FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2008, 23:49

Bayern nudi Olicu 13,5 miliona za ugovor na tri god. Do sada je imao u HSV 2,7 miliona godisnje,ako predje u Bayern,primanja ce mu skociti na 4,5 mio :!: :?: Puno za jednog trkaca,skromnih fudbalskih kvaliteta!
:shock:
Vom Jäger zum Gejagten

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 12 dec 2008, 00:05

Sto se mene tice neg ga kupe mogu i kalinica da se dobro pojacaju :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 dec 2008, 00:11

Kesices ti te zube i kad Ribery bude u maju na Olimpiku jurcao sa peharom LP! :D :D
Vom Jäger zum Gejagten

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 12 dec 2008, 16:30

To se nece desiti bar u sljedecih 10 godina. Ribery sam nemoze sve napraviti. Chelsea,Real, Arsenal su timovi koji su sigurno bolji od Bayerna. Ako hoce proci u cetvrtinu finala nek se onda nadaju sportingu ili mozda villarealu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 dec 2008, 16:51

Ahahahahah...tako je gosp.Ferguson :!: :? Ovamo sa Realom,na njih imam poseban apetit. :lol: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 12 dec 2008, 17:10

Bayern i pehar teško bez bosanca :mrgreen:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 12 dec 2008, 17:56

bajern ove godine nejma šanse da osvoi lp

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 dec 2008, 17:57

geronimo je napisao/la:Kesices ti te zube i kad Ribery bude u maju na Olimpiku jurcao sa peharom LP! :D :D
Puno maštaš. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

KRALJ
Kontakt:

Post Postao/la KRALJ » 12 dec 2008, 18:01

alan_cardec je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Kesices ti te zube i kad Ribery bude u maju na Olimpiku jurcao sa peharom LP! :D :D
Puno maštaš. ;)
Ko je mislio da ce Grcka uzet evropsko pa sta bi...............

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 dec 2008, 21:09

osvajanje Lp sa ovim igrackim kadrom je nerealno,za takav poduhvat bi trebalo dosta srece,međutim ova ekipa ima klvalitet jos ako se dovedu 3-4 igraca koja imaju slican ili bolji kvalitet osvajanje Lp slijedece godine bi bilo realna opcija :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 dec 2008, 21:38

Ribery zbog povrede ramena,zadobijenoj na mecu protiv Liona, definitivno sutra nece igrati na derbiju protiv Studgarta. Duel ove dvije ekipe je vjecito bio nesto vise od igre,uzavrela atmosfera,puno varnica,crvenih kartona...pravi derbi juga Njemacke. Pogotovo sada kada je izgubljeni sin(Klinsman) trener Bayerna.
Da podsjetim Klinsi je svoju bogatu karijeru upravo poceo u Studgartu. Bice gusto za Bayu,jer su i oni sa novim trenerom polako usli u formu...tradicionalno nezgodan protivnik... :idea:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 dec 2008, 21:57

Na internet stranici transfermarkt.de clanovi javljaju da vecina radio stanica pretezno iz oblasti Frankfurta prenosi da su se Bayern i HSV dogovorili za zamjenu igraca u zimskom prelaznom roku. Tako ce u Minhen otici Ivica Olic i 3 miliona eura, a put ka Hamburgu ce krenuti Lukas Podolski.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 12 dec 2008, 22:08

Vjecno skrtare s parama.Olic je takodjer produkt njihovog poznatog skrtarenja.Dje njega izvukose od svih mogucih igraca...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 dec 2008, 22:39

Iskreno zaboravio sam jos dodati nije Henes toliko glup da na Podolskom zaradi 3 miliona eura. Malo me cudi sto to najvise javljaju mediji iz Hessena odnosno Frankfurta i Baden-Wuetenberga odnosno Stuttgarta, a svi znamo koje se utakmice sutra igraju.
Vjerovao bi da je recno da HSV doplati jos izmedu 8 i 10 miliona eura.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 12 dec 2008, 23:11

majestic je napisao/la:To se nece desiti bar u sljedecih 10 godina. Ribery sam nemoze sve napraviti. Chelsea,Real, Arsenal su timovi koji su sigurno bolji od Bayerna. Ako hoce proci u cetvrtinu finala nek se onda nadaju sportingu ili mozda villarealu.
hahaha, cuj real hahaha, evo sam se tresem na samu pomisao da se sretnemo sa tim strasnim realom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa razvalili bi ih k'o dijete zvecku :lol:
Od ta tri kluba sto si naveo, jedino ne bih volio Chelsea, a ti mladi arsenalovci meni odgovoraju :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2008, 01:42

KRALJ je napisao/la:
alan_cardec je napisao/la:
Puno maštaš. ;)
Ko je mislio da ce Grcka uzet evropsko pa sta bi...............
Grčka se desi jednom u tristo godina.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 dec 2008, 09:22

ribery je napisao/la:
majestic je napisao/la:To se nece desiti bar u sljedecih 10 godina. Ribery sam nemoze sve napraviti. Chelsea,Real, Arsenal su timovi koji su sigurno bolji od Bayerna. Ako hoce proci u cetvrtinu finala nek se onda nadaju sportingu ili mozda villarealu.
hahaha, cuj real hahaha, evo sam se tresem na samu pomisao da se sretnemo sa tim strasnim realom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa razvalili bi ih k'o dijete zvecku :lol:
Od ta tri kluba sto si naveo, jedino ne bih volio Chelsea, a ti mladi arsenalovci meni odgovoraju :)
real standardno tezak protinik za Bayern U LP :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 13 dec 2008, 17:27

Khedira Ahmetova :mrgreen: zabi dva gola protiv bajerna i Hoffi dovoljan i bod za titulu proljecnu ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 dec 2008, 17:33

Gol u zadnjoj minuti za Stuttgart i na kraju 2:2 ispade. Oddo dobio crveni u 85 minuti. Ništa od jesenje titule... Ali nema veze, biće na kraju u našim rukama...
Markus Babbel na jednoj (ex Bayern) i Klinsi (ex Stuttgart) tako podjeliše bodove. Valja im se revanširati na istom mjestu u januaru! :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 13 dec 2008, 17:35

dr.adnan je napisao/la:Gol u zadnjoj minuti za Stuttgart i na kraju 2:2 ispade. Oddo dobio crveni u 85 minuti. Ništa od jesenje titule... Ali nema veze, biće na kraju u našim rukama...
Markus Babbel na jednoj (ex Bayern) i Klinsi (ex Stuttgart) tako podjeliše bodove. Valja im se revanširati na istom mjestu u januaru! :twisted:
Sa Olicem na celu od titule nema nista :lol:
Jedino da Hoenes obuce kopacke i mozda Miler :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.