Ne nisu iste.Nisam uopće mislio na to o cemu ti tu sad pises.No dobro,nebitno.anton 1983 je napisao/la:Identične su ako znaš čitati kaj sam ja napisao. Ja nisam usporedio Hrvatsku sa Bayernom i rekao da je isto ne ići u LP i ne otići na SP, nego sam ti samo pričao o stvarima koje ja volim. Ajde potrudi se pa shvatiSiamoNoi je napisao/la:Možda zato što te 2 situacije nisu iste.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
- anton 1983
- Kontakt:
Bitno je, kune su bitno. Kriv si, sjebo si se i pogriješio. PRIZNAJ i onda idemo dalje pa će onda biti nebitno kak ti veliš.SiamoNoi je napisao/la:Ne nisu iste.Nisam uopće mislio na to o cemu ti tu sad pises.No dobro,nebitno.anton 1983 je napisao/la:Identične su ako znaš čitati kaj sam ja napisao. Ja nisam usporedio Hrvatsku sa Bayernom i rekao da je isto ne ići u LP i ne otići na SP, nego sam ti samo pričao o stvarima koje ja volim. Ajde potrudi se pa shvatiSiamoNoi je napisao/la:Možda zato što te 2 situacije nisu iste.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Štimac je se dosada pokazao kao poprilično loš izbornik (na stranu to što je smeće od čovjeka) i to je primarni razlog zašto treba otići. Sakriva se iza bodovnog učinka koji je više plod sreće i individualne kvalitete reprezentacije nego nekog njegovog znanja. Ja smatram da on nije čovjek sa kojim će reprezentacija napredovati i zato navijam za to da ode. Dakako, svi to shvaćaju osim sirotog Antona koji mora udariti neku svoju kontru.anton 1983 je napisao/la:Ok.Blaszczykowski je napisao/la:@Anto željeti da Štimac ode iz reprezentacije znači samo željeti istoj dobro, a nikako zlo. Over and out.
Štimac odlazi iz repke ali HRVATSKA NE IDE U BRAZIL. To ti potpisuješ jel tako?
Ako ti je odgovor NE, onda nađi najbliži zid do sebe i udri s glavom kolko god jako možeš i kolko god dugo možeš.
Ako ti je pak odgovor DA, odmah pdnesi zahtjev da više nemaš Hrvatsko državljanstvo.

Spominjao si Bayerna, pa ću pretpostaviti da i ti navijaš da loši trener Bayerna za kojeg smatraš da nema kvalitete za klupu tvog klupa podnese ostavku ili dobije otkaz. Šta Anto nije jasno sunce mu žarko???

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- anton 1983
- Kontakt:
VidiN da si zbunjen.
Ti bi rađe da HR ne ide na SP, ali da Štimac ne bude izbornik, nego da HR ode na SP, ali da Štimac bude izbornik.
Da sam htio bolje pojednostaviti nisam mogao.
Ti bi rađe da HR ne ide na SP, ali da Štimac ne bude izbornik, nego da HR ode na SP, ali da Štimac bude izbornik.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Ne, ja samo smatram da Hrvatska sa Štimcem ima male šanse za Brazil. Da nacrtam?anton 1983 je napisao/la:VidiN da si zbunjen.
- anton 1983
- Kontakt:
Da, jer to nisi rekao - rekao si da Bog da ne išli u Brazil, samo da Štimac ne bude izbornik. Zato sam ti reko da predaš domovnicu i da daš zahtjev da ti se oduzme državljanstvo.Blaszczykowski je napisao/la:
Ne, ja samo smatram da Hrvatska sa Štimcem ima male šanse za Brazil. Da nacrtam?
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Kad sam to rekao? Mislim lako je moguće, samo se ne sjećam kad. Ali jasno da bi mi bilo krivo ako se ne bi plasirali, šta got govorio prije toga.anton 1983 je napisao/la:Da, jer to nisi rekao - rekao si da Bog da ne išli u Brazil, samo da Štimac ne bude izbornik. Zato sam ti reko da predaš domovnicu i da daš zahtjev da ti se oduzme državljanstvo.Blaszczykowski je napisao/la:
Ne, ja samo smatram da Hrvatska sa Štimcem ima male šanse za Brazil. Da nacrtam?
Pa onda bi je i ti trebao predati pošto si rekao da uopće ne navijaš za Hrvatsku, već za Elf.

- anton 1983
- Kontakt:
Da reko si, pa nemaš tak kratko sječanje.Blaszczykowski je napisao/la:
Kad sam to rekao? Mislim lako je moguće, samo se ne sjećam kad. Ali jasno da bi mi bilo krivo ako se ne bi plasirali, šta got govorio prije toga.
Pa onda bi je i ti trebao predati pošto si rekao da uopće ne navijaš za Hrvatsku, već za Elf.
Ja ju predam sam tak, samo moje predavanje će bar biti moralnije od tvog. Tvoje predavanje će biti iz ciganskih razloga u tom je poanta.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Kako got ti kažeš.anton 1983 je napisao/la:Da reko si, pa nemaš tak kratko sječanje.Blaszczykowski je napisao/la:
Kad sam to rekao? Mislim lako je moguće, samo se ne sjećam kad. Ali jasno da bi mi bilo krivo ako se ne bi plasirali, šta got govorio prije toga.
Ja ju predam sam tak, samo moje predavanje će bar biti moralnije od tvog. Tvoje predavanje će biti iz ciganskih razloga u tom je poanta.
- anton 1983
- Kontakt:
Budi uvjeren da niko od nas nije sretan sa Štimcem i sa nogometom kakav igra repka, ali što je tu je. Treba se nadat boljem a ne našoj propasti radi toga da bi Štimac otišao to je sve!
Znate kaj meni nije jasTno.
Spušimo mi tamo davne 2008 od Turske - tada dobili švabe, talenata i igrača u repki u 3 PM. Tada slijedi pad repke, ozlijeda dudua, povlačenje nekih bitnih igrača.
Igramo ciklus za 2010SP - loše, ne prolazimo skupinu, čak ne ulazimo u baraž. Onda idemo u kvalifikacije za Euro - na jedvite jade uđemo u baraž - što znači da do tog trenutka, Hrvatska repka u biti skoro 4 godine igra loš nogomet. Tada uđemo na EP i sa Turskom i 3 tekme na EP mi odigramo dorbo - tako reči, tih mjesec -dva Hrvatska repka je izgledala dobro.
Zašto to pišem?
Od 2008 - 2012 Hrvatska je maltene 4 godine igrala loš nogomet - možda i realan za našu ekipu i onda je to malo bljesnulo na EP, ali možda je to bilo iznad naših mogučnosti. I sad imajući na umu da smo te 4 godine igrali loše, ne kužim zašto mi to i koji su to argumenti da bi Hrvatska trebala biti nogometna sila, ak me razmete?
Kaj smo mi to sebi zabrijali i što to nas kopka i zbog ćega da Hrvatska, mora i može više? U kojem periodu i kolko dugo je trajao taj naš fenomenalan nogomet kojeg bi mi trebali uvijek igrati?
Znate kaj meni nije jasTno.
Spušimo mi tamo davne 2008 od Turske - tada dobili švabe, talenata i igrača u repki u 3 PM. Tada slijedi pad repke, ozlijeda dudua, povlačenje nekih bitnih igrača.
Igramo ciklus za 2010SP - loše, ne prolazimo skupinu, čak ne ulazimo u baraž. Onda idemo u kvalifikacije za Euro - na jedvite jade uđemo u baraž - što znači da do tog trenutka, Hrvatska repka u biti skoro 4 godine igra loš nogomet. Tada uđemo na EP i sa Turskom i 3 tekme na EP mi odigramo dorbo - tako reči, tih mjesec -dva Hrvatska repka je izgledala dobro.
Zašto to pišem?
Od 2008 - 2012 Hrvatska je maltene 4 godine igrala loš nogomet - možda i realan za našu ekipu i onda je to malo bljesnulo na EP, ali možda je to bilo iznad naših mogučnosti. I sad imajući na umu da smo te 4 godine igrali loše, ne kužim zašto mi to i koji su to argumenti da bi Hrvatska trebala biti nogometna sila, ak me razmete?
Kaj smo mi to sebi zabrijali i što to nas kopka i zbog ćega da Hrvatska, mora i može više? U kojem periodu i kolko dugo je trajao taj naš fenomenalan nogomet kojeg bi mi trebali uvijek igrati?
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Pa dobiti porciju od Belgije pod cijenu odlaska retarda Štimca nije željeti loše reprezentaciji.
Ovo što pišeš za Bilićeva 2 zadnja ciklusa stoji, ali zato je i Nane bio kritiziran. Međutim, to nije bilo tako intenzivno kao sada pošto je Nane iza sebe imao i neke rezultate, a ne samo bahato pametovanje po medijima.

Ovo što pišeš za Bilićeva 2 zadnja ciklusa stoji, ali zato je i Nane bio kritiziran. Međutim, to nije bilo tako intenzivno kao sada pošto je Nane iza sebe imao i neke rezultate, a ne samo bahato pametovanje po medijima.
Ne seruckaj.Objasnit ću ti kad sredim ispit ili ću te pak stavit na ignore jer vidim da si opet poceo s onom pricom od prije....ne talasaj,dobro je,a takva sranja mi se više neda slušat.A i neke druge stvari su ti davno objašnjene pa nakon toga samo nestaneš i onda za koji tjedan/mjesec opet s istim uletis ko padobranac.Da,ignore zapravo.Samo dok nađem gdje se to treba sredit.anton 1983 je napisao/la:Bitno je, kune su bitno. Kriv si, sjebo si se i pogriješio. PRIZNAJ i onda idemo dalje pa će onda biti nebitno kak ti veliš.
EDIT:
Eto još da ti na ovo zadnje što pišeš odgovorim:možda zato što je Bilić bio neki trener dok je Štimac ku*ac od ovce i upropastio je sve cega se dotako od završetka igračke karijere.Samo rezultat gledamo,majmunisanje i klaunisanje po reprezentaciji da ne spominjemo.Eto tako.Aj sad zdravo.
Hrvatska nogometna reprezentacija u prijateljskoj je utakmici u Jeongjuu svladala domaćina Južnu Koreju sa 2-1 (0-0) pogocima Domagoja Vide u 65. i Nikole Kalinića u 71. minuti
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
A nitko ne spominje

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ako bude neki novi post od izbornika na facebook-u, stavite ga ovdje ili mi pošaljite na pp
Naravno, ako nije problem. Ćiro je za Igora mala maca.

Da bar, onda Igor mora do finala, u ovom trenutku to je fantastika, al' ni Cirohitu se nisu nekakvi izgledi davali, pa je razvalio, mozda i prodao finale.Neutral je napisao/la:Ako bude neki novi post od izbornika na facebook-u, stavite ga ovdje ili mi pošaljite na pp![]()
- M. Scofield
- Kontakt:
ne potrebna utakmica ali pobjeda je pobjeda. Nije mi jasno zašto se ne zove Renato Kelić a zvalo je se dosad za Štimčeva mandata 50 igrača, a u obrani smo najtanji zašto ga ne isprobat
Audere est Facere
Dobro pitanje, Reno je odlican, nemam pojma da li je uspio promijeniti klub, bio je opcija Palermo, kod Gatusa, al- izgleda da nista od toga. Definitivno igrac koji sa 22 godine skupi 124 tekme posjeduje kvalitete, al' nije Mamicev.M. Scofield je napisao/la:ne potrebna utakmica ali pobjeda je pobjeda. Nije mi jasno zašto se ne zove Renato Kelić a zvalo je se dosad za Štimčeva mandata 50 igrača, a u obrani smo najtanji zašto ga ne isprobat
- M. Scofield
- Kontakt:
Gledo sam ga protiv Udinesea u prvoj utakmici i bio je odličan, zvao je Maloču, Pavlovića sad i Bubnjića ne znam šta se čeka sa ovim momkomEngland je napisao/la:Dobro pitanje, Reno je odlican, nemam pojma da li je uspio promijeniti klub, bio je opcija Palermo, kod Gatusa, al- izgleda da nista od toga. Definitivno igrac koji sa 22 godine skupi 124 tekme posjeduje kvalitete, al' nije Mamicev.M. Scofield je napisao/la:ne potrebna utakmica ali pobjeda je pobjeda. Nije mi jasno zašto se ne zove Renato Kelić a zvalo je se dosad za Štimčeva mandata 50 igrača, a u obrani smo najtanji zašto ga ne isprobat
Audere est Facere
Kelic ima potencijal postat vrhunski stoper ali samo je Stitzi i stozeru poznato zasto jos nije dobio poziv, kao i Pamic iz Chieva. Moga je probat i Santinia koji igra dobro ove godine u Belgiji.
Skoti dobili Makedonce, Srbi Wales, bit ce sranja , tribat ce se slomit za izborit dodatne kvale.
Skoti dobili Makedonce, Srbi Wales, bit ce sranja , tribat ce se slomit za izborit dodatne kvale.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.