P.S. Da se unaprijed razumijemo meni su gotovo svi igraci dragi tako i Per. Tako da ovo pitanje nema nikakve veze s tim, i nemoj mi samo pisati kao repliku da Kos i Per funkcionisu skupa bolje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne bih se slozio sa tobom, bar ne za Arsenal. U Arsenalu ima puno igraca koje povuce lopta, dok je Per suprotan igrac. Njeg nece povuci i gotovo uvijek ostaje nazad. A pozicioniranje mu omogucava da ne ispada tako lahko 1v1.Neutral je napisao/la:Per je odličan igrač za timove koji ne igraju tako ofanzivan fudbal. On nije za stil u Elf-a, a Arsenal gaji sličan ofanzivni fudbal. Upravo mu fali ta brzina.
Mertesacker je bolji sa Kosom, a to je veoma bitna cinjenica.Greivis je napisao/la:Jednostavno, Verlmaelen je bolji igrac kad je u formi. Mertesacker nije nikad na vrhunskom nivou, al je zato konstantniji i uvijek znas sta mozes ocekivati od njega.
Ovo sto si napisao je glupost, skoro pa ko ova Paradajzova. Vermaelen u formi nije bolji od Kosa, Kos je klasa iznad.Durden je napisao/la:Vermalen dok je u formi je najbolji stoper Arsenala. Žao mi je što su ga povrede izbacile sa terena i nadam se da će se vratit jaci nego ikad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.