Zato ste vi danas osvjetlili obraz cijele nacije i pokazali taj vas Sarajevski patriotizam,na aerodromu kako cujem sacica pozera dosla da se slika sa Teletetovicem i Djedovicem..fixator je napisao/la:apsolutno se slažem.MrMuscle je napisao/la:Pozeljeli su se i fudbala u Tuzli i dobise mladu repku da igra na Tusnju, pa znamo na sta je to na kraju ispalo... Na klasicno orgijanje i kompleksasko uzvikivanje, psovanje i prozivanje glavnog grada.... Nesto sto nema veze sa fudbalom ili sportom...mrsic07 je napisao/la:zelimo utakmice reprezentacije ponovo da gledamo u Mejdanu ( Tuzla). Nek nam makar dadnu jednu utakmicu, znam da bi dva Mejdana bila mala da prime sve gledaoce jer je raja u Tuzli pozeljela kvalitetnu kosarku, pozeljeli su da bodre nasu zemlju...
Pa zato ni kosarku, niti bilo sta dati Tuzli.... Mozda jedino dovlaciti kamenje sa nekog obliznjeg kamenoloma i onda igrati kamena s ramena ili hrkljusa... Nesto sto onakvom narodu i treba da izbaci svoje abnormanlno bolesne frustracije....
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- storm_raider
- Kontakt:
Zagrlio bi Mirzu i plakao bi......nezahvalnici jedni.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
bio sam na toj utakmici, sektor B (SREDNJI DIO TRIBINE) i vjeruj mi da niko to nije odobrio, ljudi su gledali sta je ovo a cak su neki govorili kako je trebala doci neka grupa srba ( iz RS) i svi su vjerovali da su oni poceli da pjevaju, nije bilo logicno da se tako nesto pjeva na utakmici protiv Srbije..Ne znam razlog niti me interesuje, jer ja volim reprezentaciju, volim svoj glavni grad i volim sve sto je ""NASE"" ( BOSANSKO): Ne mozete na osnovu male skiupine generalizirati stvari, to nije korektno... Opet mi nikad ne zakazemo s podrskom za razliku od vas sarajlija, samo ste jaki na rijecima a djela vape, prazna... I da znas da utakmicu ne bi pratili samo tuzlaci, ima dosta okolnih mjesta, malih gradova, sela koji vole Bosnu, kosarku , fudbal.
Imam druga koji studira u Sarajevu, dolazio sam na par Zeljinih utakmica, a bio sam i na onoj protiv Plzena jer Zeljo nije predstavljao Sarajevo, on je predstavljao Bosni.
PS:
Ne znas ti brate koliko mi volimo reprezentaciju, nije bitno koja je u pitanju. Kad je bio Davis Cup u Tuzli, sjecam se + 37, u dvorani nema klime a opet Mejdan popunjen.
Imam druga koji studira u Sarajevu, dolazio sam na par Zeljinih utakmica, a bio sam i na onoj protiv Plzena jer Zeljo nije predstavljao Sarajevo, on je predstavljao Bosni.
PS:
Ne znas ti brate koliko mi volimo reprezentaciju, nije bitno koja je u pitanju. Kad je bio Davis Cup u Tuzli, sjecam se + 37, u dvorani nema klime a opet Mejdan popunjen.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Van svake pameti je govoriti da Tuzla ne voli Bosnu, Sarajevo, Zenicu i sl.
Treba razdvojiti navijacka prepucavanja od hejta ka nekom gradu, mjestu ili selu.
Treba razdvojiti navijacka prepucavanja od hejta ka nekom gradu, mjestu ili selu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Izgleda da će FIBA podnijeti tužbu protiv Mirze Teletovića jer je pogađao trojke van granica Slovenije

Pobjeda je bolja od orgazma!
JTS je napisao/la:eh kad bi bio video za tu trojku kad je rekao: ratatatatavrhunski jebt
+1
- sigurnoable
- Kontakt:
Znam da ovaj post van teme ali da li zna netko gdje se moze kupiti ova majica sto Teletovic parking je nosio na sarajevskom aerodromu
" onclick="window.open(this.href);return false;filip13 je napisao/la:JTS je napisao/la:eh kad bi bio video za tu trojku kad je rekao: ratatatatavrhunski jebt
+1
uzivajte!!!!
Bas. Al' dobro navikli smo da BiH izjednacavaju sa Sandza..pardon, Sarajevom tako da je po njihovoj logici cim njih ne volis, ne volis ni BiH...L'Avvocato je napisao/la:Van svake pameti je govoriti da Tuzla ne voli Bosnu, Sarajevo, Zenicu i sl.
Kada se jave sponzori iz Tuzle ,tada ce se igrati u Tuzli
Igra se nogomet u zenici,pa nikome ne smeta...

majica mu je mraktepsija je napisao/la:
- GunnerEmir
- Kontakt:
gdje se može nabavit jedna ovakva zna li iko?ako ne ko je za to da napravimo neki deal pa da izradimo sebi nekoliko ovakvih?
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
https://www.facebook.com/bosniankingdomclothing" onclick="window.open(this.href);return false;GunnerEmir je napisao/la:gdje se može nabavit jedna ovakva zna li iko?ako ne ko je za to da napravimo neki deal pa da izradimo sebi nekoliko ovakvih?
tu se raspitaj
Consigliere je napisao/la:Avdic: SA KROOOOOOOOOOOVAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!DesimaL je napisao/la:Mirza u svom stilu![]()

Neutral je napisao/la:Gledam 20x ovu tricu sa parkinga i vidi se namjera Mirze da uzme ovaj šuta sa 15 metara.
[youtube][/youtube]
Inače mu Litvanci odgovaraju. Kako je trpao svojevremeno u Caji, pratite pažljivo devetu tricu
kao da je bek šuter a ne krilni centar
alemsa je napisao/la:Kevin Love?filip13 je napisao/la: kad se pogledaju ove trojke treba imati na umu da je 4,možda pretjerujem ali ne znam za nekog drugog igrača na njegovoj poziciji koji može ovakve trojke pogađati
love ne šuta sa 9-10 metara, i to iz driblinga kroz noge
Da upravu si...bh telekom je iz sarajeva,tj nije iz sarajeva vec je glavno sjediste firme u sarajevu,a te pare od telecoma su od svih ljudi koji su korisnici istog,tako da tvoja prica o sponzorima ne pije vode...isto je i u slucaju elektroprivrede i ostalih sponzora...znaci pare su svih nas korisnika,a ne sarajevalumani je napisao/la:Kada se jave sponzori iz Tuzle ,tada ce se igrati u Tuzli![]()

Lotus je napisao/la:Da upravu si...bh telekom je iz sarajeva,tj nije iz sarajeva vec je glavno sjediste firme u sarajevu,a te pare od telecoma su od svih ljudi koji su korisnici istog,tako da tvoja prica o sponzorima ne pije vode...isto je i u slucaju elektroprivrede i ostalih sponzora...znaci pare su svih nas korisnika,a ne sarajevalumani je napisao/la:Kada se jave sponzori iz Tuzle ,tada ce se igrati u Tuzli![]()
ima nesto sto se nalazi u Hadzicima,a zove se

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.