Safet Sušić - Pape

Greivis
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Greivis » 11 sep 2013, 00:27

PIKE je napisao/la:Ja se samo nadam da ce Safet uvidjeti gdje je POGRIJEŠIO i da će ubuduće igrati sa zadnjim veznim. Toliko.
Nece on nikad nista uvidjeti. Iducu utakmicu opet Misimovic starter, Hajrovic na klupi.
Jedina losa strana ove pobjede je sto se Pape izvukao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2013, 00:27

gdje ste hejteri, ima li vas

sunce vam poljubim mislim da ste jedva cekali poraz da opletete ovde, e necete Safatea mi jedinog

samo da odradi rutinski još ove dvije utakmice i da mu se sve ijedan klanjate, internetski selektori

tri magicne rijeci

SAFET SUŠIC PAPE!
nema potpisa

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2013, 00:31

nerkolfc je napisao/la:Covjek nas doveo na korak do Brazila i opet nevalja . Pa na to se treba i naviknuti u ovoj nasoj drzavi . Kao da smo velesila poput Njemačke pa nam igraci moraju svaku pobjeđivati par golova razlike da bi svi bili mirni . Zasluzeno smo uzeli 3 boda i umjesto da slavite vi kritikujete i kritikujete i kritikujete . Sta hocete dokazati ? Da ste neki strucnjaci kojima nije mjesto na forumu nego na ''vrucoj stolici'' neke ekipe ? Ohladite malo !
ko kaže da ne-valja? ko je rekao da moramo svaku pobijedit sa više golova razlike ? gdje si ti vidio da smo uzeli 3 poena zasluženo ?

kritika je normalna stvar u svim aspektima života, da nema kritičara mnogi ne bi uspjeli.
Ona pobjeda košarkaša koji si i ispali je bolja pobjeda od ove iz jednostavnog razloga zato što je našem narodu lahko zamazat oči i to je je naša glupost najveća. trunku jača repka od slovačke sa onakvom postavke igre bi nas satrala al satrala dobro zapamti, svi bi se u Bosni pitali jesu l' naši momci zaboravili igrat fudbal, papetu bi spremili kriz kod vječne vatre zbog grešaka koje je napravio a koje večeras niko ne želi da vidi.

nikom niko ne zabranjuje da slavi, al ja imam pravo reć ono što mislim i što sam nažalost u pravu
Vođa zna.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 11 sep 2013, 00:31

Gotivim Papeta tako mi svega..ali taktika nula bodova...radujem se nisam pljuvač..pobjeda na mišića..takođe se nadam da osim nas 2-3 miliona i on vidi gdje griješi..ovako ti jednostavno ne ide..malo hrabrosti,poslati na klupu one koji ne mogu...sa trojcem Pjana,Miske,Medo u isto vrijeme nemamo šta tražiti...Salihović..promjena kluba pod hitno...ovo što sada radi imaš ga ,a nemaš ga...

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 11 sep 2013, 00:31

Greivis je napisao/la:
PIKE je napisao/la:Ja se samo nadam da ce Safet uvidjeti gdje je POGRIJEŠIO i da će ubuduće igrati sa zadnjim veznim. Toliko.
Nece on nikad nista uvidjeti. Iducu utakmicu opet Misimovic starter, Hajrovic na klupi.
Jedina losa strana ove pobjede je sto se Pape izvukao.
Meni nikako ne ide u glavu kako je on uspio Francusku u sred Pariza da razmontira za 75 minuta i onda da ovako amaterski postavi dvije odlučujuće utakmice u ovim kvalama.
Sreća je ovaj put bila na našoj strani. Izgleda da nam se vratilo ono od prekjučer i košarkaša koji su nesretno i na neiskustvo izgubili onako.

Hvala ti Boze sto si nas pogledao.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 11 sep 2013, 00:33

Kad bude pakovanje za Brazil trebali bi ovi naši mili hejteri otići malo do hotela gdje bude Pape i na koljena stati da ih Pape svakog q'rcom po čelu odalami.

A sad ozbiljno, kapa dole majstoru Safetu Sušiću najvećem bosanskom sinu. Spomenik mu dići negdje u centralnoj Bosni al' takav da se vidi i iz Bihaća i iz Bijeljine.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 sep 2013, 00:33

Admir_Sa je napisao/la:gdje ste hejteri, ima li vas

sunce vam poljubim mislim da ste jedva cekali poraz da opletete ovde, e necete Safatea mi jedinog

samo da odradi rutinski još ove dvije utakmice i da mu se sve ijedan klanjate, internetski selektori

tri magicne rijeci

SAFET SUŠIC PAPE!
Hehe, koja gordost. :mrgreen:

Znam da si u vrijeme Ćiroslava pisao protiv njega, odnosno protiv saveza.
Sada je sve paleti. I savez i selektor? :?
Jel Admire?
Vom Jäger zum Gejagten

Rios

Post Postao/la Rios » 11 sep 2013, 00:34

Safet se kockao u ovom dvomecu opasno,al eto na kraju je ispalo dobro..Niti sam njegov ljubitelj ( ne mislim da je on neki trener niti najzasluzniji za ove rezultate ) ali nisam ni neko ko ga mrzi,vrijedja i kritikuje bez razloga..Ima tu igraca koji su podbacili u ovom dvomecu itekako,na sta Safet nije mogao uticati..Realno..
Sta su njegove greske po meni u ove dvije utakmice:
1. Zvijezdan Misimovic-momak je gusio nasu igru,bio igrac manje u fazi odbrane,za njega trcali Mire i Medo,u napadu spor,trom i bez ucinka..
2. Formacija bez def. veznog ne ide Pape,a ti se je gurao tvrdoglavo i zamalo da se okliznemo i sve prospemo..
3. Zakasnjele izmjene,posebno u Zenici..
Elem,opet si heroj nacije,opet smo na pravom putu..Pa,cestitam Pape! ;)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 11 sep 2013, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 11 sep 2013, 00:34

Rockefeller je napisao/la:Kad bude pakovanje za Brazil trebali bi ovi naši mili hejteri otići malo do hotela gdje bude Pape i na koljena stati da ih Pape svakog q'rcom po čelu odalami.

A sad ozbiljno, kapa dole majstoru Safetu Sušiću najvećem bosanskom sinu. Spomenik mu dići negdje u centralnoj Bosni al' takav da se vidi i iz Bihaća i iz Bijeljine.
Jest, al to da si rek'o Koketu bolje bi bilo, pristajalo bi, onako pravi je šaner.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2013, 00:36

geronimo je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:gdje ste hejteri, ima li vas

tri magicne rijeci

SAFET SUŠIC PAPE!
Hehe, koja gordost. :mrgreen:

Znam da si u vrijeme Ćiroslava pisao protiv njega, odnosno protiv saveza.
Sada je sve paleti. I savez i selektor? :?
Jel Admire?
razlika nebo i zemlja, tada i danas. samo bi ovi hejteri pola života dali da im je ovo idol ciro ostvario, a ne safet
nema potpisa

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2013, 00:36

arnele nadamo se samo da si pjan i ništa više :mrgreen:
Vođa zna.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 11 sep 2013, 00:36

Ja Papetu zamjeram jedino sto ne vadi mrtvog Misketa iz igre. Sa 10 igraca bi se namucili i protiv mnogo slabijih ekipa od Slovacke.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 11 sep 2013, 00:39

Susic je naucio lekciju, siguran sam da ce sa Lithenstajnom i Litvanijom biti druga prica.

Izet i Bicakcic su ogromna pojacanja.

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 11 sep 2013, 00:47

Alucard je napisao/la:Iako svi navijači trebaju ljubiti noge Hajroviću, mislim da Safet to treba da radi najviše! Momak ga je faktički spasio i izgleda mnoge zavarao tj. prekrio taktički jako loše odrađene dvije utakmice a pogotovo ovu zadnju gdje Safet na grešci nije naučio, što je čudno s obzirom da se od bilo kakvog selektora to u najmanju ruku i očekuje! Nama je malo falilo da skroz propadnemo i da se od gotovog napravi veresija. Opet tvrdim kao i na onoj utakmici u Zenici da Sušić jednostavno ne smije izvaditi Misimovića iz igre prije 70-75 minuta!! Očito da on nema autoritet prema određenim igračima u reprezentaciji! Sva sreća večeras što je onaj Najveći odozgo, odlučio da Hajrovićev šut bude dovoljno jak i precizan, sva sreća za nas ali pogotovo za Safeta! Gol koji ga je spasio i skinuo mu teret sa plećki no bez obzira na to, na neke stvari se ne mogu i ne smiju zatvarati oči!!
****!!!!!

Ova igra je slicna onoj kao protiv Rumunije u Zenici, gotovo pa identicna. Poslije onog primljenog gola i dalje napadati, jos veci pritisak (Slovaci u drugom dijelu gotovo su se samo branili) napraviti, boriti se dalje i na kraju sasvim zasluzeno pobjediti, to samo jos mogu Njemacka i njihovi klubovi. I eto mi. Zna Pape i pogrijesiti, nije perfektan, ali ova danas pobjeda je isto njegova zasluga kao i krivica nakon poraza u Petak. Zasluzuje kritike za petak, ali svakako i pohvale za danasnju pobjedu. A ti jarane si smijesan i nemas apsolutno pojma o cemu pricas. :lol: Cuj sreca sto je Hajrovic precizno i dosta jako sutirao... pa ako je tako, onda je svaki gol sreca. Sreca i za Slovake sto se je lopta u Zenici odbila od Spahica i zavrsila u nasoj mrezi (ali to je i nekako bila bas sreca), sreca za njih sto Lulicu pogrijesi i sreca za njih sto su dosli do kontra napada, i sreca za njih sto je Hamsik savladao Begovica. Sve je to sreca :lol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 sep 2013, 00:54

Da li mi se čini, ili je Pape zaista najavio dugogodišnje sjedenje na klupi ove reprezentacije sa svojom zadnjom rečenicom na press konferenciji? :mrgreen:
"Samo se nadam da mi ovo neće biti zadnje svjetsko prvenstvo." Pape

Bilo, ne bilo, odvedi nas u Brazil, Pape! Večeras je ovo pobjeda sviju vas. Ima vremena do naredne utakmice da se sve sumira i uoče greške iz ovog dvomeča. O tome nećemo večeras pisati, samo slavlje!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2013, 00:59

ictea ti kao da ne znaš kako neke stvari funkcionišu na terenu. Nemoj nikog branit kad griješi pa ni sebe.
Ovdje apsulutno niko ne hejta Sušića što me iznenađuje kako nema onih "iz rupa pacova" da se nadovežu na neke postove.
Ovo su sve kritike i nešto što se nadamo da će ispravit u budućnosti jer bi mogli bit rasuti po terenu na svjetskom.

Sušić je legenda i ja ga volim i volio bi da ostane selektor, ali i on je čovjek i griješi, a nadam se i ispravlja greške
Vođa zna.

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 11 sep 2013, 01:04

Kao prvo, svaka cast safetu na izmjenama veceras, pogodio je s zahirovicem u pravom trenutku, o hajrovicu ne trebam da pricam ( i fatiha prije ulaska je ucinila svoje :) )

ali moram da istaknem ovo sto su i ljudi prije mene. ako mislimo ozbiljno na SP-u, ako mislimo proci grupnu fazu, strucni stab hitno mora razmisljati o taktici i formaciji. Niko ziv vise ne igra ovaj 4-1-3-2 sistem, da ne govorim da smo igrali bez prave naucene sestice. taj sto nam je naprijed viska (ibisevic) nam fali u sredini terena. mislim da je susic iskoristio jednu nasu veliku vrlinu, to jest da imamo ofanzivno nadarene, tehnicke i kreativne igrace. ali ne slazem se sa njim da se neznamo braniti, mislim da on nezna postaviti ekipu tako da imamo defanzivnu igru i organizaciju. ova pobjeda veceras je bila pobjeda karaktera kao sto je sliskovic tacno rekao. taj karakter je gradio i susic u svom periodu svojim napadackim duhom, tako da mu mozemo biti zahvalni. ovo danas je bila kocka, ne svidja mi se sto svom silom zelimo vrsiti visoki presing nad protivnikom, slovaci su imali dosta prilika i lahko je rezultat mogao biti 2-2. vidjeli smo da to zna sjajno funkcionisati (prvo poluvrijeme protiv francuske) ali da nam u drugom poluvremenu nestane kondicija, tako i koncentracija da nastavimo tim tempom a plana B nemamo(primjer francuska drugo poluvrijeme, primjer slovacka drugo poluvrijeme u zenici, primjer SAD drugo poluvrijeme u sarajevu). znaci da bi trebali da izbalansiramo nasu taktiku ako zelimo prezivjeti na SP-u. Ja da sam susic ozbiljno bi razmisljao dali da kolasinca koristim kao LB ili kao zadnjeg veznog ( koja mu je druga pozicija, to je i u schalkeu prosle godine igrao nekoliko puta) jer nam bas fali ta agresivnost i destruktivnost u sredini, koju kolasinac posjeduje. vrijeme je da misimovica izbaci iz prve postave i da pjanic preuzme ulogu kreativca.

mislim da u buducnosti moramo forsirati lulica i hajrova na krilima ( a ne salihovica koji jednostavno nema tu potrebnu brzinu za tu poziciju). jer su i obadvojica klasicna krila, jedan klasicni lijevi (lulic), i jedan introvertirani koji dolazi sa desne strane a posjeduje jak sut i lijevak je (hajrovic). u napadu dzeko i kao alternativa ibisevic. znaci da nam fali jos jedan centralni, koji spaja i tehnicku nadarenost i borbenost u sebi, u tom slucaju ili salihovic ili medunjanin. bicakcic i spahic su divan par, mujdza je osigurao sebi RB. da imamo jos jednog igraca, u najboljem slucaju LB( ili zadnji vezni u tom slucaju kolasinac ide na poziciju LB), ekipa bi nam bila potentna, perspektivna i puna potencijala.

u ovom dvomecu sa slovackom smo vidjeli da takticki bolji trener moze nadoknaditi individualno slabiju ekipu i neutralizirati individualno bolju ekipu koja ne koristi svoje mogucnosti u potpunosti. zato i samo zato kritikujem susica, jer imam u vidu brazil i zna se na kojem su nivou i selektori i igraci tih reprezentacija.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2013, 01:12

Head je napisao/la:Koji vam je qrac ljudi,znate li se vi radovati?
Tusit ce i kad se ode na Svjetsko.u smislu sad dolaze jace ekipa,qurca graha.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 11 sep 2013, 01:13

cisto da se zna nije nas pape doveo do ove situacije nego igraci i to oslabljeni jer ih je pape sjebo svojom taktikom.

semirmrva
Kontakt:

Post Postao/la semirmrva » 11 sep 2013, 01:18

slika

Dokazao ko je vođa!

Idemo u Brazil!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.