ma kakva Amra raspustenica ba......kolko boljih cura ima :SSamoZeljo je napisao/la:A ti u Banovice. Primitivac. (ti na onakvu curu mozes samo da se samozadovoljavas)iphone je napisao/la:haj naredne dvije utakmice na klupu!!!"pa razmisljaj o tviteru,faceboku,i naravno o kurvici
P.S. Edina su najvise cuvali, zato su nasi drugi igraci imali vise prostora. Nije odigrao kako moze ali, desava se.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ljudi nemoj te bez veze pricati... Dzeko je se borio koliko je mogao... Po meni najlosiji igrac je bio Salihovic a i njegovom greskom smo primili gol, mislim u zacetku akcije....
hmm, borio se za razliku od tekme u Zenici, ali opet i nije imao nekih lopti .. ali i dalje ovo nije pravi Edin Džeko
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bolji je od misimovica bio dijelio lopte na njemu mrtvi sktel odvajao se nije sam je on dvije minute ukrao sjajnim postavljanjem i iskustvom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
[youtube][/youtube]Batko je napisao/la:Da Bog da nikad ne zaigrao u Cityu!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Ako odemo u Brazil, onda se trebamo zahvaliti čovjeku koji je potopio Grke, a za City igrao ne igrao manje bitno. što smo nezahvalni!?
Džeko potpio Grke, a oni i dalje isti broj bodova imaju kao i mi. Razmislite pljuvači.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ma u svakom segmentu igre on je zakazao.Evolution87 je napisao/la:cuj katastrofalno. pa na covjeku svih 90min flaster, skrtel i jos jedan igrac. nije bolje ni mogao
Najlosija utakmica odkad ga gledam.
Svaka mu cast za Grcku ali danas je zakazao i nije se borio za dres uopste.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ove dvije utakmice je igrao tako loše, kao da je nespreman, a usred sezone.
Dosta ih je ginulo danas, a ja sam od njega pred kraj vidio jedan šprint i to je to, ispao je iz forme, bar što se tiče reprezentacije.

Dosta ih je ginulo danas, a ja sam od njega pred kraj vidio jedan šprint i to je to, ispao je iz forme, bar što se tiče reprezentacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nek vas bude stid,živite za pljuvanje svega dobroga u ovoj jadnoj Bosni. Pobogu,budite sretni zbog pobjede,ne tražite dlaku u jajetu. BOSNA !
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pa ja.Evolution87 je napisao/la:cuj katastrofalno. pa na covjeku svih 90min flaster, skrtel i jos jedan igrac. nije bolje ni mogao
Djes bolan Dzeku kritikovat, on je iznad kritike. Mi treba da ga ljubimo u guzicu kako god igro, kao sto rade Tottiju u Romi i Gerrardu u Liverpoolu. Nema nista bolje nego imati takvog igraca u svojoj reprezentaciji: Pojedinac koji je veci od ekipe i o kojem navijaci pricaju vise nego o svim ostalim igracima u reprezentaciji zajedno. To samo reprezentaciju moze napravit boljom.
Ma hvala njemu za sve sto je dosad uradio, to niko ne osporava, ali stoji cinjenica da bi mogao pokupiti nagradu za najgoreg igraca u ovom dvomecu. Odigrano bez ikakve zelje i pozrtvovanosti. Jedino sto je na kraju na iskustvo ukrao par minuta i to je to.
Ali je*i ga, los period iza njega, desava se i najboljim. Vazno da smo prosli, vratit ce se Dzekson u tu formu vec jednom.
Ali je*i ga, los period iza njega, desava se i najboljim. Vazno da smo prosli, vratit ce se Dzekson u tu formu vec jednom.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ha ha, to ja bas govorio jaranima sa kojim sam gledo utakmicu: Kad je lezo na kraju i valjo se po terenu da koju sekundu ukrade - da mu je to najbolji potez u citavoj utakmici bio.rope11 je napisao/la:Ma hvala njemu za sve sto je dosad uradio, to niko ne osporava, ali stoji cinjenica da bi mogao pokupiti nagradu za najgoreg igraca u ovom dvomecu. Odigrano bez ikakve zelje i pozrtvovanosti. Jedino sto je na kraju na iskustvo ukrao par minuta i to je to.

A najgoreg igraca u ovom dvomecu dijele Edin, Vedo i Miske. Sva trojica zasluzuju. Poslje onih utakmica sa 3-4-5 golova, poceo sam da mislim da imamo napad koji se ne moze zaustavit, a bogami prosjecna Slovacka ekipa totalno neutralizirase i Edina i Vedu u obadvije utakmice. Zato treba ostat realan i ne nadat se previse. Ako su ih Slovaci ovako zakljucali kako ce tek neke ekipe na najvecem nivou. Idemo u Brazil i to je najvaznije, a i dovoljno.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 11 sep 2013, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
- EdenHazard
- Kontakt:
Ovdje standardno, sarajlije brane Dzekicu dok ostatak Bosne je realan i kritikuje ga 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Dže je Džeko?
- Bayern@heart
- Kontakt:
Džeko havala ti nek si pokazao da nema problema u reprezentaciji i neki se radovao sa Izetom
-
- Kontakt:
Džeko je danas dokazao da ili nije psihicki dorastao bitnim utakmicama, ili da ga jednostavno boli *****.
Izgubio je 95% duela, nije pokazao ni zrno volje, nije trcao, zivi **** od fudbala. Nula, velika nula.
Može se haliliti loš dan, promasena prilika, bilo je još igrača koje nije išlo, ali su se bar trudili, kao npr Sejo, Miske, pjanke. Ali DŽEKO JEDNOSTAVNIO NIJE HTIO !!!
A ovo dolazi od navijača koji je tražio linkove da gleda pripremne, kup i sve moguiće utamice, koji iskreno voli ii Džeku i sve naše igrače, i upravo zato me boljelo ovoliko gledati ga kako se povlaci po terenu i ne radi prakticno nista !!
Izgubio je 95% duela, nije pokazao ni zrno volje, nije trcao, zivi **** od fudbala. Nula, velika nula.
Može se haliliti loš dan, promasena prilika, bilo je još igrača koje nije išlo, ali su se bar trudili, kao npr Sejo, Miske, pjanke. Ali DŽEKO JEDNOSTAVNIO NIJE HTIO !!!
A ovo dolazi od navijača koji je tražio linkove da gleda pripremne, kup i sve moguiće utamice, koji iskreno voli ii Džeku i sve naše igrače, i upravo zato me boljelo ovoliko gledati ga kako se povlaci po terenu i ne radi prakticno nista !!
Slazem se i ja bih prije rekao da ga boli qrc, a ne da nije dorastao psihicki nekim bitnim utakmicama.deni_m1312 je napisao/la:Džeko je danas dokazao da ili nije psihicki dorastao bitnim utakmicama, ili da ga jednostavno boli *****.
Dzeko je super odigrao ovu drugu tekmu...Da bi bio pravi stari Dzeko,trebaju i Misimovic i Pjanic biti stari
Cim podbaci sredina terena od napada se nema ništa,taman kada bi ti Mesi i Ronaldo u špicu igrali...Bez sredine ništa! Dzeko je jednostavno NAŠ DIJAMANT!

::::SAMO ČELIK::::
Cuj treba mu se zahvaliti i na klupu?
Edina su najvise cuvali veceras.
Svi mi mozemo lagati ali statistike ne lazu.

(plus sto ima najvise asistencija u reprezentaciji
)
OOOOO EDIN DZEKO!

(plus sto ima najvise asistencija u reprezentaciji

OOOOO EDIN DZEKO!
mi trebamo promijenit formaciju jer nama ne trebaju 2 napadača na terenu. Ibišević je apsulutno zanemaren na terenu i kao CF mu se ne pridaje nikakva uloga. Džeko kad mu se igra igra, kad mu se ne igra šetka se boli ga kita i tako
Vođa zna.
- Bayern@heart
- Kontakt:
tako ma ovi pljuvači nek pljuju neznaj šta će drugoSamoZeljo je napisao/la:Cuj treba mu se zahvaliti i na klupu?Edina su najvise cuvali veceras.
(plus sto ima najvise asistencija u reprezentaciji)
OOOOO EDIN DZEKO!
Vidili smo da između njega i Izeta nema problema kao što bi neki htjeli