Safet Sušić - Pape
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jel te stid? Mislim razumijem da nam je svima drago sto ce nas odvesti na svjetsko prvenstvo, al vala dizati ga toliko, nema smisla nakon katastrofalnih taktickih poteza, al mora mu se odati priznanje za odlicno odradjene izmjene.mandraX je napisao/la:ONI TI GA PUŠE SAFETEEE, SAFETEEEEE, SAFETEEEEEEEEEE!!!
-
- Kontakt:
ti nekoga nazivas onako kako ga nazivas i onda pricas o nekom nivou, dodji sebi kolega, dodji sebi i pokusaj da budes covjek!aimar je napisao/la:@ edinjo
ne znam sta bi to post trebao govoriti vise o meni...ali eto, imas pravo na svoje misljenje
ti ocigledno imas slicne percepcije kao i pape
i odakle jagodica izvuce, da mi je samo znati
ocito vam je svima trn u oku, jer je gospodin i jer poznaje fudbal
samo bih te zamolio da se uzdrzis od komentara tipa "LAZES", jer su ispod svakog nivoa i nije im mjesto ovdje
ako mozes normalno diskutovati, ok, ako ne ...
Pa vjerovatno radi formacije u kojoj je Vedo kao CF pokrivao RMF.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Iako svi navijači trebaju ljubiti noge Hajroviću, mislim da Safet to treba da radi najviše! Momak ga je faktički spasio i izgleda mnoge zavarao tj. prekrio taktički jako loše odrađene dvije utakmice a pogotovo ovu zadnju gdje Safet na grešci nije naučio, što je čudno s obzirom da se od bilo kakvog selektora to u najmanju ruku i očekuje! Nama je malo falilo da skroz propadnemo i da se od gotovog napravi veresija. Opet tvrdim kao i na onoj utakmici u Zenici da Sušić jednostavno ne smije izvaditi Misimovića iz igre prije 70-75 minuta!! Očito da on nema autoritet prema određenim igračima u reprezentaciji! Sva sreća večeras što je onaj Najveći odozgo, odlučio da Hajrovićev šut bude dovoljno jak i precizan, sva sreća za nas ali pogotovo za Safeta! Gol koji ga je spasio i skinuo mu teret sa plećki no bez obzira na to, na neke stvari se ne mogu i ne smiju zatvarati oči!!
MA ONI TI GA PUŠEEE SAFETEEEEEEEEE, SAFETEEEEEEEEEEEEEEE, SAFETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!PIKE je napisao/la:Jel te stid? Mislim razumijem da nam je svima drago sto ce nas odvesti na svjetsko prvenstvo, al vala dizati ga toliko, nema smisla nakon katastrofalnih taktickih poteza, al mora mu se odati priznanje za odlicno odradjene izmjene.mandraX je napisao/la:ONI TI GA PUŠE SAFETEEE, SAFETEEEEE, SAFETEEEEEEEEEE!!!
Kako vas nije stid futavci crni!? Poslije ovakve večeri, poslije ovakve pobjede, poslije ovakvog veselja, vi nađete da pljujete po nekome, da tražite dlaku u jajetu? Pa imate li obraza!?
Ne odnosi se ovo samo na Safeta, nego i na igrače...
-
- Kontakt:
nemaju obraza!
stvarno su neki ovdje kratkovidni
ali svima njihovo
imali smo vise srece, nego safet pameti i tacka
ko to ne vidi, ne moze kriticki sagledati situaciju i nikada nece moci
covjek bez samokriticnosti je glup covjek
a mi smo haman ko nacija takvi

ali svima njihovo

mandraX je napisao/la:ONI TI GA PUŠE SAFETEEE, SAFETEEEEE, SAFETEEEEEEEEEE!!!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Alucard je napisao/la:Iako svi navijači trebaju ljubiti noge Hajroviću, mislim da Safet to treba da radi najviše! Momak ga je faktički spasio i izgleda mnoge zavarao tj. prekrio taktički jako loše odrađene dvije utakmice a pogotovo ovu zadnju gdje Safet na grešci nije naučio, što je čudno s obzirom da se od bilo kakvog selektora to u najmanju ruku i očekuje! Nama je malo falilo da skroz propadnemo i da se od gotovog napravi veresija. Opet tvrdim kao i na onoj utakmici u Zenici da Sušić jednostavno ne smije izvaditi Misimovića iz igre prije 70-75 minuta!! Očito da on nema autoritet prema određenim igračima u reprezentaciji! Sva sreća večeras što je onaj Najveći odozgo, odlučio da Hajrovićev šut bude dovoljno jak i precizan, sva sreća za nas ali pogotovo za Safeta! Gol koji ga je spasio i skinuo mu teret sa plećki no bez obzira na to, na neke stvari se ne mogu i ne smiju zatvarati oči!!

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kako vas nije stid obojicu. Ovdje je više kritičara sušića nego hejtera. ja ga prvi kritikujem zbog ovog večeras. Ovo nije njegova pobjeda. On treba ostat selektor jer je unio mirnoću u igru i ljepotu i ja mu vjerujem. Al večeras i u petak je bilo katastrofa odluka.
kako je čitav narod čitava nacija naivna posle pobjede to je nevjerovatno. i mi se pitamo što doživaljavamo hladne tuševe
kako je čitav narod čitava nacija naivna posle pobjede to je nevjerovatno. i mi se pitamo što doživaljavamo hladne tuševe

Vođa zna.
Ma pusti...izgleda da ovdje pojedinci znaju samo za riječ "pohvala" a "kritika" ne postoji u njihovom vokabularu. Znači daš kritiku što je sasvim normalno u svim normalnim zemljama a pogotovo kada se radi o ekonomiji, politici i sportu, a pojedinci te napadnu i nazivaju raznim imenima od "izdajnici" do "pljuvači". Odjednom se kritika okiti pljuvanjemaimar je napisao/la:stvarno su neki ovdje kratkovidni
ali svima njihovo

Aimar a i ostali pljuvaci smanjite dozivljaj, pape je jednom nogom (naravno sa repkom) vec u Brazilu a to vec nesto govori... Najlakse je pljuvati al danas nemate razlog za to... I sam sam govorio da vadi Seju a kasnije i Misketa al on najbolje zna sta i kako treba... Mislim da je namjerno izvrsio identicne izmjene kao i u Zenici, cak istim redoslijedom i sa iste strane povukao igraca (Vrsajevic- Mujdza)... Mozete pisati koliko hocete al kad se kaze Pape treba mirno stati i kao igracu a bogami i kao selektoru koji nas vodi u Brazil... Ima li smo mi i priznatijih trenera al nas nigdje nije bilo... Zato uzivaj te u pobjedi nasih Zmajeva a Pape zna sta mu je raditi da se ne muce ovi fudbalski strucnjaci sa foruma... Volim te Bosnoooooooooooooo
Najrealniji i najbolji post koji sam vidio večeras, svaka čast.nedim1993 je napisao/la:kako vas nije stid obojicu. Ovdje je više kritičara sušića nego hejtera. ja ga prvi kritikujem zbog ovog večeras. Ovo nije njegova pobjeda. On treba ostat selektor jer je unio mirnoću u igru i ljepotu i ja mu vjerujem. Al večeras i u petak je bilo katastrofa odluka.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
imaš hamšika ispred sebe i vajsa brzonogog i ne kreneš sa klasičnim razbijačem. Ne moraš bit stručnjak sa foruma da skontaš da to ne štima. Svi su zaboravili one čiste šanse slovačke iz ovog dvomeča brzo nakon pobjede.
Ovo je tema safet sušić i imamo ga pravo kritikovat. Istu grešku je napravio u portugalu kad je na krilima imao nanija i ronalda a on u sredu strpo 2 dmfa, on je tvrdoglav kad ne smije biti. Ova mi pobjeda nije slatka nimalo jer prvo nije zaslužena druga preeeviše je grešaka napravljeno.
shanks hvala, al me je zamrzilo jedno pola Bosne već, jer su i žene postale veće stručnjaci od mene
Ovo je tema safet sušić i imamo ga pravo kritikovat. Istu grešku je napravio u portugalu kad je na krilima imao nanija i ronalda a on u sredu strpo 2 dmfa, on je tvrdoglav kad ne smije biti. Ova mi pobjeda nije slatka nimalo jer prvo nije zaslužena druga preeeviše je grešaka napravljeno.
shanks hvala, al me je zamrzilo jedno pola Bosne već, jer su i žene postale veće stručnjaci od mene

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 11 sep 2013, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Psi laju, karavani prolaze!
Zdrao!
Zdrao!
Head je napisao/la:Koji vam je qrac ljudi,znate li se vi radovati?
Bas to.
Kao da su svi glupi i coravi i kao da niko ne vidi propuste (koji postoje i koji moraju postojati,cak i u jacim reprezentacijama) osim njih j3bote.
De ljudi malo se opustite,proslavite,popijte nesto.Radujte se.
Ja se samo nadam da ce Safet uvidjeti gdje je POGRIJEŠIO i da će ubuduće igrati sa zadnjim veznim. Toliko.
Covjek nas doveo na korak do Brazila i opet nevalja . Pa na to se treba i naviknuti u ovoj nasoj drzavi . Kao da smo velesila poput Njemačke pa nam igraci moraju svaku pobjeđivati par golova razlike da bi svi bili mirni . Zasluzeno smo uzeli 3 boda i umjesto da slavite vi kritikujete i kritikujete i kritikujete . Sta hocete dokazati ? Da ste neki strucnjaci kojima nije mjesto na forumu nego na ''vrucoj stolici'' neke ekipe ? Ohladite malo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.