FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Coach22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Coach22 » 09 sep 2013, 22:51

Ajde šta ste zapeli više za Nemanju ,to je njegova stvar neka psuje šta hoce i ako ne znam da li je to istina , a to u Sarajevu 100 % neće učiniti ,nego će igrati i davati 100% od sebe svaku utakmicu , inače mu je noga ... :)
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 sep 2013, 23:01

Hoce li ova subota vise, da razgulimo mladost :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 09 sep 2013, 23:28

Što ste spamali, spamali ste...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 sep 2013, 09:12

PL BiH -1 je napisao/la: Sto se tice utakmice za bolnicu u Bihacu. Bio na utakmici i otisao na poluvremenu. Kartu nisam platio da ne misli neko kako sam ja veliki humanista nego me prijatelj pustio unutra. Sramotna posjeta. Sramota ide na dusu ljudima u FKS. Cijeli grad je trebao ovo da podrzi ali medijski i marketinski ovo nije uopste bilo zastupljeno. A i u malo nezgodno vrijeme je utakmica.

Znaci greska organizatora...
Bolje da nisi ništa ni napisao. Znaš onu staru , ako nemaš šta pametno za reći onda rađe šuti!
U novi boj ...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 sep 2013, 10:33

Poznato je da je dotični iskompleksiran do srži. Tako da ni ovakvi postovi ne treba da vas iznenađuju...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 10 sep 2013, 14:03

PL BiH -1 je napisao/la:Zamolio bih navijace Zeljeznicara da se mi ovdje ne pravimo pametni jer ja mislim da smo mi vecu kaznu nabili protiv Maribora kada su kazne i Uefa u pitanju.

Sto se tice utakmice za bolnicu u Bihacu. Bio na utakmici i otisao na poluvremenu. Kartu nisam platio da ne misli neko kako sam ja veliki humanista nego me prijatelj pustio unutra. Sramotna posjeta. Sramota ide na dusu ljudima u FKS. Cijeli grad je trebao ovo da podrzi ali medijski i marketinski ovo nije uopste bilo zastupljeno. A i u malo nezgodno vrijeme je utakmica.

Znaci greska organizatora...
Po običaju, post pun zlobe, laži, gluposti...
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Kontakt:

Post Postao/la www » 10 sep 2013, 14:31

lik nije normalan, provuko se na humanitarnoj utakmici :shock:

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 10 sep 2013, 15:27

Da li je besplatan ulaz protiv slavije u lukavici, prijateljska tekma.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 sep 2013, 17:13

:D :D
slika

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 10 sep 2013, 17:26

To je to.
Drzava je drzava, al Rajvosa je Rajvosa. ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 sep 2013, 18:24

"Naša administracija je uradila sve što potrebno, igrači su unešeni u sistem za kontrolu fudbalskih transfera FIFA TMS. Trenutno čekamo odgovarajuće certifikate iz Saveza u Srbiji za Bilbiju i Vušljanina, te potreban certifikat iz Njemačke za Jevtića. Ne ide nam u prilog što su Savezi u ovom periodu okupirani reprezentativnim nastupima svojih selekcija, ali se nadamo skorijem okončanju postupka registracije za spomenute igrače.", kazao je Abdulah Ibraković, dodavši:
Nije nista posebno naglasio za Bilbiju da ce biti problema oko igranja,ajde dao bog da ga vidimo vec za vikend
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 sep 2013, 18:33

Ja kazem Bilbija ce dobiti UEFA dozvolu.
1946

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 10 sep 2013, 18:54

Ne vjerujem da će zaigrati na tekmi protiv Veleža ali protiv Borca svi igraju 100 %

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 10 sep 2013, 19:34

Slavija-Sarajevo 0-0 na danasnjoj prijateljskoj tekmi,igrao je Nemanja danas i odmah pokazao da je veliko pojacanje za vas,brz,prodran i zna joj sve!!!!Steta povrijedila su vam se dva igraca ovaj novi iz Pazara pogodila ga lopta u glavu i pojavio mu se problem jer mu je oko prokrvarilo a ovaj drugi nesto mu je oko sake bilo uglavnom nije mogao nastaviti tekmu.Prvo poluvrijeme kad su igrale prve postave Sarajevo je vise imalo loptu u svom posjedu ali bez izrazitih sansi a drugo poluvrijeme Slavija bolja i opasnija doduse u zadnjih deset minuta su se desile te povrede pa tako da je remi i najrealniji rezultat utakmice!!!!!Toliko o utakmici ali bilo je i trece poluvrijeme vezano za tribine,dvadesetak levata koji sebe nazivaju navijacima Sarajeva je pokusalo da napravi svoju predstavu napali su djecaka od 13 godina samo zato sto je nosio majcu sa natpisom Focaci i grbom Zvezde.Udarili su ga nogom i krenuli su u pokusaj da se obracunaju sa drugim prisutnim gledaocima na zapadnoj tribini ali tu nastupa najzanimljiviji dio dize se stara garda Sokolova i krece u stampedo prema levatima koji su brze od Useina Bolta poceli da bjeze i fataju maglu ali nelez vraze nekolica nisu stigla da pobjegnu pa nastavak mozete da zamislite.Drugo poluvrijeme konpletna ekipa Sarajeva je sjedila medju domacim navijacima na zapadnoj tribini tacno mislim da ovakva ekipa nezasluzuje ovakve navijace jer realno imate najbolji tim u ligi.Pa zar nije sramota da vam igraci bjeze u Vojkovice da treniraju jer nemogu u Sarajevu .

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 10 sep 2013, 22:24

lovcen16 je napisao/la:Slavija-Sarajevo 0-0 na danasnjoj prijateljskoj tekmi,igrao je Nemanja danas i odmah pokazao da je veliko pojacanje za vas,brz,prodran i zna joj sve!!!!Steta povrijedila su vam se dva igraca ovaj novi iz Pazara pogodila ga lopta u glavu i pojavio mu se problem jer mu je oko prokrvarilo a ovaj drugi nesto mu je oko sake bilo uglavnom nije mogao nastaviti tekmu.Prvo poluvrijeme kad su igrale prve postave Sarajevo je vise imalo loptu u svom posjedu ali bez izrazitih sansi a drugo poluvrijeme Slavija bolja i opasnija doduse u zadnjih deset minuta su se desile te povrede pa tako da je remi i najrealniji rezultat utakmice!!!!!Toliko o utakmici ali bilo je i trece poluvrijeme vezano za tribine,dvadesetak levata koji sebe nazivaju navijacima Sarajeva je pokusalo da napravi svoju predstavu napali su djecaka od 13 godina samo zato sto je nosio majcu sa natpisom Focaci i grbom Zvezde.Udarili su ga nogom i krenuli su u pokusaj da se obracunaju sa drugim prisutnim gledaocima na zapadnoj tribini ali tu nastupa najzanimljiviji dio dize se stara garda Sokolova i krece u stampedo prema levatima koji su brze od Useina Bolta poceli da bjeze i fataju maglu ali nelez vraze nekolica nisu stigla da pobjegnu pa nastavak mozete da zamislite.Drugo poluvrijeme konpletna ekipa Sarajeva je sjedila medju domacim navijacima na zapadnoj tribini tacno mislim da ovakva ekipa nezasluzuje ovakve navijace jer realno imate najbolji tim u ligi.Pa zar nije sramota da vam igraci bjeze u Vojkovice da treniraju jer nemogu u Sarajevu .

Jel ti onda zvonio sat pa si morao u skolu. Haj sad malo leti odavde jer nikome ne treba tvoje misljenje puno sovinizma....odhebaus

High

Post Postao/la High » 10 sep 2013, 22:37

Al' dobar je. Čuj stara garda sokolova. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 10 sep 2013, 23:06

High je napisao/la:Al' dobar je. Čuj stara garda sokolova. :D

:lol: :lol: :lol: Sokolovi old school

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2013, 00:09

Prijateljska utakmica:
FK Slavija 0:0 FK SARAJEVO

FK Sarajevo: Bandović, Tatomirović, Tadejević, Dupovac, Trivunović, Radovac, Bišanović, Osmanagić, Todorović, Karić, Bilbija.

U drugom poluvremenu su igrali: Abdihodžić, Čulov, Puzigaća, Zukić (U-19), Muharemović, Hrelja, Jevtić, Travančić, Vusljanin, Huseinbašić, Plakalo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 11 sep 2013, 00:46

High je napisao/la:Al' dobar je. Čuj stara garda sokolova. :D
Za koga je ta "stara garda" navijala prije rata?

Cirkus.. :mrgreen: :lol:

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 11 sep 2013, 08:39

prvo onaj što se švercovo na HUMANITARNU TEKMU
pa sad ovaj "sa lovćena" ...a svi prvo počnu sa normalnom pričom a onda pred kraj texta ide kao..."uprava fks kriva za ovo ili gdje vam igrači treniraju jel vas stid navijača..." itd itd

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, Varijantas8 i 61 gost.