NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Slobodanpad1945
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 09 sep 2013, 12:09

Šteta što je Sloboda u našem rangu.
Da nema njih mislim da bi bili glavni favoriti za ulazak u Premier ligu,
ne omaložavajući niti jednu ekipu.
Vidim da je i Jedinstvo odlično krenulo u sezonu,
a tek treba očekivati priključak ekipa poput:Radničkog,Goška,
Gradine,Čapljine.
Nismo mogli bolje otvoriti sezonu, ali tek sada poslije Mladosti kreću
prave utakmice:Sloboda,Radnički,Jedinstvo.
Međutim, treba ozbiljno shvatiti utakmicu protiv Mladosti da nam se
ne bi ponovila Krajina.Igrači uz ozbiljan pristup mogu bez problema privesti utakmicu kraju.
Naravno,nakon Radničkog prošle sezone, očekuje se lijepa posjeta oko 1000 gledaoca :)

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 09 sep 2013, 14:24

Fino ste krenuli Bgm. A ovdje će biti zanimljivo ove sezone. Dosta ekipa će se boriti za vrh. Sloboda, Gošk, Gradina, Rudar, Jedinstvo. Te sve ekipe će biti u vrhu, samo polako dok se još malo zakuha. Zato svi bodovi su bitni, samo ozbiljno u svaku utakmicu :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 sep 2013, 14:26

Sn96 je napisao/la:Fino ste krenuli Bgm. A ovdje će biti zanimljivo ove sezone. Dosta ekipa će se boriti za vrh. Sloboda, Gošk, Gradina, Rudar, Jedinstvo. Te sve ekipe će biti u vrhu, samo polako dok se još malo zakuha. Zato svi bodovi su bitni, samo ozbiljno u svaku utakmicu :D
Ma ja sam pred pocetak izdvojio Slobodu , Jedinstvo i Bratstvo kao favorite... Pitanje je samo ko ce prvi prosut bodove kuci i ispast iz trke :D
www.nkbratstvogracanica.com

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 09 sep 2013, 14:37

Pa ovdje jedna izgubljena kod kuće i padaš na dno, jedna pobjeda na strani i u vrhu si. Opet se nikad ne zna :D
Zato samo polako, ima utakmica, a tek sad počinju teže svima nama. Evo nama Sloboda, Radnički, Bratstvo, nije to lako. Tu ćemo vidjeti kakvi smo.

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 10 sep 2013, 12:03

Stvarno ali sa zakasnjenjem cestitam na pobjedi igracima i struki bratstva,valja utrpati 5 golova nekom ,stvarno svaka cast a lijepo je zasad pogledati i tabeli i odma nema na forumu oni koji pisu protiv bratstva ali to mene ne zanima,jedina mi je zelja da u subotu doddje svijeta da podrze ove momke i ovu ekipu, ja mislim da Sadikovic dok se bavi ovim poslom nije imao bolje i kvalitetnije igrace pa igraci poput smajlovica,halilovica,šuše,kadrića,kadica i ostali pojedinaca mogu igrati u kojem bilo klubu u premier ligi ali vidi se da ih je i denis spremio fizicki u livnu u drugom poluvremenu dali 5 komada to je fizicka sprema,svaka cast denisu na dosadasnjem rezultatu i kako je ukomponovo ekipu,licno ocekujem 1000 gledalaca u subotu ali iskreni navijaca i da se dobije mladost, ja zadovoljan i sa 1 0 samo 3 boda

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 sep 2013, 15:28

Bratstvo81 je napisao/la: igraci poput smajlovica,halilovica,šuše,kadrića,kadica i ostali pojedinaca mogu igrati u kojem bilo klubu u premier ligi
Pa što ne igraju?

Mora da se šališ za ovog druže. Vidjeli smo ga u protekloj sezoni u 25 utakmica.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 12 sep 2013, 20:05

Timkov je kalibar za reprezentaciju,taman smo deficitarni na poziciji zadnjeg veznog ,samo neko treba Safeta upoznat sa njegovim potencijalom i zvijezda je rođena,,,možda i Pantić da pokrpi bok reprezentacije i onako tu škripi ,mada bi vjerovatno pao na doping kontroli,,,mada ni Smajlovićeve šanse pored Džeke i Ibiševića nisu nešto velike ali ako jedan od njih zakaže ,tu je brzonogi Smajlović,,,,Delić je u rangu Pjanica,samo što ovaj igra u ligi petice pa ima malu prednost....Kadrić je brži i mlađi od Misimovića,trebo bi neko Sušiću skrenut paznju na njegovu igru...IMA TU JOŠ MATERIJALA AL MOŽETE POMISLIT DA SAM SUBJEKTIVAN,,, :lol: :lol:

SVE U SVEMU SAFETE DOBRO DOŠO,,,

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 sep 2013, 20:56

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Ako se nekome ne sviđa, neka replicira na fin način, bez davanja ružnih nadimaka, a ako to nije u stanju, neka preskoči ili replicira putem privatnih poruka.

moderator
Hayley <3

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 13 sep 2013, 11:43

Izgleda da sam nekog naljutio,,,,

BRATSTVO : MLADOST 1:1 ;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 13 sep 2013, 12:53

**** je napisao/la:Izgleda da sam nekog naljutio
Haha, ti si meni jedan od najjačih forumaša što se tiče ovog pdf-a očiju mi. :D

Btw vidimo se sutra u Gračanici, ako vrijeme posluži mogao bi to biti jedan fin nogometni dan.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 sep 2013, 13:32

**** je napisao/la:Izgleda da sam nekog naljutio,,,,

Jesil popio sve lijekove ? :mrgreen:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 13 sep 2013, 15:17

cesc4 je napisao/la:

Ne slažeš se da BRATSTVO MOŽE DO BODA,,,
Misliš ako je MLADOST u generalnoj probi dobila da će to ponovit,,, :lol:

P.S
Nemoj se sekirat ,redovno uzimam terapiju,,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 sep 2013, 15:56

**** je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

Ne slažeš se da BRATSTVO MOŽE DO BODA,,,
Misliš ako je MLADOST u generalnoj probi dobila da će to ponovit,,, :lol:

P.S
Nemoj se sekirat ,redovno uzimam terapiju,,,,
Haha ja sam svoju prognozu dao a to je popravljanje gol razlike ;) Ne znam samo zasto si tako protiv kluba ali ok ...

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 13 sep 2013, 16:22

Haha ja sam svoju prognozu dao a to je popravljanje gol razlike ;) Ne znam samo zasto si tako protiv kluba ali ok ...[/quote]
Ko da svi moramo bit za BRATSTVO..ima nas koji navijamo za MALEŠIĆE...GRANDE MALEŠIĆE,, :lol: :lol: :lol: trenutno pravni status Bratstva je jako upitan,,,skupština nije održana 5 godina ,a u zakonu stoji udruženje građana je dužno u roku od 4 godine održat redovnu skupštinu u suprotnom oduzima mu se status pravnog lica,,,

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 13 sep 2013, 16:28

Sutra laganini pobjeda ...jos 3 bobe na kontu :o
hebote pa ovo ni najveci optimisti nisu ocekivali prvi nakon 5.kola i 13 bodova :P
jooooooj ma pocrkace dusmani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BRATSTVO :arrow: BRATTTSTVO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 sep 2013, 16:32

ALBOX je napisao/la:Sutra laganini pobjeda ...jos 3 bobe na kontu :o
hebote pa ovo ni najveci optimisti nisu ocekivali prvi nakon 5.kola i 13 bodova :P
jooooooj ma pocrkace dusmani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BRATSTVO :arrow: BRATTTSTVO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Izvini ali ako pogledas moju prognozu vidices sta sam ocekivao :mrgreen: I kao sto sam rekao nakon 10 kola ocekujem minimalno 22 boda ! :D

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 13 sep 2013, 19:14

**** je napisao/la: Ko da svi moramo bit za BRATSTVO..ima nas koji navijamo za MALEŠIĆE...GRANDE MALEŠIĆE,, :lol: :lol: :lol: trenutno pravni status Bratstva je jako upitan,,,skupština nije održana 5 godina ,a u zakonu stoji udruženje građana je dužno u roku od 4 godine održat redovnu skupštinu u suprotnom oduzima mu se status pravnog lica,,,
slijepic...pa sta onda radis na forumu Bratstva...idi prati Malesice tamo gdje pise "NIZE lige"

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 13 sep 2013, 19:20

badblueboylivno je napisao/la:Svatko ima pravo na svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Ako se nekome ne sviđa, neka replicira na fin način, bez davanja ružnih nadimaka, a ako to nije u stanju, neka preskoči ili replicira putem privatnih poruka.

moderator
a zbog cega mene onda banuje vas suradnik ako ja postavim sliku Lake na forumu Slobode i kazem da lici na Slobodinog direktora marketinga...
znaci na forum Bratstva se moze doci i sprdati jer je to sprdanje ustvari necije licno razmisljanje na koje taj pojedinac ima pravo, dok kad se tako nesto uradi na forumu Slobode i slicnih, odma dobijes ban jer ti zabranjuju pravo na misljenje osim ako ne uvelicavas njihov tim

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 sep 2013, 19:28

Korisnik pos'kok123 nikoga nije uvrijedio i nikoga nije nazvao glupanom, degenerikom, jadom, maloumnikom. Dok daje svoje mišljenje, a ne vrijeđa sugovornike, nema potrebe za brisanjem komentara ili sankcioniranjem korisnika.

S vašim banom nisam upoznat pa ne mogu o tome.
Hayley <3

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 14 sep 2013, 17:54

KRAJ UTAKMICE

Bratstvo Gračanica-Mladost (Kakanj) 2:1

Golove su postigli Damir Smajlović i Aleksandar Pantic.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.