opet ista formacija, opet mi je ista reakcija bila .. opet sam očekivao dosta prostora između odbrane i veznog reda, očekivao sam kontre, pogotovo je što je teren bio mokar, pa je lopta brže išla
opet je taj Weiss ebao, sreća pa nije zabio za 2-0, tu bi nam kraj bio .. mogli su Slovaci i ranije da nam zabiju gol, imali su nekoliko šansi
ja sam želio defanzivnog veznog, jer takav igrač mora igrati .. kontam ja da mi imamo ofanzivno orjentisane igrače i da svako od njih može igrati u prvom sastavu, ali neko mora i na klupu jebga .. tako je to u ekipama koje imaju širi fond dobrih igrača
4-3-1-2 formacija je jako napadačka, pogotovo sa našim bekovima
ona tri vezna igrača igraju u sredini, ne uz bok .. u odbrani, pogotovo na bokovima ako Sejo, Mire ili Medo stignu pokriti, ali teško je to išlo u ove dvije tekme .. Mujdža je ofanzivan bek i on ide u napad, on sam drži desnu stranu, dok Sejo ili Lule (zavisi koji igra beka) imaju pomoć ovog drugog
dakle, tu smo 'tanki' na bokovima, a u odbrani nam puše .. Slovaci su obje tekme igrali sa 4-2-3-1, mi imamo igrače za tu formaciju, ali tu bi žrtva bio Vedo, pa tako i ne igramo
dakle, sve dok budemo na 4-3-1-2, nama će puhati pozadi preko desne strane, a i u sredini terena ako ne budemo imali defanzivnog veznog
Mujdža više nije mogao i Pape je izveo njega koji je ofanzivan igrač, a ubacio defanzivog veznog (Zahirović) na desnog beka, hvala Bogu, dobro je ispalo
onda je iz igre izvadio Seju, a ubacio Višću .. dakle ofanzivu koju je svjesno izgubio na desnom beku, dobio je ubacivanjem krilnog igrača koji btw ništa nije pokazao i opet sam se ibretio kad sam vidio da ulazi prije Hajrovića .. sve što može Višća, može i Hajrović, a sve što može Hajrović, ne može Višća
dakle, imali smo sreće zbog dva gola, jedan je sreća, gol nakon kornera, a drugi trenutak genijalnosti Izeta Hajrovića
dakle, pohvalio bih Papeta za izmjenu Mujdža-Zahirović, kao i ubacivanje krilnog igrača, samo što je to trebao odmah biti Hajrović, a ne Višća
ne bih se sad složio da je Pape nešto genijalno odradio ovu tekmu .. mogli smo lako i da izgubimo

za razliku od Zenice gdje je teško flopirao, danas je to napravio bolje, ali i dalje nije to to .. ali, imamo rezultat pa ćemo ga (Papeta) slaviti
čovjek nekad napravi dobar taktički potez, a nekad takav potez da se ibretiš .. to je što mogu reći o Papetu kao taktičaru .. kakav je kao motivator, to ne bih znao .. preokrenuli smo rezultat, valjda je nešto i do Papeta