Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
dakle ocigledno wenger racuna na vermaelena i sanoga kao back up stopera i napadaca
Dodje i ova tema do 3000 stranica i tek sada Wenger shvatio da mu je transfer politika bila katastrofalna.
Ipak, bolje ikad nego nikad. Nadam se jos jednom mega transferu na zimskom prelaznom roku a onda sljedece ljeto jos dva.
Ramiza ne treba dirati. Mislim da ce dolazak Ozila najvise osjetiti Rosicky.
Vermaelen ce nazad u prvih 11, gdje mu i jeste mjesto. Zivi bili pa vidjeli.

Ramiza ne treba dirati. Mislim da ce dolazak Ozila najvise osjetiti Rosicky.
Vermaelen ce nazad u prvih 11, gdje mu i jeste mjesto. Zivi bili pa vidjeli.
Koliko sam ih se uzelio u svakoj mogućoj svesci sam na zadnjem listu nacrtao formaciju Arsenala i postavio taktiku i igrače. Uhvatio me prof. matematike dok sam crtao to, a on navija za Juve, i vidi iznad ono pise ARSENAL FC i smije se.

momčiluk slikaj to da vidimo koliko (ne) znašPIKE je napisao/la:Koliko sam ih se uzelio u svakoj mogućoj svesci sam na zadnjem listu nacrtao formaciju Arsenala i postavio taktiku i igrače. Uhvatio me prof. matematike dok sam crtao to, a on navija za Juve, i vidi iznad ono pise ARSENAL FC i smije se.![]()

Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nit mu je tu mjesto nit ce igrati. **** od igraca. Nije bolji od Pera, a jos manje cini dobar par sa Kosom.SamoZeljo je napisao/la: Vermaelen ce nazad u prvih 11, gdje mu i jeste mjesto. Zivi bili pa vidjeli.
Celik!3,2,2.
ma standardna formacija 4-2-3-1 szc-sagna-mert-kos-gibbs-ramsey-wilshere-ozil-walcott-cazorla-giroud xdnedim1993 je napisao/la:momčiluk slikaj to da vidimo koliko (ne) znašPIKE je napisao/la:Koliko sam ih se uzelio u svakoj mogućoj svesci sam na zadnjem listu nacrtao formaciju Arsenala i postavio taktiku i igrače. Uhvatio me prof. matematike dok sam crtao to, a on navija za Juve, i vidi iznad ono pise ARSENAL FC i smije se.![]()
Meni na svesci prvo piše Tomas Rosicky pa tek onda moje pravo ime 

nedim1993 je napisao/la:he bosno bosno

Zasto nas dragi Bog nikad ne pogleda.. nevjerujem, stvarno ovo je dan zalosti i to veliki.. sutra moramo biti tu uz nase zmajeve i naravno nadam se da cemo docekati Acine zmajeve na aerodromu u velikom broju uskoro..
Dresovi Mesuta Özila su za pet puta prodavaniji od dresova Gareth Balea.
Jesmo mi i napaceni to je cudo jedno
Treba sad u januaru prodat Kosa, Santija i Vilsira, ne treba dopustit da se naviknemo na ova prava pojacanja 
Jesmo mi i napaceni to je cudo jedno

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta se vas dvojica zalite ne navijate za Celik
Nek vam Marsal opise kako je navijait za Arsenal, Celik i sve nase reprezentacije..

Celik!3,2,2.
ma bolje da su mene gdje uhvatili ubili hljeb u meni polomili svih koliko već kostiju nek ovaj slom da doživim. bem ti sreću našu bosansku. Večeram sad i plačem jebote
Vođa zna.
Ma navijam za Sarajevo i ništa bolje nije.
Kad se Vermaelen vrati u formu i bude onaj stari.....AllGunsBlazing je napisao/la:Nit mu je tu mjesto nit ce igrati. **** od igraca. Nije bolji od Pera, a jos manje cini dobar par sa Kosom.SamoZeljo je napisao/la: Vermaelen ce nazad u prvih 11, gdje mu i jeste mjesto. Zivi bili pa vidjeli.

Vermaelen u formi je za Pera Back to the future. (tako nekako

Arsenalova fantasticna cetvroka!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma ni u formi nije nesto, zabio 9 golova i tako zamazao oci, a pozadi je uvijek bio kritican(za stopera). Nikad nije bio ni blizu Kosa(ovog trenutnog). Per nije nesto brz, ali je pouzdan, a i bolje radi sa Kosom nego TV.SamoZeljo je napisao/la:Kad se Vermaelen vrati u formu i bude onaj stari.....AllGunsBlazing je napisao/la:Nit mu je tu mjesto nit ce igrati. **** od igraca. Nije bolji od Pera, a jos manje cini dobar par sa Kosom.SamoZeljo je napisao/la: Vermaelen ce nazad u prvih 11, gdje mu i jeste mjesto. Zivi bili pa vidjeli.
Vermaelen u formi je za Pera Back to the future. (tako nekako)
Celik!3,2,2.
isti sam ti jarane, bas nas necenedim1993 je napisao/la:ma bolje da su mene gdje uhvatili ubili hljeb u meni polomili svih koliko već kostiju nek ovaj slom da doživim. bem ti sreću našu bosansku. Večeram sad i plačem jebote

Valjda ce AFC krenuti ove sezone kad nasi nmg
Malo se pretjeralo sa kritikama na racun Vermaelena, isto kao sto je to bio slucaj sa Sagnom. Nije najbolji DC na planeti ali ima mnoge kvalitete. Pored onih u defanzivi momak poprilicno dobro "igra lopte" za jednog stopera, ima petlje da povuce loptu i sutira. Doduse to mu je mozda i najveca mana (lutanje u ofanzivi). Zbog tih pojedinosti, ja bih ga oprobao na DM-u ali o tom-po tom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Njegove ofanzivne karakteristike su odlicne za jednog stopera, ali on je stoper. Samim tim njegove defanzivne bi trebale biti dobre, a njegove su tek nesto malo iznad prosjeka. Klizeci nije los, pozicioniranje ocajno.
I smijesno je njeg porediti sa Sagnom. Sagna je u 5-6 godina u Arsenalu jednu imao losu sezonu sa 4 u kojima je dvije briljirao i bio medju najboljim bekovima svijeta.
I smijesno je njeg porediti sa Sagnom. Sagna je u 5-6 godina u Arsenalu jednu imao losu sezonu sa 4 u kojima je dvije briljirao i bio medju najboljim bekovima svijeta.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.