Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Damian
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Damian » 10 sep 2013, 22:27

Ma sanse da mi budemo najgori drugi su iste kao da osvojimo prvenstvo u Brazilu :mrgreen:

Znaci, zbog toga nema brige.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 sep 2013, 22:39

Istina, sad gledam grupu E i tamo je teska zbrka, vjerojatno ce tamo bit najgori drugi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 10 sep 2013, 22:46

Opustite se sta vam je :D
I sa ovakvom igrom i ovakvim izbornikom, opet mislim da nam nitko od potencijalnih protivnika u dodatnim kvalifikacijama nece praviti probleme i da gotovo sigurno idemo u Brazil..
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 10 sep 2013, 22:47

CroCop je napisao/la:Opustite se sta vam je :D
I sa ovakvom igrom i ovakvim izbornikom, opet mislim da nam nitko od potencijalnih protivnika u dodatnim kvalifikacijama nece praviti probleme i da gotovo sigurno idemo u Brazil..
Sreca pa smo tu rutineri pa nas i izbornik ne moze zahebat :mrgreen:

Mada, uvjeren sam da ce Stico letit do tada.
RIP CITY!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 sep 2013, 08:16

Blaszczykowski je napisao/la:Pa dobiti porciju od Belgije pod cijenu odlaska retarda Štimca nije željeti loše reprezentaciji. :roll:

Da je jer ti nisi realan. Ti pričaš ono što je nemoguće i utopijski. Pa nemremo mi sad popljugat sve do kraja i onda dobiti takvog izbornika koji će nas preporoditi i odvesti na SP. :roll: Mislim ti si sebi složio idealan scenarij koji je NERALAN. No vidim sad si počeo smanjivati naše "neuspjehe", jer sam se dobro obrušio na tebe. Sad više ne pričaš kako ne želiš na SP.

Ajde bar sam malo utjeco na tebe. :mrgreen:

Je recimo oču da mi njih razbijemo usred Zagreba i da oni popljugaju obje do kraja i da mi idemo direkt na SP, makar Štimac bio izbornik.

Ajde sad ti meni molim te napiši da su moje želje nerealne, aj probaj! :mrgreen:
Blaszczykowski je napisao/la:Ovo što pišeš za Bilićeva 2 zadnja ciklusa stoji, ali zato je i Nane bio kritiziran. Međutim, to nije bilo tako intenzivno kao sada pošto je Nane iza sebe imao i neke rezultate, a ne samo bahato pametovanje po medijima.
Ma ja sam to napisao iz perspektive repke, a ne iz kuta pod kojim je izbornikom bila. ;) Kad neko sa strane gleda povijest u ove 4 godine naše repke, onda taj ne gleda ko joj je bio izbornik nego kaj je repka igrala i kakvi su joj rezultati. Ti kad kažeš npr. Italija, onda misliš na tu nogometnu naciju i ne misliš na Italiju pod Lipijem, pod, Prandelijem pod ovim pod onim.
SiamoNoi je napisao/la:Ne seruckaj.
E baš oću jer volim POOP! :mrgreen:
SiamoNoi je napisao/la:Objasnit ću ti...
Nije tebe mama rodila da bi ti objašnjavao....
SiamoNoi je napisao/la:upropastio je sve cega se dotako od završetka igračke karijere.Samo rezultat gledamo,majmunisanje i klaunisanje po reprezentaciji da ne spominjemo.Eto tako.Aj sad zdravo.
Baš zbog takvih poput tebe sam ja i taj post napisao. Kada se pogleda taj period i kak je repka igrala izuzev te četiri utakmice, tu baš i nije bilo preveč toga za upropastiti.

Što se tiće onoga što bi naša repka "morala" to je negdje između ovog lošega sada i onog kakav smo nogomet odigrali na EP.

Gledajuči s bodovne strane u ovoj skupini mi imamo dosta bodova, čak bi i rekao oćekivani broj bodova, no ono što nas muči sada je način kako smo do njih došli.

Znači rezultati "štimaju", igra ne. Sada se samo možemo nadati rezultatima, što i je najbitnije, a što se tiće igre, ah ko živ ko mrtaF.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 11 sep 2013, 08:39

teorijski možemo biti najgori drugi ako obje izgubimo, stoga mora se dobit ili Belgija ili Škotska
Audere est Facere

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 11 sep 2013, 10:06

anton 1983 je napisao/la: Da je jer ti nisi realan. Ti pričaš ono što je nemoguće i utopijski. Pa nemremo mi sad popljugat sve do kraja i onda dobiti takvog izbornika koji će nas preporoditi i odvesti na SP. :roll: Mislim ti si sebi složio idealan scenarij koji je NERALAN.
To je laaaaaaaž. :) Ne vidim zašto novi izbornik ne bi mogao biti pozitivan šok za momčad. U krajnjem slučaju, može nas ždrijeb pomaziti pa nam dati Islanda i eto prolaza. :)
anton 1983 je napisao/la: Sad više ne pričaš kako ne želiš na SP.
Naravno da u dubini duše želim plasman šta got pričao. Upravo zato što sumnjam da je Štimac u stanju plasirati nas na SP, želim da ode.
anton 1983 je napisao/la: Ajde bar sam malo utjeco na tebe. :mrgreen:
:lol: Samo si ti laskaj.
anton 1983 je napisao/la: Je recimo oču da mi njih razbijemo usred Zagreba i da oni popljugaju obje do kraja i da mi idemo direkt na SP, makar Štimac bio izbornik.

Ajde sad ti meni molim te napiši da su moje želje nerealne, aj probaj! :mrgreen:
Tvoje želje su nerealne. 8-)
anton 1983 je napisao/la: Ma ja sam to napisao iz perspektive repke, a ne iz kuta pod kojim je izbornikom bila. ;) Kad neko sa strane gleda povijest u ove 4 godine naše repke, onda taj ne gleda ko joj je bio izbornik nego kaj je repka igrala i kakvi su joj rezultati. Ti kad kažeš npr. Italija, onda misliš na tu nogometnu naciju i ne misliš na Italiju pod Lipijem, pod, Prandelijem pod ovim pod onim.
Pod Bilićem nikad nismo izgledali ovako jadno kroz duži period. Protiv Ukrajine smo oba puta bili bolji, kao i protiv Grka doma, da nabrojim samo neke mečeve. Nažalost, rezultat nije uvijek pratio igru. Pod Štimcem smo ličili na momčad samo protiv Walesa doma, dok smo u svim drugim susretima bili podređeni ili li-la, te osvajali bodove samo zahvaljujući masi sreće. A od protivnika, samo je Belgija bila jača.

Konačno, ja ne želim samo rezultat, već i je.enu emociju, a to je Štimac (i njemu slični) poprilično umrtvio. Da mi je samo do rezultata navijao bih za plastificirani Buyern ko ti, ali meni treba malo više od toga, a to više mi Buyern ne može dati, dok BVB može. I zaboli me neka stvar što se samo rezultat pamti i što će neki XY za 50g gledati samo na rezultat.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 sep 2013, 10:17

Blaszczykowski je napisao/la: To je laaaaaaaž. :) Ne vidim zašto novi izbornik ne bi mogao biti pozitivan šok za momčad. U krajnjem slučaju, može nas ždrijeb pomaziti pa nam dati Islanda i eto prolaza. :)
Ko je reko da ne može? :shock: Ja sam ti reko da ti nerealno razmišljaš i da je to najbolji mogući slučaj? Ko kaže da mi sa Štimcem nemremo na SP? :roll: ;)
Blaszczykowski je napisao/la:Tvoje želje su nerealne. 8-)
Sad bar znaš kak ti razmišljaš...
anton 1983 je napisao/la: Pod Bilićem nikad nismo izgledali ovako jadno kroz duži period. Protiv Ukrajine smo oba puta bili bolji, kao i protiv Grka doma, da nabrojim samo neke mečeve. Nažalost, rezultat nije uvijek pratio igru. Pod Štimcem smo ličili na momčad samo protiv Walesa doma, dok smo u svim drugim susretima bili podređeni ili li-la, te osvajali bodove samo zahvaljujući masi sreće. A od protivnika, samo je Belgija bila jača.

Slažem se, kao što rekoh, onaj koji gleda sa strane gleda samo rezultate a ne igru.
anton 1983 je napisao/la:Konačno, ja ne želim samo rezultat, već i je.enu emociju, a to je Štimac (i njemu slični) poprilično umrtvio. Da mi je samo do rezultata navijao bih za plastificirani Buyern ko ti, ali meni treba malo više od toga, a to više mi Buyern ne može dati, dok BVB može. I zaboli me neka stvar što se samo rezultat pamti i što će neki XY za 50g gledati samo na rezultat.
Znači ti si psovo i bio nezadovoljan kad je Manđa na Marakani pinuo gol za 0:1? To ti nije pasalo? :o

I ja želim bolju igru ali ne na uštrb rezultata, a razlog zašto sam spominjo prošle 4 godine je taj da se mi moramo zapitati koliko ta igra "mora biti dobra".

Bolja može biti definitivno!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 11 sep 2013, 14:57

S potencijalom koji imamo u nasim igracima, na SP-u se moze ponovit igra iz 2008, reaalno najbolja predstava od treceg mjesta.

2012 iako smo u kvalifikacijama igrali lose, Bilica se kritiziralo, ali covjek ipak zna sta radi. Odlicno smo odigrali EP iako nismo prosli grupu. Da je bilo vise srece Spanjolce bi izbacili. Ali nebitno. Ja prije svega ne mogu podnijet Stimca. Mamic je definitivno najvece djubre, ali ovaj ga hvata velikom brzinom. Neko rece da bi mogao prihvatit svakoga za izbornika dok ima rezultat. E pa sada. To tesko moze bit moguce. Ja lopova ne mogu podrzat ni da je sada prvi na tablici i da smo osigurali SP.

Tog demagoga ne mogu ocima vidjeti. Ko se jos preko fejsa moli?? Tipicni manipulator. A i ucio je od najboljeg. Ne mogu podnijet covjeka koji se prodao za racku. Stimac je uvijek bio g.ovno, ali od "neces razbojnice" do "najsposobniji od svih" je nesto sto normalan covjek ne moze probavit. I kakvo spominjanje Vukovara i krunice nakon utakmice sa Srbijom? Pogubio se lik totalno, a ne zna kak ose drukcije izvadit iz toga.

Belgija ce nas pobijedit, to je sigurno. I nakon toga Stico leti. Ili u slucaju da odigramo x, pa opet protiv Skota x, Stico leti. Nije Mamic lud da propusti velike pare zbog idiota.

I zasigurno kad bi poslije Skota primjerica dosao novi izbornik, to bi bilo nekih mjesec dana do baraza. Znaci ne moze puno toga napravit u igri, ali osnovno sto demagog ne zna, je da postavi formaciju kakvu Bog zapovijeda. Novi trener donosi takodjer pozitivni sok tako da nema dileme sta bi volio da se dogodi.

A s nadolazecim igracima Kovacicem, Rebicem, Livajom cak, da ne nabrajam dalje, Hrvatsak ima potencijal da igra kao nekada pod Bilicem. Rakitic, Modric, Kovacic, pa od toga ne mozes napravit losu stvari. Ili ipak mozes kao sto nam je Stimac prezentirao.

Prosle EP nas baraz nije pomazio iako smo Turke razvalili. Ove ocekujem lakseg protivnika. Mada, ko god da dodje, mi proalzimo, zapravo moramo proci. Ostati bez plasmana na SP u BRAZIL bi bilo katastrofalno. Nesto sto bi tesko prebrodio.
RIP CITY!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 11 sep 2013, 15:11

Damian je napisao/la:Ko se jos preko fejsa moli??
Anton. :lol:

Inače, potpis na većinu napisanog.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 11 sep 2013, 16:01

Sada najbolje da izbornici dobivaju otakze zato sto dio navijaca ne podnosi izbornika. Zna se da dobijes otkaz ukoliko ne ispunis ciljeve. Nas cilj je odlazak na SP i Stimac za sada je na dobrom putu ukoliko gledamo samo bodove :mrgreen: . Da je Hrvatska kao Srbija otpala na sredini klalifikacija trebalo bi ga katapultirati na Mars i zabraniti mu dozivotno bavljenje nogometom ali to se nije dogodilo. Mi kada smo bili 3 na svijetu smo isli kroz klalifikacije na SP. Bilic je isto na EP isao kroz dodatne, Baric isto itd. Ja ne znam da li je ikada netko dobio otkaz da ima dobar bodovan ucinak a losu igru (osim Capella u Realu). Treba ga probaviti jos ove 4 utakmice pa vidit sto dalje.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 sep 2013, 16:20

@Insect_terminator

Evo da ti ja nesto ovako "sa strane" kazem...

Stimac je jedan cirkusant i debil kao i kolega mu Mihajlovic, jedini plus u odnosu na pomenutog mu je to sto je iole normalniji pa stavlja najbolje igrace koje ima i ne desava mu se da mu Modric ili Mandzukic sjedi na klupi, da nikako ne zove Rakitica itd...

Da je kojim slucajem Srbiju vodio Antic ili Djukic u ovim kvalifikacijama, Stico bi uigravao ekipu za EP 2016, isto ono sto Mihajlovic sada "radi"... ;)

Imao je vec oformljen tim, kojeg je toliko srozao da na Marakani parkira autobus ispred gola i koji izduva kuci od prosjecne Skotske, provlaci se protiv Walesa, kojem Srbija u 2 utakmice uvali 9 komada... ;)

On ima samo ludu srecu sto, osim Belgije, nije imao ozbiljnijeg suparnika u kvalifikacijama! Mihajlovicev pjevacki hor, Scepovice, Radovanovice, Stevanovice...ne mozemo smatrati za neku ozbiljnu ekipu, a kakvi su tek onda ostali kada su iza takve Srbije... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 11 sep 2013, 18:14

Na Marakani nije Hrvatska favorit (makar ne igrali najbolji igraci) tako da 1 bod iz te utakmice uopce ne dozivljavam kao nesto tragicno. Nakon sto su se izvukle skupine tu su svi rekli odmah da smo dobili jednu od najtezih skupina do sada jer Belgija je ako cemo gledati imena favorit. Makedonije nam je uvijek uzimala bodove kao i Skotska dok ovaj Wales ima igraca od 100 mil i jednog u Arsenalu tako da i za tu reprezentaciju mogu reci da je najbolja u zadnjih xy godina i onda dodas jos Srbiju koja moze biti i u najraspadnutijem stanju protiv Hrvatske ce dat 1000%.

Moze biti Stimac najveci debil na svijetu i nogometni neznalica ali uzimajuci u obzir da smo cesto isli kroz klalifikacije na velika natjecanja i da jos nismo tamo ispali nikada treba ga zadrzat te 4 utakmice pa sto bude. Ja nemam osim ove utakmice protiv Srbije nikakvih zamjerki na sastav tj na pozvane igrace. Pozove on tu i tamo igraca da se proda kao Radosevica ili Sammira ali to je pozicija zadnjeg veznog koju drzi Vukojevic odnosno Modriceva dok nije imao pravo nastupa cini mi se.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 sep 2013, 18:35

Insect_terminator je napisao/la:Na Marakani nije Hrvatska favorit (makar ne igrali najbolji igraci) tako da 1 bod iz te utakmice uopce ne dozivljavam kao nesto tragicno.
Pa nema sta da dozivljavas tragicno kad ste vec u prvom poluvremenu trebali da primiti 2-3 komada, sto opet ide na dusu naseg vrlog selektora, kome igra Tosic ispred Sulejmanija i Tadica... :roll:

Hrvatska pod Bilicem sa EP prosle god. za ovu Stimcevu je svemirski brod! To je cinjenica... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 11 sep 2013, 18:45

Insect_terminator je napisao/la:Sada najbolje da izbornici dobivaju otakze zato sto dio navijaca ne podnosi izbornika. Zna se da dobijes otkaz ukoliko ne ispunis ciljeve. Nas cilj je odlazak na SP i Stimac za sada je na dobrom putu ukoliko gledamo samo bodove :mrgreen: . Da je Hrvatska kao Srbija otpala na sredini klalifikacija trebalo bi ga katapultirati na Mars i zabraniti mu dozivotno bavljenje nogometom ali to se nije dogodilo. Mi kada smo bili 3 na svijetu smo isli kroz klalifikacije na SP. Bilic je isto na EP isao kroz dodatne, Baric isto itd. Ja ne znam da li je ikada netko dobio otkaz da ima dobar bodovan ucinak a losu igru (osim Capella u Realu). Treba ga probaviti jos ove 4 utakmice pa vidit sto dalje.
Ajmo ovako.

Mi nemamo apsolutno nikakve igre. U 8 utakmica kvalifikacija jedino "posteno" smo odigrali protiv Walesa u Osijeku. Ostalo je bila sreca. Makedonija u Zagrebu - ocaj, isto tako i u gostima. Belgija u gostima. Ok, bod je dobar, ali konstantno bunker. Skotska doma - ocaj. Wales u gostima - puka sreca, opet losa utakmica. Srbija u Zagrebu, dobro prvo poluvrijeme, drugo uzasno, Stipe spasavao. U gostima ocajna igra. 2 udarca na gol. Neka on iam rezultat, ali sta cemo mi ovakvi na SP-u? Pa da se brukamo tamo? Promijeni trenera i gotova prica.

A Srbiaj moze imat talenta i potencijala, ali sa Bilicem bi bili favoriti i na Marakani. Dapace, dokazali bi to. Ali s demagogom nismo favoriti ni protiv Skotske.

A 90% Hrvatske ne podnosi ni garnituru HNS-a, kamoli izbornika. Tako da...
RIP CITY!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 sep 2013, 01:10

Damian je napisao/la:Ma sanse da mi budemo najgori drugi su iste kao da osvojimo prvenstvo u Brazilu :mrgreen:

Znaci, zbog toga nema brige.
Prema Stimcu sasvim realna opcija :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 sep 2013, 09:09

Damian je napisao/la:S potencijalom koji imamo u nasim igracima, na SP-u se moze ponovit igra iz 2008, reaalno najbolja predstava od treceg mjesta.
Može, ali ne mora. Kak smo mi odigrali protiv Austrije na tom EP? Loše. Kako bi ova repka morala odigrati da dobije ovu Njemačku? I ne vjerujem da će Poljaci na SP i još uz to biti u našoj grupi ak smo tamo.

To i je taj problem što većina Hrvata smatra da mi moramo tak SEXUALNO igrati ko kak smo odigrali protiv Njemaca na EP 2008 - za nas to je realnost, a ne neke slabije i blijede partije i ako tako repka ne igra to niš nevalja.

Zar je to realno i jel to naša realnost.

Ja tvrdim da je ta repka s obzirom na tadašnje protivnike sigurno jača od ove i tada je Bilić imao više izbora nego što Štimac ima danas. Dal je to sad bitno uopće.....
Damian je napisao/la:2012 iako smo u kvalifikacijama igrali lose, Bilica se kritiziralo, ali covjek ipak zna sta radi.
Wtf? Igramo loše ali on zna što radi! NE KUŽIM OVO UOPĆE!!!!

Damian je napisao/la:Ja prije svega ne mogu podnijet Stimca. Mamic je definitivno najvece djubre, ali ovaj ga hvata velikom brzinom. Neko rece da bi mogao prihvatit svakoga za izbornika dok ima rezultat. E pa sada. To tesko moze bit moguce. Ja lopova ne mogu podrzat ni da je sada prvi na tablici i da smo osigurali SP.
Ti ne podnosiš Štimca i to je sasvim u redu ;) I ja ne bi sada htio da je on naš izbornik jer mi se ne sviđa naša igra, no podupirem reprezentaciju. nakon ciklusa za SP 2010 ja sam bio mišljenja da Bilić treba dobiti otkaz, nije dobio i to mi se nije svidjelo, no reko sam nije bitan Bilić nego repka i opet kao takvu ću je podržati i mi smo se kvalificirali na EP i dobro odigrali te ispali.
Damian je napisao/la:Belgija ce nas pobijedit, to je sigurno. I nakon toga Stico leti. Ili u slucaju da odigramo x, pa opet protiv Skota x, Stico leti. Nije Mamic lud da propusti velike pare zbog idiota.
Zaš bi on letio? Pa ni Bilić nije letio kad su nac Grci sjebali :?
Damian je napisao/la:I zasigurno kad bi poslije Skota primjerica dosao novi izbornik, to bi bilo nekih mjesec dana do baraza. Znaci ne moze puno toga napravit u igri, ali osnovno sto demagog ne zna, je da postavi formaciju kakvu Bog zapovijeda. Novi trener donosi takodjer pozitivni sok tako da nema dileme sta bi volio da se dogodi.
Damian je napisao/la:Neka on iam rezultat, ali sta cemo mi ovakvi na SP-u? Pa da se brukamo tamo? Promijeni trenera i gotova prica.
Znači ti imaš neko mišljenje o svom nogometnom znanju. Tvoje znanje tebi kaže da treba SAD mjenjati trenera iz tih i tih razloga, no ne razumijem zašto tebi isto tako tvoje nogometno znanje ne kaže da bi to bila loša stvar? Jedna stvar ne isključuje drugu - promjena trenera ti ne garantira pozitivan šok i plasman na SP i dobru igru tamo, kao što ti ostanak Štimca ne garantinra da Hrvatska NEĆE IĆI NA SP.

Promjena trenera u ovom trenutku bi po meni bilo najgore kaj možemo napraviti iz slijedećih razloga. Ovo nije klub koji svaki tjedan igra tekmu pa da dođe do tog pozitivnog šoka koji se u pravilu kod klubova ne događa UVIJEK nego samo ponekad. Drugo, ko bi bio toliko pametan da si sada preuzme repku koja je u ovakvom stanju i koga će ljudi razapet ako ne ode na SP, a čovjek ima pravo samo dva puta igrati utakmicu - znači trenira repku mjesec, dva , tri, odigra 3-4 tekme i neuspije i sve ode u ****. Pa ko bi bio lud da si takav pritisak nabije na glavu i brijem da bi to još više demoraliziralo naše igrač.

Razmišljati na način - otkaz Štimcu - novi trener, pozitivan šok - garant idemo na SP je utopijski, nepromišljeno i nerealno!

Ovo treba prebodriti i nadati se najboljem, druge nema pa kud puklo da puklo.

I meni se sve ovo pod Štimcem ne sviđa, ali znam da sad moramo sa njim do kraja jer smo se u to uvalili. A ako se kvalificiramo, onda se karte ponovo mješaju...

Nije idealna situacija, dapače jako je škakljiva, ali kaj je tu je...

I da i meni bi bila katastrofa ako repka ne ode na SP, makar smatram da bi ili je veća katastrofa što nismo bili na SP 2010 i opet preživjeli smo, tu smo, bili smo na EP 2012 i svi smo zaboravili na tu lošu 2010....

PS:

I nemoj mi ti sad glumiti demagoga i tvrditi da bi mi sa Bilićem bili favoriti na Marakani! :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2013, 12:36

Damian je napisao/la:Mi nemamo apsolutno nikakve igre. U 8 utakmica kvalifikacija jedino "posteno" smo odigrali protiv Walesa u Osijeku. Ostalo je bila sreca. Makedonija u Zagrebu - ocaj, isto tako i u gostima. Belgija u gostima. Ok, bod je dobar, ali konstantno bunker. Skotska doma - ocaj. Wales u gostima - puka sreca, opet losa utakmica. Srbija u Zagrebu, dobro prvo poluvrijeme, drugo uzasno, Stipe spasavao. U gostima ocajna igra. 2 udarca na gol. Neka on iam rezultat, ali sta cemo mi ovakvi na SP-u? Pa da se brukamo tamo? Promijeni trenera i gotova prica.

A Srbiaj moze imat talenta i potencijala, ali sa Bilicem bi bili favoriti i na Marakani. Dapace, dokazali bi to. Ali s demagogom nismo favoriti ni protiv Skotske.

A 90% Hrvatske ne podnosi ni garnituru HNS-a, kamoli izbornika. Tako da...
Baš to.Kako su 99 posto ljudi ogadili Dinamo sad isto rade s reprezentacijom i uskoro će ako se nešto ne promijeni (a sumnjam da će se promijenit tako skoro) i tu biti gotovo ista situacija.Samo nešto mrvicu veći postotak onih koji još prate jer je sve na "većem uzorku".Ja odavno govorim da mene zaboli igra u kval.,igralo se svakako i prije,glavno da se plasira jer onda je to novo natjecanje i sve iz početka počinje (ako imaš izbornika koji zna postavit igra,što ovdje nije slučaj).Turnir nema gotovo pa nikakve veze s ovim prije.Ali ovo klaunisanje ne mogu podnijet.Kao što Mamić nema pravo pravo biti u Dinamu,tako i ovdje Štimac nije ničim zaslužio da vodi HRVATSKU NOGOMETNU REPREZENTACIJU.Znamo šta HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA predstavlja u narodu.Ili bi trebala predstavljat.I ajd,na stranu klaunisanje idemo gledat samo igru...nula bodova,čovjek je pogubljen totalno,niti zna šta treba radit,niti se zna ophodit sa igračima,preuzeo je praktički gotov proizvod i umjesto da je nešto sitno doradio i ispravio neke nedostatke on nije napravio baš ništa pozitivno.Valjda je svakom tko ozbiljnije prati nogomet jasno da čovjek veze nema,da tu nikad nikakvog posebnog napretka neće niti biti i da ne može Grafičar Vodovod vodit,a kamoli HRVATSKU NOGOMETNU REPREZENTACIJU.Al eto onom Antonu je sve super i sve je za 5,ne talasaj.Takvima se sviđa kad ih Stitzo i slični nabijaju nakon utakmice i seru im se u usta svakodnevno.Meni to nije normalno,al eto tko voli nek izvoli.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 sep 2013, 12:46

SiamoNoi je napisao/la:Al eto onom Antonu je sve super i sve je za 5,ne talasaj.
Ja ama baš nikad nisam naletio na ovako izgubljeno djete poput ovog Siamo Noia :mrgreen:

ja neznam jel on ne zna čitat ili ne čita moje postove. E to je pitanje i odgovor! :D

meni sve super?!?!? :lol:

I da Štimac je uveo nešto što naša repka do sada nije nikada imala - nepoisiv kapacitet GHNOJA!!!! :P

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2013, 12:56

Vidim da nesto pises (vjerojatno neki mudar odgovor),ali na ignoru si.Ne trebas se trudit ni sad ni ubuduće.Eto toliko.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.