Ovo sporo ide. Nije me nervoza hvatala do sad. Ovu dobit i protiv Litve za prolaz. Jednom su nas zaustavili, dva puta nece

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
blago tebei,,,,,,,,,,,,,dali iko moze zamislit nasu ekipu bez misketa?????juznjak> je napisao/la:Nije bla bla .revoX. je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Jedva cekam dan da se Misimovic oprosti.
Meni je Miske jedan od drazih fudbalera,ali ruku na srce,on nema vise mnogo toga da pruzi repki ,i misljenja sam da njegovo mjesto treba da zauzme neko mladji (Hajrovic) jer treba da se misli na buducnost a i SP je blizu- Stoga ukoliko se plasiramo , treba mislii na sutra. Miske u ovom trenutku je dobar da bude back up opcija ,da ulazi s klupe kada je to nepohodno , da igra u drugom djelu utakmica kada su protivnicke odbrane umornije jer tada moze pruziti vise. Tesko da je u ovom trenutku za startnih 11 ,em ne igra u Evropi vise,em je u godinama,usto on i Pjanic ne mogu igrati zajedno . Uglavnom ,hajmo ih razjebati :ugeek:
Medunjanin je nas Aron Remzi koji će biti i u odbrani i u napadunedim1993 je napisao/la:ko da smo arsenal, igramo bez razbijača. opet će bit ista slika što se tiče opasnosti po naš gol.harry_90 je napisao/la:Opet Miske,Medunjanin i Pjanic zajedno :S
Valja gol razliku popraviticalcio je napisao/la:5:0 za nas.
Ne znamo mi pobjediti sa 1:0 kao grci, mi kad krenemo trpati, trpamo momackiibrakadabra je napisao/la:Valja gol razliku popraviticalcio je napisao/la:5:0 za nas.
Sto lijepo kisa padaJTS je napisao/la:u Tuzli prolom oblaka, ako struje nestanepuuu, puuu, daleko bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.