Nihad Đedović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

astra1922
Kontakt:

Re: Nihad Đedović

Post Postao/la astra1922 » 10 sep 2013, 09:24

LenBias je napisao/la:roko leni ukic je mogao u nba ali nihad ipak eto nije za toga ;)
ili planinic :? .nihad ima potencijala i otici ce brzo u nba.mlad je tamo ce za jednu sezonu napredovati jos vise.upamtite da ce u roku godinu dana otici u nba
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 sep 2013, 12:38

LenBias je napisao/la:roko leni ukic je mogao u nba ali nihad ipak eto nije za toga ;)
Ne shvacas ti ocito. Sve je to meni ista stvar, Djedovic, Bogdanovic, Ukic (za kojeg sam sam rekao jedno pet puta da je nikakav igrac, bio i ostao), itd., nista to za NBA nije i mogu imati samo epizodnu ulogu, ako i to. To sto ti zelis predstaviti da meni smeta u odnosu na hrvatske kosarkase je presmijesno, kao sto rekoh, ovo napisano sam vec rekao, isto kao to da su brojni vec igrali NBA, i puno bolji od ovih o kojima se raspravlja pa bez ucinka, a ne vjerujem da ce Djedovic ikada razuvjeriti i biti ista osim deep, deep rotation u NBA okvirima, dakle, pametnije mu je ostati gdje jest.
...Život za Široki...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 sep 2013, 12:39

Nihadu bi dobro bilo ako ce ici da to odradi sto prije, da uzme koje milionce i onda se moze i vratiti u europu ako ne zadovolji.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 sep 2013, 12:40

Volio bi da ode u Oklahomu, tamo bi kolko tolko popravio sut jer poznato je da imaju odlicne trenere. Sistem bi mu odgovarao, igrase jumper-ska kosarka i Nihad bi sigurno znaci sigurno poboljsao sut. 198 cm ima i kad nabaci misica prvih sezona moci ce igrat i tricu. Bice zvjerka.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 sep 2013, 12:45

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Ne shvacas ti ocito. Sve je to meni ista stvar, Djedovic, Bogdanovic, Ukic (za kojeg sam sam rekao jedno pet puta da je nikakav igrac, bio i ostao), itd., nista to za NBA nije i mogu imati samo epizodnu ulogu, ako i to. To sto ti zelis predstaviti da meni smeta u odnosu na hrvatske kosarkase je presmijesno, kao sto rekoh, ovo napisano sam vec rekao, isto kao to da su brojni vec igrali NBA, i puno bolji od ovih o kojima se raspravlja pa bez ucinka, a ne vjerujem da ce Djedovic ikada razuvjeriti i biti ista osim deep, deep rotation u NBA okvirima, dakle, pametnije mu je ostati gdje jest.
pa nisu ljudi ovde glupi da misle kako nihad treba otici u nba i tamo biti superstar, sta pricas ti covjece? zbog nihada i na kraju krajeva zbog bosne bi volio da on tokom karijere zaigra u nba, makar igrao samo odbranu 5-10 minuta po utakmici, nba je pojam kosarke i nesto najbolje sto se nekome moze desiti u karijeri a u nihada ne sumnjam da moze vratiti sut, samo je pitanje hoce li
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 sep 2013, 12:47

Ne treba biti superstar, rekoh iole ozbiljnije kosarke, ne trollaj. Sta ima od 5 minuta garbage time-a ili konstantne prijetnje da ispane iz rotacije uopce kroz sezonu, da ispuni sam sebi zelju i zaigra NBA jednom u zivotu?
Moze maltene vecina kosarkasa iz Europe u jednom momentu ako je iole iznad prosjeka to onda napraviti. Cemu kad moze imati zapazeniju ulogu u europskoj kosarci i steci dodatnu igracku formu pred svako prvenstvo i napredovati pod ljudima koji takodjer nisu kosarkaski analfabeti.
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 sep 2013, 12:53

prestani se vaditi na trolanje svakoga puta kada se necije misljenje ne podudara uz tvoje kao kakav balavac, jeste, naravno da mogu svi koji su iznad prosjeka otici u nba al ne odlucuju se na taj potez jer oni to ne zele, zasto bi ikad bili dio najbolje lige, al ti znas gluposti napisat
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 sep 2013, 13:15

Nihad nikad nije ni imao sut, osim sto ga je znalo krenuti, ali konstantan sut nije imao. Tehnika izbacaja mu je losa, ali sve ostalo (ulaz, odbrana, kosarkaska inteligencija, prvi korak, brzina ruku, profil vodje i ubice) je iznad prosjeka. Samo da popravi sut i moze u prosjecnoj NBA ekipi imati 10+ minuta za neke 2 godine. Ta tehnika suta se moze ispraviti, jos je mlad i vrijeme je da napokon postane i ostane konstanta. Ovo EP je dokaz toga.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 sep 2013, 13:56

LenBias je napisao/la:prestani se vaditi na trolanje svakoga puta kada se necije misljenje ne podudara uz tvoje kao kakav balavac, jeste, naravno da mogu svi koji su iznad prosjeka otici u nba al ne odlucuju se na taj potez jer oni to ne zele, zasto bi ikad bili dio najbolje lige, al ti znas gluposti napisat
Vadis iz konteksta bezveze, sve igrace tu koje si naveo, ukljucujuci Djedovica, pojedini su eto otisli u NBA jer su imali perspektivu i bljeskove na momente uz evidentne nedostatke u igri, odigrali nezapazene uloge i vratili se. To isto bi vrlo vjerovato cekalo i Djedovica, a sad to sto ti zelis prebaciti to na nekakve usporedbe sa hrvatskim kosarkasima ili kako je meni ''krivo'' (evo ne znam samo na osnovu cega, ja nastavljam pratiti svoju selekciju i u drugom krugu, kao sto sam uzivao i u igrama BiH u prvom krugu) je smijesno, puno bolji igraci od ovih nasih su imali malo je reci epizodne uloge u NBA, a ovakav Djedovic, bez suta, nema sta tu traziti osim garbage time, a ponavljam, ne vidim nikakvu poantu zasto bi to uradio osim eto cisto da se pise ''probao je''.
...Život za Široki...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 sep 2013, 14:13

Glupa rasprava , ljudi ! Nihad je veliki potencijal dokle ce doci niko ne zna. Covjek sa 22 godine ima zavidnu karijeru mi imamo velika ocekivanja svakako ja ga za sada vidim u najvecim klubovima europe sto je za mene sasvim dovoljno jer ja obozavam euro igrace , a on ima poseban smek !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 sep 2013, 14:40

Nihade Nihadee :D

slika

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 sep 2013, 17:07

bavarian_bk je napisao/la:Nihade Nihadee :D
Nije valjda da i košarkaši dobijaju džaba od Audia automobile? :?
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 18 sep 2013, 17:12

E pa izgleda da dobijaju . Moraću pisati Bayernu da osnuju šahovski klub , možda upanem kako , eto Audija 8-)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 sep 2013, 20:10

kokuz je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Nihade Nihadee :D
Nije valjda da i košarkaši dobijaju džaba od Audia automobile? :?

Dok igra tu ,ima auto na raspolaganju ;) Sasvim normalno u Svabiji.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 sep 2013, 10:03

Eto, posudio je našoj reprezentaciji 10.000 maraka. :oops:

Harun je (po)lijepo objasnio u kolikoj smo banani i upravo zbog tog s*anja sa budžetom trebamo slaviti svaki odaziv naših reprezentativaca i svaki koš.

Usput, naglasio je koliku platu ima Duda, koliku Maljković i uporedio to sa volontiranjem Ace Petrovića. :oops:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 19 sep 2013, 11:09

Pa nisu svi Kokuzi ko ti (salim se)[quote="kokuz"] to je sasvim normalno u Bayernu ovdje i Scrubovi dobijaju Auta od Audi-a onaj Radosavljevic koji je igrao prosle sezone za Bayern (znam ga), koji sad igra u 2.Njemackoj Ligi je isto dobio Auto na koristenje, gorivo, smjestaj i sve ostalo.
Skoro 90 posto svakodnevnog zivota pokrivaju sponzori Bayerna oni imaju cak i svog kuhara kod kojeg mogu i besplatno da jedu u restoranu. Zbog toga je i Bayern klub kakav jest i igraci koji dodu nece da idu samovoljno pogtovo u fudbalu, sem ako ih otjeraju...zato je plata relativna moze neko primat i vise u drugom klubu al ako ti teoretski nemas nikakvih troskova pored, tebi ostaju ciste pare.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 19 sep 2013, 12:19

Ljudina <3

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 sep 2013, 14:02

BIHfan je napisao/la:Volio bi da ode u Oklahomu, tamo bi kolko tolko popravio sut jer poznato je da imaju odlicne trenere. Sistem bi mu odgovarao, igrase jumper-ska kosarka i Nihad bi sigurno znaci sigurno poboljsao sut. 198 cm ima i kad nabaci misica prvih sezona moci ce igrat i tricu. Bice zvjerka.

Molim te reci da se salis...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 sep 2013, 14:22

morel se kako ubacit u taj bayern, ako ništa da vežem pertle igračima... pa valjda i ovi što vežu pertle imaju džaba jest i te neke beneficije :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 19 sep 2013, 15:31

Monolog je napisao/la:Eto, posudio je našoj reprezentaciji 10.000 maraka. :oops:

Harun je (po)lijepo objasnio u kolikoj smo banani i upravo zbog tog s*anja sa budžetom trebamo slaviti svaki odaziv naših reprezentativaca i svaki koš.

Usput, naglasio je koliku platu ima Duda, koliku Maljković i uporedio to sa volontiranjem Ace Petrovića. :oops:
Djedovic LJUDINA!!!

Stvarno sramota sta se uradilo od KS-a :oops: :oops:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.