Upravu si. Fifa je takodje ubiljezila tabelarnu promjenuOrao je napisao/la:@FliX
Prenjeli su tu vijest nasi, a i strani mediji. Ne znam koje linkove smijem postavljati, al' potrazi na google ima dosta vijesti o tom slucaju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Upravu si. Fifa je takodje ubiljezila tabelarnu promjenuOrao je napisao/la:@FliX
Prenjeli su tu vijest nasi, a i strani mediji. Ne znam koje linkove smijem postavljati, al' potrazi na google ima dosta vijesti o tom slucaju.
Dok nije teoreski rijeseno, nista se ne zna.. Samo ove drzave koje sam napisao crvenom bojom, za njih se moze reci da ucestvuju na SP. Ostalo jos uvijek nista nije potpuno rijeseno.Sportfanatik je napisao/la:SAD ide u Brazil, Mexico u baraž s 4.mjesta, protivnik Novi Zeland
Ovdje je Ukrajina u puno boljem polozaju od Crne Gore jer imaju utakmicu manje a za razliku od Crne Gore docekuju Englesku dok Crna Gora gostuje Engleskoj. Realno je da Crna Gora ima samo teoretske sanse za play-off dok Ukrajina sa pobjedom protiv Engleske u utorak (sto i nije nerealno) ima solidnu sansu i za 1. mjestoFliX je napisao/la:Kvalifikacije za SP 2014:
AFRIKA (5 DRZAVA) : ALZIR, EGIPAT, ETIOPIJA, ZELENORTSKA OSTRVA, OBALA SLONOVACE, GANA, BURKINA FASO, NIGERIJA, KAMERUN, SENEGAL
*drzave obojene plavom bojom su izborile baraz
AZIJA (4,5 DRZAVA) : JAPAN, KOREJA, AUSTRALIJA, IRAN, UZBEKISTAN, JORDAN
*drzave obojene crvenom su se kvalf. na SP, drzave obojene u plavo su izborili baraz
EUROPA (13 DRZAVA) : BELGIJA, ITALIJA, NJEMACKA, HOLANDIJA, SVICARSKA, RUSIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, ENGLESKA, SPANIJA, HRVATSKA, SVEDSKA, RUMUNIJA, NORVESKA, PORTUGAL, GRCKA, CRNA GORA, FRANCUSKA
*drzave obojene plavom bojom su najblize direktnom plasmanu na SP, ostale su najblize barazu..
JUZNA AMERIKA (5,5 DRZAVA) : BRAZIL, ARGENTINA, KOLUMBIJA, EKVADOR, CILE, URUGVAJ
*crvanom bojom obojene su drzave koje su se kvalf. na SP, plavom one koje imaju najvise sansi za to, preostala u baraz
SJEV. I CENT. AMERIKA (3.5 DRZAVA) : KOSTARIKA, USA, HONDURAS, MEKSIKO
*drzave ovojene u plavo imaju najvece sanse da se kvalf na SP, ne obojena ima sanse za baraz
OKEANIJA (0,5 DRZAVA) : NOVI ZELAND
*plavom bojom drzava koja je obezbjedila baraz
Ko zna kod kakvih su ravaku bili noć prijedr.van nostrand je napisao/la:Pa vidis da pise "dodijeljeno" i da ispred stoji mr.green
ali pise se pobjeda, boli ih...
Welsani izgleda lumpovali na plazi noc ranije (cetvrtak) tamam lijpo vrijeme, ljeto, more, plaza...18 km udaljen Rimini
dubrava je napisao/la:Moje mišljenje je da svaka reprezentacija (pritom ne mislim na one TOP5 od kojih se uvijek očekuje najbolje), pa i ona Moldavije ili Azerbejdžana, u 10-15 godina ima takvu ekipu gdje vlada jedinstvo, kohezija i zajednički duh, plus određena kvaliteta igrača i koja takva može daleko dogurati. Ekipa gdje igrači u noći, zatvorenih očiju znaju napravit dupli pas sa svojim suigračima.. gdje jedan zna kad drugi mora na wc....
Bugarska 94, Češka 2004 i 96, Senegal 2002, Latvija 2004, Hrvatska 98, Kamerun 90... Što se sjećam iz novije povijesti....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.