Safet Sušić - Pape

LenBias
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la LenBias » 10 sep 2013, 10:20

Henderson je napisao/la:Pape ako danas izgubi prvo mjesto u grupi neka počne plakati na presici. Možda će ga tada navijači proglasiti herojem. Upalilo je kod Ace, možda može i kod Papeta.
koliko jadan moras biti da ovo napises
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 10 sep 2013, 10:26

Pape će ih danas iznenadit ubacivanjem Mujdže umjesto Vršajevića. :lol:
Čovjek stvarno zna taktizirat, nema šta.Oslanja se na talenat igrača kojeg imamo ali koji nije uvijek dovoljan, nažalost.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 sep 2013, 10:33

soccerfan je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Eh da vidimo od čega je krojen Safet Sušić - Pape
Pa valjda od krvi i mesa ko i mi ostali 8-) Cuj od cega? ;)
Malo više čitaj,uči.

Svakako da nisam mislio na to jel' od krvi i mesa, već ćemo da vidimo koliko je on zapravo zreo za trenerskog posla i da li može da se iščupa iz psihički teške situacije.
Ja te volim, volim Željo..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2013, 10:43

Jedina zamjerka Papetu sto gura neke u reprezentaciju da bi napravili transfer, kao Viscu i jos neke. Said Huseinovic je za Viscu Diego Armando Ronaldo Pele Ciko Lopez i Gonzales!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 sep 2013, 11:21

Probisvjet je napisao/la:Jedina zamjerka Papetu sto gura neke u reprezentaciju da bi napravili transfer, kao Viscu i jos neke. Said Huseinovic je za Viscu Diego Armando Ronaldo Pele Ciko Lopez i Gonzales!
Da u pravu si, za ovakvog Stevanovica, Vrsketa je Jimmy Floyd Van Nistelroy, a Viscu postedi makar zbog asista protiv amerike i onog suta.

Da je srece imali bi mi treceg spica koji bi trazio gol kada ne ide Dzeku i Vedu a ne krilo u liku Visce, ali eto ocito da nam treci spic ne treba po procjeni vrlog selektora.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 sep 2013, 11:33

bhsport je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Denizli je napisao/la:Zamolio bih administraciju foruma sportsport.ba

Da me baniraju s lica mjesta, ako slucajno Susic uzme vise od 3 boda u dvomecu s Slovacima.Znaci vise od 3, ili 4 ili 6.Cak sta vise kao sto ste vidjeli.Ja sam rekao, da ako mi uzmemo 4 boda.Onda zasluzujem ban

Nijedan od forumasa nije htio da prestane pisati ovdje kad sam dao ljudski izazov.Ja i dalje ne vjerujem da Susic ima mentalne sposobnosti da uradi nesto, kao i nas tim.Bez uvrede prema administraciji foruma ovog

Ako ja pogrijesim zasluzujem najgore, i unaprijed zelim da me BANIRATE

Ako uzmemo vise od 3 boda, u te 2 utakmice.Hvala jos jednom
A sta neces sve procitati... Baniraj se sam burazeru
Covjek je dobro rekao i pogodio, Denizli svaka ti cast na ovom postu. Objasnio definitivno.
Heh, ali poenta mog posta je bila da se banovi ne dijele radi opklada i slicinih debilizama. :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 10 sep 2013, 11:38

LenBias je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Pape ako danas izgubi prvo mjesto u grupi neka počne plakati na presici. Možda će ga tada navijači proglasiti herojem. Upalilo je kod Ace, možda može i kod Papeta.
koliko jadan moras biti da ovo napises

ti jadnice nemas pojma sta si napisao.

ti si sramota ovog foruma.

ako ima pravde tebi treba oduzeti struju,kamoli kompjuter :oops:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 sep 2013, 11:40

I vodu, i telefon.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2013, 11:44

zizu1991 je napisao/la:I vodu, i telefon.
I naknadu za tudju njegu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 10 sep 2013, 11:50

bhsport je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Jedina zamjerka Papetu sto gura neke u reprezentaciju da bi napravili transfer, kao Viscu i jos neke. Said Huseinovic je za Viscu Diego Armando Ronaldo Pele Ciko Lopez i Gonzales!
Da u pravu si, za ovakvog Stevanovica, Vrsketa je Jimmy Floyd Van Nistelroy, a Viscu postedi makar zbog asista protiv amerike i onog suta.

Da je srece imali bi mi treceg spica koji bi trazio gol kada ne ide Dzeku i Vedu a ne krilo u liku Visce, ali eto ocito da nam treci spic ne treba po procjeni vrlog selektora.
Problem nije bio u tome je li napadace islo ili ne,oni nisu imali upotrebljivih lopti od veznog reda samim tim ni sansi.Tako da ni neki treci napadac ne bi nista promjenio...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 sep 2013, 14:06

Dugo nisam gluplji komentar pročitao.
Aco se sa Bosnom plasirao na veliku smotru i tamo dobio 3 od 5 tekmi sa ekipom koja individualno (osim par igrača) nema kvalitet za velike rezultate, ali su to nadoknadili borbom i zalaganjem kakvu još dugo nisam vidio na reprezentativnom planu.
Sve ekipe koje su dobili su više nego respektabilne u košarkaškim okvirima, nije tu bilo nikakvih košarkaških liliputanaca.

Da se vratim temi. Nisam ništa pisao nakon prve tekme prvenstveno jer sam bio razočaran i igrom i rezultatom.

Najveći krivac za poraz protiv Slovačke je Pape.
Evidentno je da je podcijenio Slovačku koja ima jako kvalitetnu reprezentaciju, po meni kvalitetniju od Grčke.
Priprema za tekmu i taktika su bile očajne. Sve se svelo na centaršuteve (kojih je bilo slovom i brojem 36 bez kornera) koje su Slovaci, koji imaju jako kvalitetnu i fizički dominantnu odbranu, otklanjali bez problema.
Vezni igrači su stajali blizu protivničkog gola i tako još više doprinjeli tome da se odbrana Slovačke povuče u šesnaesterac, a njihovi vezni igrači ispred gola.

Kozak je fantastično skautirao našu repku i taktički nadmudrio Papeta. Povukao igrače ispred svog gola i preko kontranapada pokušao da dođe do gola. Imali su 4 jako dobre prilike koje nisu iskoristili.
Znao je da smo mi ekipa koja je jaka u skoku, da nam je to glavni način na koji dolazimo do gola i zato je napunio šesnaesterac sa visokim i jakim igračima.

Dalje, izbor igrača kao i pozicije pojedinih igrača su bile pogrešne.
Salihović u sredini je usporio svaku našu kontru, svaki naš napad. Generalno je odigrao solidno, ali bi odigrap bolje da je bio iza Medunjanina ili na beku.
Misimović nema snage za 90 minuta, to je evidentno. On je veliki znalac i igrač, ali jednostavno nema snage da odigrao jaku takmičarsku tekmu 90 minuta na visokom nivou.
Vršajević po meni nije odigrao loše kad se uzme u obzir da je SAM pokrivao cijelu desnu stranu. Ja u životu nisam vidio da jedan igrač pokriva cijelu stranu terena. Pjanić ili Ibišević tu igraju samo na papiru.
Da se razumijemo, Avdija nema kvalitet za prvih 11 i loš je u odbrani.

Pape daje nerezonske izjave i krajnje je vrijeme ili da sam shvati da govori gluposti ili da ne daje izjave za medije više. Prije svega tu mislim na izjavu u kojoj je podcijenio Slovačku i našim igračima dao do znanja da su bolji bez razloga.
Nakon toga izjava da bi Edin igrao da dođe sat prije tekme :shock: Ja Džeku volim kao brata, ali izjava je neracionalna i glupa.
Kozak vadi najboljeg i najskupljeg igrača Slovačke u 60-oj minuti pri rezultatu 0:0.
Ova loša atmosfera u repki koja se povlači po medijima je također krivica Papeta. On je zadužen za atmosferu i on treba da bude autoritet.
Da se razumijemo, ja ne vjerujem da je atmosfera loša, ali ako je tako onda je i ovdje krivac Pape.

Ali ono što mi je bilo najčudnije je činjenica da Pape nije znao kalkulirati. Doduše, podcijenio ih je, mislio da ćemo lako dobiti a to mu se obilo o glavu.
Međutim da je tekmi pristupio onako kako treba, znao bi da nam je dovoljno bilo da smo odigrali neriješeno u Zenici, čime bi Slovacima ugasili sve nade za prolazak dalje. Ovako još imaju šanse da idu dalje, da nas nisu dobili šanse bi postajale, ali jako male.
I onda bi nam revanš u Slovačkoj bio dosta lakši. Psihologija.

Atmosfera na stadionu je bila sasvim dobra, ne znam što pišete ovdje nebuloze. Nije bila paklena kako zna biti, ali je bila dobra.

Da ne bude da sam licemjeran, ja sam prije tekme pisao o ovim stvarima na ovom forumu. I o tome da je Slovačka jaka repka i o glupim izjavama.
Po meni je Pape pao na svakom velikom ili kako mi to ovdje nazivamo "historijskom" ispitu. Izgubio je od Francuske, izgubio je u dvomeču od Portugala. Grčka nije ni sjena one reprezentacije koja je prije 10 godina osvojila Euro.

Večeras ima šansu da popravi stvari. Ali ukoliko ne dobije večeras, onda će dokazati da je prosječan trener.
Iskreno, vjerujem u njega i u ekipu
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 sep 2013, 14:09

Sutra negdje u ovo doba cemo biti bez selektora.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 sep 2013, 15:56

Batko je napisao/la:Sutra negdje u ovo doba cemo biti bez selektora.
A, ja sam pak uvjerena da ćete vi sutra u ovo doba krojiti nove formacije za SP i prvu utakmicu grupe protiv Kameruna.

8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 sep 2013, 16:52

Jedan odličan video prigodan za ovu temu. 8-)

[youtube][/youtube]
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2013, 16:54

Lose ti razmisljanje, misli pozitivno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 10 sep 2013, 17:15

Profilna ti otkriva koliko te covjek treba ozbiljno shvatiti.
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 10 sep 2013, 21:06

Izvesti istu formaciju kao prije 4 dana moze samo glup i ogranicen covjek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 10 sep 2013, 21:10

Retardu, objesi se!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 sep 2013, 21:11

Teleća glava opet pokazuje koliko je limitiran.Ne mogu da vjerujem da je opet krenuo sa Medunjaninom,Pjanićem i Misimovićem s tri igrača koji po utakmici pretrče 150m. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 sep 2013, 21:11

Ukoliko ovo izgubimo ocekujem da doticni ima i trunku obraza i podnese ostavku i da nas neko drugi preko baraza pokusa odvesti na SP. Isti je dokazao da se ne moze nositi sa takticki potkovanim trenerima...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.