti. Ili u slucaju da odigramo x, pa opet protiv Skota x, Stico leti. Nije Mamic lud da propusti velike pare zbog idiota.
Damian je napisao/la:I zasigurno kad bi poslije Skota primjerica dosao novi izbornik, to bi bilo nekih mjesec dana do baraza. Znaci ne moze puno toga napravit u igri, ali osnovno sto demagog ne zna, je da postavi formaciju kakvu Bog zapovijeda. Novi trener donosi takodjer pozitivni sok tako da nema dileme sta bi volio da se dogodi.
Znači ti imaš neko mišljenje o svom nogometnom znanju. Tvoje znanje tebi kaže da treba SAD mjenjati trenera iz tih i tih razloga, no ne razumijem zašto tebi isto tako tvoje nogometno znanje ne kaže da bi to bila loša stvar? Jedna stvar ne isključuje drugu - promjena trenera ti ne garantira pozitivan šok i plasman na SP i dobru igru tamo, kao što ti ostanak Štimca ne garantinra da Hrvatska NEĆE IĆI NA SP.Damian je napisao/la:Neka on iam rezultat, ali sta cemo mi ovakvi na SP-u? Pa da se brukamo tamo? Promijeni trenera i gotova prica.
Baš to.Kako su 99 posto ljudi ogadili Dinamo sad isto rade s reprezentacijom i uskoro će ako se nešto ne promijeni (a sumnjam da će se promijenit tako skoro) i tu biti gotovo ista situacija.Samo nešto mrvicu veći postotak onih koji još prate jer je sve na "većem uzorku".Ja odavno govorim da mene zaboli igra u kval.,igralo se svakako i prije,glavno da se plasira jer onda je to novo natjecanje i sve iz početka počinje (ako imaš izbornika koji zna postavit igra,što ovdje nije slučaj).Turnir nema gotovo pa nikakve veze s ovim prije.Ali ovo klaunisanje ne mogu podnijet.Kao što Mamić nema pravo pravo biti u Dinamu,tako i ovdje Štimac nije ničim zaslužio da vodi HRVATSKU NOGOMETNU REPREZENTACIJU.Znamo šta HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA predstavlja u narodu.Ili bi trebala predstavljat.I ajd,na stranu klaunisanje idemo gledat samo igru...nula bodova,čovjek je pogubljen totalno,niti zna šta treba radit,niti se zna ophodit sa igračima,preuzeo je praktički gotov proizvod i umjesto da je nešto sitno doradio i ispravio neke nedostatke on nije napravio baš ništa pozitivno.Valjda je svakom tko ozbiljnije prati nogomet jasno da čovjek veze nema,da tu nikad nikakvog posebnog napretka neće niti biti i da ne može Grafičar Vodovod vodit,a kamoli HRVATSKU NOGOMETNU REPREZENTACIJU.Al eto onom Antonu je sve super i sve je za 5,ne talasaj.Takvima se sviđa kad ih Stitzo i slični nabijaju nakon utakmice i seru im se u usta svakodnevno.Meni to nije normalno,al eto tko voli nek izvoli.Damian je napisao/la:Mi nemamo apsolutno nikakve igre. U 8 utakmica kvalifikacija jedino "posteno" smo odigrali protiv Walesa u Osijeku. Ostalo je bila sreca. Makedonija u Zagrebu - ocaj, isto tako i u gostima. Belgija u gostima. Ok, bod je dobar, ali konstantno bunker. Skotska doma - ocaj. Wales u gostima - puka sreca, opet losa utakmica. Srbija u Zagrebu, dobro prvo poluvrijeme, drugo uzasno, Stipe spasavao. U gostima ocajna igra. 2 udarca na gol. Neka on iam rezultat, ali sta cemo mi ovakvi na SP-u? Pa da se brukamo tamo? Promijeni trenera i gotova prica.
A Srbiaj moze imat talenta i potencijala, ali sa Bilicem bi bili favoriti i na Marakani. Dapace, dokazali bi to. Ali s demagogom nismo favoriti ni protiv Skotske.
A 90% Hrvatske ne podnosi ni garnituru HNS-a, kamoli izbornika. Tako da...
Ja ama baš nikad nisam naletio na ovako izgubljeno djete poput ovog Siamo NoiaSiamoNoi je napisao/la:Al eto onom Antonu je sve super i sve je za 5,ne talasaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.