BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Ovo je jedna od onih utakmica.
Razbio sam dvije case slucajno jbt, Hajrovic i Pjanic su nosioci nase reprezentacije.
Ajde ponovo sad neke formacije sa Salihovicem ili Medom na zadnjem veznom. Zahirovic mora igrati! Ispred njega Pjana kao kreator.
Ovdje je Medunjanin kreator a Pjanic igra negu verzuju AMF, a opet nema im ko cuvati ledja.
Ovakvu Bosnu hocu:
Asmir
Mensur-BIcakcic-Spaha-Kolasinac
-----Zaha--Pjanic
Izet------------------Lulic
-----Ibisevic (ss)-----
----------------Dzeko
Razbio sam dvije case slucajno jbt, Hajrovic i Pjanic su nosioci nase reprezentacije.
Ajde ponovo sad neke formacije sa Salihovicem ili Medom na zadnjem veznom. Zahirovic mora igrati! Ispred njega Pjana kao kreator.
Ovdje je Medunjanin kreator a Pjanic igra negu verzuju AMF, a opet nema im ko cuvati ledja.
Ovakvu Bosnu hocu:
Asmir
Mensur-BIcakcic-Spaha-Kolasinac
-----Zaha--Pjanic
Izet------------------Lulic
-----Ibisevic (ss)-----
----------------Dzeko
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakav ispit jarane, uzivajadaptive je napisao/la:Nema nemacipiripi je napisao/la:Večeras nema sna u BiH![]()
![]()
imam ispit sutra u 9 h nema sanse da zaspim

Mi se radujemo a dušmanima krivo
Mujdža je ginuo na terenu dok je mogao. Vidjelo se odmah da nije fizički spreman da odigrao utakmicu na najvećem nivou. Vedo je također ginuo, borio se za svaku loptu. Edin u prvom poluvremenu nevidljiv, u drugom odigrao zaista dobar meč. Miske mora smršati ako misli biti ozbiljan faktor u ovoj reprezentaciji. Pjanić odradio lavovski posao, maestralno dodavanje prema vedadu. Odbrana je ispala par puta, vidi se da nisu uigrani Emir i Ermin ali biće ako Bog da bolje. Mislim da Haris nije imao pogrešno dodavanje.
Još ništa nije gotovo ali smo tako blizu. Hvala Bogu na pobijedi.

Mujdža je ginuo na terenu dok je mogao. Vidjelo se odmah da nije fizički spreman da odigrao utakmicu na najvećem nivou. Vedo je također ginuo, borio se za svaku loptu. Edin u prvom poluvremenu nevidljiv, u drugom odigrao zaista dobar meč. Miske mora smršati ako misli biti ozbiljan faktor u ovoj reprezentaciji. Pjanić odradio lavovski posao, maestralno dodavanje prema vedadu. Odbrana je ispala par puta, vidi se da nisu uigrani Emir i Ermin ali biće ako Bog da bolje. Mislim da Haris nije imao pogrešno dodavanje.
Još ništa nije gotovo ali smo tako blizu. Hvala Bogu na pobijedi.
Od ocaja do ponosa 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni je legendo u 11, valjda će biti barem sat sna.Goalgetter je napisao/la:Ma kakav ispit jarane, uzivajadaptive je napisao/la:Nema nemacipiripi je napisao/la:Večeras nema sna u BiH![]()
![]()
![]()
![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jesam reko da je Medunjanin masinerija.
Sljedecu Miske mora igrati jer s njim lakse meljemo Buraniju.
Uh ja pobjede teske...
Sljedecu Miske mora igrati jer s njim lakse meljemo Buraniju.
Uh ja pobjede teske...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- ronweasley
- Kontakt:
Čuvaj suze radosnice za zadnju utakmicu.TMmanija2012 je napisao/la:Oj sto se isplakah,braco moja mila..mislim od srece

Još nije gotovo

Ajmo ovo mirno do kraja obaviti.
Da smo svemir za obje ove reprezentacije, jesmo, ali i njima treba loptu ugurati u gol-
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
mene x na albaniju obori za ca. 500 eura..ko ga ****...nek je bosna dobila 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ma ove emocije nisu ni blizu onim jučerašnjim, ni blizu.
Vođa zna.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja ne znam samo čemu sva ta negativna. Svašta sam se načitao ovde do poluvremena. Nisam htio ni da komentarišem utakmicu ovde.
Lijepa pobjeda i to preokretom. Svakako pozitivno. Hajrović junak utakmice, tu ne'a dileme.
Dobro je to radi njega. Brže će proći sav taj period ukapanja i sticanja simpatija navijača.
Bili smo dobri. Oni su nam opet u valovima pravili probleme. I u Zenici a i večeras mi napadamo, napadamo i onda oni naprave dobru šansu ili dvije. Stim da je razlika da smo večeras imali mnogo boljih prilika.
Lijepa pobjeda i to preokretom. Svakako pozitivno. Hajrović junak utakmice, tu ne'a dileme.

Dobro je to radi njega. Brže će proći sav taj period ukapanja i sticanja simpatija navijača.
Bili smo dobri. Oni su nam opet u valovima pravili probleme. I u Zenici a i večeras mi napadamo, napadamo i onda oni naprave dobru šansu ili dvije. Stim da je razlika da smo večeras imali mnogo boljih prilika.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja konto ima ispit (popit) do sutra do 9 sati nestoGoalgetter je napisao/la:Ma kakav ispit jarane, uzivajadaptive je napisao/la:Nema nemacipiripi je napisao/la:Večeras nema sna u BiH![]()
![]()
![]()
![]()

Za vise od mjesec dana znat cemo gdje smo. Je li mi ovo sa Litvom igramo u 16:00? Vratit cemo vam za ono jucer i to sa kamatama

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ne pratim Kosarku toliko , ali ono juce me je shebalo totalno, da se danas neznam ni radovati!nedim1993 je napisao/la:ma ove emocije nisu ni blizu onim jučerašnjim, ni blizu.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Polako, možda Grci stignu našu gol-razliku.

Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos uvijek me drzi, adrenalin ne popusta.
Kakva radost majko draga, pa ovako se nisam nikad u zivotu radovao.
Kakva radost majko draga, pa ovako se nisam nikad u zivotu radovao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Haman pa na vrhu.

Zadnja izmjena: ja.neron, dana/u 10 sep 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Ma ko moze pominjati kosarku nakon ovog ludila.
Pa nikad blize Braziluuu.
Svaka cast Kosarkasima ali ovo je pobjeda u ranku Danske, Portugala...
Imamo jos dvije L ekipe do kraja , ne prodjemo li naudit cu sam sebi..
Pa nikad blize Braziluuu.
Svaka cast Kosarkasima ali ovo je pobjeda u ranku Danske, Portugala...
Imamo jos dvije L ekipe do kraja , ne prodjemo li naudit cu sam sebi..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Isto i kod mene... ali ova pobjeda je nešto najljepše što nam se moglo desiti.. Zaslužili smo ovo!nedim1993 je napisao/la:ma ove emocije nisu ni blizu onim jučerašnjim, ni blizu.
Jbt koji je.bački osjećaj

Zadnja izmjena: golden, dana/u 10 sep 2013, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jarane napunio se od petka,pa juce basket..same krenuse..sad je stanje šoka ..ako nisam puko:lol:ronweasley je napisao/la:Čuvaj suze radosnice za zadnju utakmicu.TMmanija2012 je napisao/la:Oj sto se isplakah,braco moja mila..mislim od srece
Još nije gotovoIgra i Litvanija fudbal, a taj Lihtenštajn je ovoj istoj Slovačkoj otkinuo bod.
![]()
Ajmo ovo mirno do kraja obaviti.
Da smo svemir za obje ove reprezentacije, jesmo, ali i njima treba loptu ugurati u gol-
Odloguj se, prouči pravila, pa nazad na forum.4stringsonly je napisao/la:Polako, možda Grci stignu našu gol-razliku.![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.