ili planinicLenBias je napisao/la:roko leni ukic je mogao u nba ali nihad ipak eto nije za toga

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
ili planinicLenBias je napisao/la:roko leni ukic je mogao u nba ali nihad ipak eto nije za toga
Ne shvacas ti ocito. Sve je to meni ista stvar, Djedovic, Bogdanovic, Ukic (za kojeg sam sam rekao jedno pet puta da je nikakav igrac, bio i ostao), itd., nista to za NBA nije i mogu imati samo epizodnu ulogu, ako i to. To sto ti zelis predstaviti da meni smeta u odnosu na hrvatske kosarkase je presmijesno, kao sto rekoh, ovo napisano sam vec rekao, isto kao to da su brojni vec igrali NBA, i puno bolji od ovih o kojima se raspravlja pa bez ucinka, a ne vjerujem da ce Djedovic ikada razuvjeriti i biti ista osim deep, deep rotation u NBA okvirima, dakle, pametnije mu je ostati gdje jest.LenBias je napisao/la:roko leni ukic je mogao u nba ali nihad ipak eto nije za toga
pa nisu ljudi ovde glupi da misle kako nihad treba otici u nba i tamo biti superstar, sta pricas ti covjece? zbog nihada i na kraju krajeva zbog bosne bi volio da on tokom karijere zaigra u nba, makar igrao samo odbranu 5-10 minuta po utakmici, nba je pojam kosarke i nesto najbolje sto se nekome moze desiti u karijeri a u nihada ne sumnjam da moze vratiti sut, samo je pitanje hoce liŠB_Fidelis je napisao/la:Ne shvacas ti ocito. Sve je to meni ista stvar, Djedovic, Bogdanovic, Ukic (za kojeg sam sam rekao jedno pet puta da je nikakav igrac, bio i ostao), itd., nista to za NBA nije i mogu imati samo epizodnu ulogu, ako i to. To sto ti zelis predstaviti da meni smeta u odnosu na hrvatske kosarkase je presmijesno, kao sto rekoh, ovo napisano sam vec rekao, isto kao to da su brojni vec igrali NBA, i puno bolji od ovih o kojima se raspravlja pa bez ucinka, a ne vjerujem da ce Djedovic ikada razuvjeriti i biti ista osim deep, deep rotation u NBA okvirima, dakle, pametnije mu je ostati gdje jest.LenBias je napisao/la:roko leni ukic je mogao u nba ali nihad ipak eto nije za toga
Vadis iz konteksta bezveze, sve igrace tu koje si naveo, ukljucujuci Djedovica, pojedini su eto otisli u NBA jer su imali perspektivu i bljeskove na momente uz evidentne nedostatke u igri, odigrali nezapazene uloge i vratili se. To isto bi vrlo vjerovato cekalo i Djedovica, a sad to sto ti zelis prebaciti to na nekakve usporedbe sa hrvatskim kosarkasima ili kako je meni ''krivo'' (evo ne znam samo na osnovu cega, ja nastavljam pratiti svoju selekciju i u drugom krugu, kao sto sam uzivao i u igrama BiH u prvom krugu) je smijesno, puno bolji igraci od ovih nasih su imali malo je reci epizodne uloge u NBA, a ovakav Djedovic, bez suta, nema sta tu traziti osim garbage time, a ponavljam, ne vidim nikakvu poantu zasto bi to uradio osim eto cisto da se pise ''probao je''.LenBias je napisao/la:prestani se vaditi na trolanje svakoga puta kada se necije misljenje ne podudara uz tvoje kao kakav balavac, jeste, naravno da mogu svi koji su iznad prosjeka otici u nba al ne odlucuju se na taj potez jer oni to ne zele, zasto bi ikad bili dio najbolje lige, al ti znas gluposti napisat
Nije valjda da i košarkaši dobijaju džaba od Audia automobile?bavarian_bk je napisao/la:Nihade Nihadee
kokuz je napisao/la:Nije valjda da i košarkaši dobijaju džaba od Audia automobile?bavarian_bk je napisao/la:Nihade Nihadee
BIHfan je napisao/la:Volio bi da ode u Oklahomu, tamo bi kolko tolko popravio sut jer poznato je da imaju odlicne trenere. Sistem bi mu odgovarao, igrase jumper-ska kosarka i Nihad bi sigurno znaci sigurno poboljsao sut. 198 cm ima i kad nabaci misica prvih sezona moci ce igrat i tricu. Bice zvjerka.
Djedovic LJUDINA!!!Monolog je napisao/la:Eto, posudio je našoj reprezentaciji 10.000 maraka.![]()
Harun je (po)lijepo objasnio u kolikoj smo banani i upravo zbog tog s*anja sa budžetom trebamo slaviti svaki odaziv naših reprezentativaca i svaki koš.
Usput, naglasio je koliku platu ima Duda, koliku Maljković i uporedio to sa volontiranjem Ace Petrovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.