Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

manhattn
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la manhattn » 10 sep 2013, 23:21

SamoZeljo je napisao/la:
iphone je napisao/la:haj naredne dvije utakmice na klupu!!!"pa razmisljaj o tviteru,faceboku,i naravno o kurvici
A ti u Banovice. Primitivac. (ti na onakvu curu mozes samo da se samozadovoljavas)

P.S. Edina su najvise cuvali, zato su nasi drugi igraci imali vise prostora. Nije odigrao kako moze ali, desava se.
ma kakva Amra raspustenica ba......kolko boljih cura ima :S

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 10 sep 2013, 23:24

Ljudi nemoj te bez veze pricati... Dzeko je se borio koliko je mogao... Po meni najlosiji igrac je bio Salihovic a i njegovom greskom smo primili gol, mislim u zacetku akcije....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 10 sep 2013, 23:24

hmm, borio se za razliku od tekme u Zenici, ali opet i nije imao nekih lopti .. ali i dalje ovo nije pravi Edin Džeko
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 sep 2013, 23:27

Bolji je od misimovica bio dijelio lopte na njemu mrtvi sktel odvajao se nije sam je on dvije minute ukrao sjajnim postavljanjem i iskustvom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 sep 2013, 23:28

Batko je napisao/la:Da Bog da nikad ne zaigrao u Cityu!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
[youtube][/youtube]

Ako odemo u Brazil, onda se trebamo zahvaliti čovjeku koji je potopio Grke, a za City igrao ne igrao manje bitno. što smo nezahvalni!?

Džeko potpio Grke, a oni i dalje isti broj bodova imaju kao i mi. Razmislite pljuvači.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 sep 2013, 23:33

Evolution87 je napisao/la:cuj katastrofalno. pa na covjeku svih 90min flaster, skrtel i jos jedan igrac. nije bolje ni mogao
Ma u svakom segmentu igre on je zakazao.
Najlosija utakmica odkad ga gledam.

Svaka mu cast za Grcku ali danas je zakazao i nije se borio za dres uopste.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 sep 2013, 23:40

Ove dvije utakmice je igrao tako loše, kao da je nespreman, a usred sezone. :shock:
Dosta ih je ginulo danas, a ja sam od njega pred kraj vidio jedan šprint i to je to, ispao je iz forme, bar što se tiče reprezentacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 10 sep 2013, 23:43

Nek vas bude stid,živite za pljuvanje svega dobroga u ovoj jadnoj Bosni. Pobogu,budite sretni zbog pobjede,ne tražite dlaku u jajetu. BOSNA !

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 10 sep 2013, 23:45

Evolution87 je napisao/la:cuj katastrofalno. pa na covjeku svih 90min flaster, skrtel i jos jedan igrac. nije bolje ni mogao
Pa ja.

Djes bolan Dzeku kritikovat, on je iznad kritike. Mi treba da ga ljubimo u guzicu kako god igro, kao sto rade Tottiju u Romi i Gerrardu u Liverpoolu. Nema nista bolje nego imati takvog igraca u svojoj reprezentaciji: Pojedinac koji je veci od ekipe i o kojem navijaci pricaju vise nego o svim ostalim igracima u reprezentaciji zajedno. To samo reprezentaciju moze napravit boljom.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 sep 2013, 00:01

Ma hvala njemu za sve sto je dosad uradio, to niko ne osporava, ali stoji cinjenica da bi mogao pokupiti nagradu za najgoreg igraca u ovom dvomecu. Odigrano bez ikakve zelje i pozrtvovanosti. Jedino sto je na kraju na iskustvo ukrao par minuta i to je to.

Ali je*i ga, los period iza njega, desava se i najboljim. Vazno da smo prosli, vratit ce se Dzekson u tu formu vec jednom. :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 11 sep 2013, 00:12

rope11 je napisao/la:Ma hvala njemu za sve sto je dosad uradio, to niko ne osporava, ali stoji cinjenica da bi mogao pokupiti nagradu za najgoreg igraca u ovom dvomecu. Odigrano bez ikakve zelje i pozrtvovanosti. Jedino sto je na kraju na iskustvo ukrao par minuta i to je to.
Ha ha, to ja bas govorio jaranima sa kojim sam gledo utakmicu: Kad je lezo na kraju i valjo se po terenu da koju sekundu ukrade - da mu je to najbolji potez u citavoj utakmici bio. :lol: Ali ono sto je zalosno je da to fakat uopste nije daleko od istine.

A najgoreg igraca u ovom dvomecu dijele Edin, Vedo i Miske. Sva trojica zasluzuju. Poslje onih utakmica sa 3-4-5 golova, poceo sam da mislim da imamo napad koji se ne moze zaustavit, a bogami prosjecna Slovacka ekipa totalno neutralizirase i Edina i Vedu u obadvije utakmice. Zato treba ostat realan i ne nadat se previse. Ako su ih Slovaci ovako zakljucali kako ce tek neke ekipe na najvecem nivou. Idemo u Brazil i to je najvaznije, a i dovoljno.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 11 sep 2013, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 11 sep 2013, 00:13

Ovdje standardno, sarajlije brane Dzekicu dok ostatak Bosne je realan i kritikuje ga :roll:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 sep 2013, 00:26

Dže je Džeko?

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 sep 2013, 00:26

Džeko havala ti nek si pokazao da nema problema u reprezentaciji i neki se radovao sa Izetom

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 11 sep 2013, 00:39

Džeko je danas dokazao da ili nije psihicki dorastao bitnim utakmicama, ili da ga jednostavno boli *****.
Izgubio je 95% duela, nije pokazao ni zrno volje, nije trcao, zivi **** od fudbala. Nula, velika nula.
Može se haliliti loš dan, promasena prilika, bilo je još igrača koje nije išlo, ali su se bar trudili, kao npr Sejo, Miske, pjanke. Ali DŽEKO JEDNOSTAVNIO NIJE HTIO !!!

A ovo dolazi od navijača koji je tražio linkove da gleda pripremne, kup i sve moguiće utamice, koji iskreno voli ii Džeku i sve naše igrače, i upravo zato me boljelo ovoliko gledati ga kako se povlaci po terenu i ne radi prakticno nista !!

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 11 sep 2013, 00:40

deni_m1312 je napisao/la:Džeko je danas dokazao da ili nije psihicki dorastao bitnim utakmicama, ili da ga jednostavno boli *****.
Izgubio je 95% duela, nije pokazao ni zrno volje, nije trcao, zivi **** od fudbala. Nula, velika nula.
Može se haliliti loš dan, promasena prilika, bilo je još igrača koje nije išlo, ali su se bar trudili, kao npr Sejo, Miske, pjanke. Ali DŽEKO JEDNOSTAVNIO NIJE HTIO !!!

A ovo dolazi od navijača koji je tražio linkove da gleda pripremne, kup i sve moguiće utamice, koji iskreno voli ii Džeku i sve naše igrače, i upravo zato me boljelo ovoliko gledati ga kako se povlaci po terenu i ne radi prakticno nista !!
Slazem se i ja bih prije rekao da ga boli qrc, a ne da nije dorastao psihicki nekim bitnim utakmicama.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 11 sep 2013, 01:00

Dzeko je super odigrao ovu drugu tekmu...Da bi bio pravi stari Dzeko,trebaju i Misimovic i Pjanic biti stari ;) Cim podbaci sredina terena od napada se nema ništa,taman kada bi ti Mesi i Ronaldo u špicu igrali...Bez sredine ništa! Dzeko je jednostavno NAŠ DIJAMANT!
::::SAMO ČELIK::::

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 sep 2013, 01:01

Cuj treba mu se zahvaliti i na klupu? :o Edina su najvise cuvali veceras.

Svi mi mozemo lagati ali statistike ne lazu.

slika

(plus sto ima najvise asistencija u reprezentaciji ;))

OOOOO EDIN DZEKO!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2013, 01:04

mi trebamo promijenit formaciju jer nama ne trebaju 2 napadača na terenu. Ibišević je apsulutno zanemaren na terenu i kao CF mu se ne pridaje nikakva uloga. Džeko kad mu se igra igra, kad mu se ne igra šetka se boli ga kita i tako
Vođa zna.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 sep 2013, 01:04

SamoZeljo je napisao/la:Cuj treba mu se zahvaliti i na klupu? :o Edina su najvise cuvali veceras.

Svi mi mozemo lagati ali statistike ne lazu.

slika

(plus sto ima najvise asistencija u reprezentaciji ;))

OOOOO EDIN DZEKO!
tako ma ovi pljuvači nek pljuju neznaj šta će drugo
Vidili smo da između njega i Izeta nema problema kao što bi neki htjeli

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hafiz00, Micron i 38 gostiju.