Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Hoffenheim se treba dobro uhvatiti za glavu i malo vise koncentrisati na sljedece utakmice. Prva je odmah protiv Bayerna. Protiv jacih ekipa su i prije lako umazali jer su se cesce prepadali situacije, dok su protiv slabijih i prosjecnih pobijedjivali. Sada im i to ne uspjeva najbolje. Hoffenheim ima kapacitet da dominiraju sa drugim jacim ekipama bundesligu, samo ne na ovakav nacin igre koju su pokazali u zadnjim utakmicama. Djelomicno bez volje, agresivnost, kreativnosti i sa arogancijom se ne prolazi dobro. Dakle profesore uradi nesto. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- miralem444
- Kontakt:
vedi je odlicno dosla sad ova pauza....njegova statistika na polusezoni i nije toliko losa....ocekujte strasnog vedada u sledecoj polusezoni ....100% i ja sam ovo na pocetku sezone i reko...hebena je ono povreda al sam ubjeden stari vedad u sledecoj polusezoni.....hajmo zmaju nas ...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ali ne mozes upredjivat jer Ibrahimovic lose igra zato sto nema motivacije i nema s kim igrat. Ali eto opet im je bio igrac odluke vise puta. Messi radi budale na klupi, jer je prije bio dobar za Argentinu. Vedo je odigrao jednu dobru utakmicu za nas, a to je bilo protiv Slovenije. Poslje je u svakoj utakmici bio medju gorim i svaki mu put isti likovi koji ga sad brane psuju. On ne moze bolje i ja od njega nista ne ocekujem, samo cekam kad ce uc Muslimovic koji uvjek dobro odigra.delija je napisao/la:Ti kralju pokusavas njih ismijati a samo ti ispadas smijesan.Ljudi pricaju o situacijama slicnim a ti samo procito ime Ibrahimovic i odmah poletio to prokomentarisatiCartman je napisao/la:Ili sam ja poludio ili vi uporedjujete Ibisevica sa Ibrahimovicem, Messiem i Ronaldom? Boze Sacuvaj pa moze li ljudi malo realnosti???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nema nekim ljudima igraca ako nezabije po 30 golova...daj te ljudi malo se saberite. Kleli ste se u Vedu prosle sezone a sad ga pljujete. Pustite covjeka. odigrao je sasvim solidno ovu polusezonu i ocekivati je da napreduje kao i cjela ekipa na proljece. 6 golova i 6 asista mislim mislim da je lijepa brojka. Pogledajte malo durge napadace, uracunajte tu i jako tesku povredu. Primjer je J.Cole koji je imao istu povredu kao i Vedu a pred povredu igrao u strasnoj formi. Ima tu jos klasicni napadaca koji poste i mimo ramazana.
Neka nama Vede da Bog do bilo ih jos...
Neka nama Vede da Bog do bilo ih jos...
a da ja koji utrpam za tebeAdinjo je napisao/la:hroni je napisao/la:Vedo će obilježit sljedeće proljece,ako ne bude tako,a biće, treba preći u neki klub u Poljskoj na posudbu da dadne bar 10 golova na polusezoni![]()
joj Vede klocine
Eto nek si ti VELEMAJSTOR. Sta mislis da vidimo nekako s Vedom pa da ga malo zamjenis, njegapa da ti koji utrpas za .
Jos sto nemogu ovakvih likova sto odma nesto pametuju, ali samo za tastaurom su najjaci. C c c c
A i ovi ba sto ga porede sa Zecom. Za klasu je Vedo bolji, spremniji fizicki i psihicki. Kakav ljudi Zec igra u bjednom Sibeniku, ja stvarno neznam na cemu su ovi ljudi koji takvu glupost mogu provaliti. Noge mu se oduzmu kad igra protiv jaceg protivnika. Pa Zec samo sto je ziv, vihor duse. Treba on jos punnoooooo pure da jede da bi se nasao u nekoj jacoj ligi.
Primjer vam je ovaj Huseinovic ili kao se vec lik zove. Lafo talenat ovo ono, razvali, doso frajer u Svabiju, nigdje ga ni na mapi. Al' kod nas nek zna samo sutnuti loptu, odma talenat svih talenata. Smijesna smo mi nacija nekad.

hroni je napisao/la:a da ja koji utrpam za tebeAdinjo je napisao/la:hroni je napisao/la:Vedo će obilježit sljedeće proljece,ako ne bude tako,a biće, treba preći u neki klub u Poljskoj na posudbu da dadne bar 10 golova na polusezoni![]()
joj Vede klocine
Eto nek si ti VELEMAJSTOR. Sta mislis da vidimo nekako s Vedom pa da ga malo zamjenis, njegapa da ti koji utrpas za .
Jos sto nemogu ovakvih likova sto odma nesto pametuju, ali samo za tastaurom su najjaci. C c c c
A i ovi ba sto ga porede sa Zecom. Za klasu je Vedo bolji, spremniji fizicki i psihicki. Kakav ljudi Zec igra u bjednom Sibeniku, ja stvarno neznam na cemu su ovi ljudi koji takvu glupost mogu provaliti. Noge mu se oduzmu kad igra protiv jaceg protivnika. Pa Zec samo sto je ziv, vihor duse. Treba on jos punnoooooo pure da jede da bi se nasao u nekoj jacoj ligi.
Primjer vam je ovaj Huseinovic ili kao se vec lik zove. Lafo talenat ovo ono, razvali, doso frajer u Svabiju, nigdje ga ni na mapi. Al' kod nas nek zna samo sutnuti loptu, odma talenat svih talenata. Smijesna smo mi nacija nekad.idi ba sta povali,sto si nervozan
Tesko je tebi sta pokusati objasniti, s takvom pameti.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa ti branis Ibrahimovica koji nas se odrekao a za Vedu ces naci milion razloga.Pa skim je to Vedo imao igrati ovih zadnjih utakmica.Svi su lose odigraliCartman je napisao/la: Ali ne mozes upredjivat jer Ibrahimovic lose igra zato sto nema motivacije i nema s kim igrat. Ali eto opet im je bio igrac odluke vise puta. Messi radi budale na klupi, jer je prije bio dobar za Argentinu. Vedo je odigrao jednu dobru utakmicu za nas, a to je bilo protiv Slovenije. Poslje je u svakoj utakmici bio medju gorim i svaki mu put isti likovi koji ga sad brane psuju. On ne moze bolje i ja od njega nista ne ocekujem, samo cekam kad ce uc Muslimovic koji uvjek dobro odigra.
Ma Vedo mi je drazi 100 puta od Zlatana koji mi je jedan od najmrzih igraca, ali yebiga, treba bit malo realan.delija je napisao/la:Pa ti branis Ibrahimovica koji nas se odrekao a za Vedu ces naci milion razloga.Pa skim je to Vedo imao igrati ovih zadnjih utakmica.Svi su lose odigraliCartman je napisao/la: Ali ne mozes upredjivat jer Ibrahimovic lose igra zato sto nema motivacije i nema s kim igrat. Ali eto opet im je bio igrac odluke vise puta. Messi radi budale na klupi, jer je prije bio dobar za Argentinu. Vedo je odigrao jednu dobru utakmicu za nas, a to je bilo protiv Slovenije. Poslje je u svakoj utakmici bio medju gorim i svaki mu put isti likovi koji ga sad brane psuju. On ne moze bolje i ja od njega nista ne ocekujem, samo cekam kad ce uc Muslimovic koji uvjek dobro odigra.
Ako kazem da je lose odigrao cijelu polusezonu kako u timu tako i u repki mora li to znaciti da ga pljujem i blatim?
Nekontam ove patriote koji se loze odma i napadaju nas realne i sigurno vise upucenije u fudbal od mnogi fudbalski sveznalica ovdje.
Ima vas ko i u dijaspori raje sto oblace dresove, kletu se u Seju i prave vasar na svakoj tekmi repke a da ih upitas koliko igraca ima na terenu nebi ti znali odgovoriti.
Imao sam priliku Vedu i gledati jos u mladjim danima i divit mu se, ali svaka dobronamjerna kritika je dobrodosla.
Nastavite patriote i strucnjaci.
Nekontam ove patriote koji se loze odma i napadaju nas realne i sigurno vise upucenije u fudbal od mnogi fudbalski sveznalica ovdje.
Ima vas ko i u dijaspori raje sto oblace dresove, kletu se u Seju i prave vasar na svakoj tekmi repke a da ih upitas koliko igraca ima na terenu nebi ti znali odgovoriti.
Imao sam priliku Vedu i gledati jos u mladjim danima i divit mu se, ali svaka dobronamjerna kritika je dobrodosla.
-
- Kontakt:
Naravno da svi mi koji volim BiH smo patriote, pa tako važi i za BiH repku.TNT je napisao/la:Ako kazem da je lose odigrao cijelu polusezonu kako u timu tako i u repki mora li to znaciti da ga pljujem i blatim?
Navedi mi jedan argumenat na osnovu kojeg bi ja trebao tebi povjerovati da je Ibisevic loše odigrao polusezonu u Bundes ligi. Po onome što ja imam i što je dostupno cijelom svijetu Vedad Ibišević dijeli 6. mjesto po broju golova, a po ukupnom koeficijentu je među 10 najbolji ove polusezone, tako da ta tvoja priča pada u vodu.
PA PA.
- Principatus
- Kontakt:
Ma Ibiseviceva najveca "greska" je sto je bio polu sezone vanzemaljski vanzemaljac u jednoj tako jakoj ligi kao sto je Bundesliga. Ali uz njega je citav Hoffenheim tada igrao zeznut, napadacki fudbal, pa bilo je milina to gledati, ove sezone je toga bilo samo nekoliko puta. Kad se jos sjetim kako se Hoffenheim u Münchenu nosio sa Bayernom prosle godine i Vedo im zabio golcinu, kakva utakmica. Mislim da je najbitnije da nije obnovio povredu i da je pokraj lose igre Hoffenheima njihov najbolji scorer (nisam 100% suguran u ovo a mrsko mi provjeriti)i u Bundesligi se drzi pored drugih koji nisu imali takvu povredu.
Oni su sebi pojacali defenzivu sa Simunicem i sad misle da mogu igrati na tu kartu a imaju druge kante u defenzivi. Salihovic je oslabio, vjerovatno zbog njegove povrede, a on je pored Carlos Eduardo noseci stub bio. Obasi nula. Demba Ba bori se, ali mora pri sebi doci poslije citavih povreda, njih dvojica su super funkcionisali sa Vedom jedno vrijeme. Maicosouel je dobra alternativa, jer on i Vedo veoma zahebano funkcionisu zajedno, protiv Wolfsburga ili u DFB kupu se to moglo vidjeti. Nadam se boljoj buducoj polusezoni.
Oni su sebi pojacali defenzivu sa Simunicem i sad misle da mogu igrati na tu kartu a imaju druge kante u defenzivi. Salihovic je oslabio, vjerovatno zbog njegove povrede, a on je pored Carlos Eduardo noseci stub bio. Obasi nula. Demba Ba bori se, ali mora pri sebi doci poslije citavih povreda, njih dvojica su super funkcionisali sa Vedom jedno vrijeme. Maicosouel je dobra alternativa, jer on i Vedo veoma zahebano funkcionisu zajedno, protiv Wolfsburga ili u DFB kupu se to moglo vidjeti. Nadam se boljoj buducoj polusezoni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja dajem glavu
da ce Vedo naravno ako ostane u BL za godinu,dvije ili tri biti najbolji strelac te lige.
Medzutim on nikad nece u pravom smislu procepiti u repci kao u inostranim ligama.Da jos 20 godina igra.
Zasto,kako,zbog cega,kuda,koliko ta pitanja postavite Mili Tarotu ili Vidovitoj Dzemili

Medzutim on nikad nece u pravom smislu procepiti u repci kao u inostranim ligama.Da jos 20 godina igra.
Zasto,kako,zbog cega,kuda,koliko ta pitanja postavite Mili Tarotu ili Vidovitoj Dzemili

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Principatus je napisao/la:Ma Ibiseviceva najveca "greska" je sto je bio polu sezone vanzemaljski vanzemaljac u jednoj tako jakoj ligi kao sto je Bundesliga.

Jasta je to u pitanju, razmazio ove nase ovozemaljske zombije

Vom Jäger zum Gejagten
Evo ja dajem glavu da nece bit i da nece nikad dat vise od onih 18 golova u jednoj sezoni.harishp je napisao/la:Ja dajem glavuda ce Vedo naravno ako ostane u BL za godinu,dvije ili tri biti najbolji strelac te lige.
Glavu izgubis mozda i ove slijedece sezoneCartman je napisao/la:Evo ja dajem glavu da nece bit i da nece nikad dat vise od onih 18 golova u jednoj sezoni.harishp je napisao/la:Ja dajem glavuda ce Vedo naravno ako ostane u BL za godinu,dvije ili tri biti najbolji strelac te lige.

Ne mjesaj jabuke i kruske.Vedo i u najgoroj formi sto se tice ligaskog takmicenja i kluba ubaci golova koliko hoces.Sa onakvom formom opet je najbolji strelac i scorrer u klubu.
U Hoffi su ljudi imali problema sa povredama i post-povredama.
Hoffa ce vec na proljece da uradi sto prosle godine na pocetku BL uradili.A Vedo ce tu da prednjaci.
Onda ce se ta tvoja glavica sa vunenom kapicom da kotrlja

P.S Za repku tu ni on nista ne moze pomoci.Treba otici kod kakvog hodje da mu skine sihire

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cujemo se za tri godine, do tad uzivaj u zivotuharishp je napisao/la:Glavu izgubis mozda i ove slijedece sezoneCartman je napisao/la:Evo ja dajem glavu da nece bit i da nece nikad dat vise od onih 18 golova u jednoj sezoni.harishp je napisao/la:Ja dajem glavuda ce Vedo naravno ako ostane u BL za godinu,dvije ili tri biti najbolji strelac te lige.
Zasto,kako,zbog cega,kuda,koliko ta pitanja postavite Mili Tarotu ili Vidovitoj Dzemili![]()
Ne mjesaj jabuke i kruske.Vedo i u najgoroj formi sto se tice ligaskog takmicenja i kluba ubaci golova koliko hoces.Sa onakvom formom opet je najbolji strelac i scorrer u klubu.
U Hoffi su ljudi imali problema sa povredama i post-povredama.
Hoffa ce vec na proljece da uradi sto prosle godine na pocetku uradili.A Vedo ce tu da prednjaci.
Onda ce se ta tvoja glavica sa vunenom kapicom da kotrlja![]()
P.S Za repku tu ni on nista ne moze pomoci.Treba otici kod kakvog hodje da mu skine sihirejer je ocito naograjisao sto se repke tice

Pitaj @Geru kako sam bio naslutio za Vukove a @Ribery skocio kao i ti.Kao biva kupice mi dres Wolfsa ako budu otisli u LS.Ovi na kraju zaebali i mene i Riberya i bili prvaci.
Zato ne leti o uzivanju.
P.S Jarane ziv nebi ostao ako nebi bilo po tvom.
Zato pusi u sejtana,nalet te odnio

Zato ne leti o uzivanju.

P.S Jarane ziv nebi ostao ako nebi bilo po tvom.

Zato pusi u sejtana,nalet te odnio

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Slicnog sam misljenja kao Hare, Hoffenheim ima suvise potencijala da ga ne bih iskoristio. Ako dodju pri sebi bit ce daleko naprijed u tabeli, isto vazi za vukove, a da vidimo koliko ce Bremen i Leverkusen drzati ovu formu.
Vukovi ce otici do dzavola,ako Vehagu ne sutnu.To je i budali jasno.Principatus je napisao/la:Slicnog sam misljenja kao Hare, Hoffenheim ima suvise potencijala da ga ne bih iskoristio. Ako dodju pri sebi bit ce daleko naprijed u tabeli, isto vazi za vukove, a da vidimo koliko ce Bremen i Leverkusen drzati ovu formu.
Hoffa je druga prica,povrijedjeni igraci vec polako izlaze iz onog kriznog doba.a fakticki cijela sredina i napad im je bio u povredama.Da ne govorim povrede Becksa koji je najbolji bek

A i Salihovic je skinuo sa sebe teret operacijom.Tako da ce biti ko macija guza na proljece

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 dec 2009, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
To sam naravno podrazumjevao kao jasnu stvar.harishp je napisao/la: Vukovi ce otici do dzavola,ako Vehagu ne sutnu.To je i budali jasno.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza, eaglebvb09 i 34 gosta.