Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

endem_
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la endem_ » 09 sep 2013, 19:56

koliko srbija mora izgubiti da bi mi isli dalje, ali u ovom omjeru snaga to je nemoguce
Pazza Inter Amala

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 09 sep 2013, 19:57

Da li je istina da ako Crna Gora dobije večeras 14 razlike ( što je gotovo pa nemoguće, al' eto ) mi idemo dalje?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 sep 2013, 19:57

endem_ je napisao/la:koliko srbija mora izgubiti da bi mi isli dalje, ali u ovom omjeru snaga to je nemoguce
Mislim 20 i vise poena hah

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 19:58

GazijaKalesija je napisao/la:Da li je istina da ako Crna Gora dobije večeras 14 razlike ( što je gotovo pa nemoguće, al' eto ) mi idemo dalje?
nazalost nije
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 09 sep 2013, 20:02

ibrakadabra je napisao/la:Koja TUGA
Ako veceras Crna Gora pobijedi Srbiju imat cemo isto bodova kao prvoplasirana Srbija a idemo kući.
zato je bolje da srbi pobjede,manja tuga ce biti,al nema veza za ovo se zivi,ovako odigrati pa to mogu samo majstori.

mislim da je vise od 2/3 nacije (al one prave nacije) ponosno na ovu reprezentaciju iako su ispali vec u prvom krugu
SVAKA CAST!!!!
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 09 sep 2013, 20:06

Uhhh odakle da krenem... Citavo ljeto sam cekao ovo , ovde se pljuvalo sralo ( i sam sam nakon prve 2 utakmice bio jako razocaran i skeptican oko svega ). Mislim da nas je turnir u grckoj dosao glave , tamo smo strasno fizicki pali hitno nam je trebao odmor mi ga nismo imali morali smo se trositi... Mislim da je najbolje bilo da smo uzeli 2 tekme kuci sa slabim repkama da samo udjemo u suterski ritam koji nam je bio prijeko potreban na otvaranju prvenstva.Drugi EB za redom ispadamo od reprezentacija koja kvalitetom nije blizu nase medjutim tako je kako , sad mozemo pricat sta smo mogli sta nismo.

Ne mogu nikako a da ne kazem da sam razocaran igrom zack-a , momak mi je jako drag iskren je i borben medjutim on nije imao ni 1 poen po utakmici u prosjeku sto je jako lose , uz u prve 2 utakmice je ocajno organizirao nase napade isto tako i veceras. Kad je sjeo na klupu mi smo poceli radit preokret, mislim da bismo trebali razmislit o nekoj opciji da se neko drugi isproba jer zaista po meni je jedini uz masica bio ispod svih ocekivanja...

Napravili smo strasan iskorak u odbrani , napad nas nije sluzio u punoj snazi sve do veceras ... Kad bi mogli igrati sve tekme u ovakvom ili slicnom ritmu gdje bi nam samo bio kraj. Od mirze i nihada sam ocekivao ovakvu igru i nista manje , ali strasno me odbradovala igra Kikanovica bio je odlican i kapa dole za ove igre. Aco ga je pokusao izbacit iz prvih pet ( opravdano ) pokusao je sa andrijom medjutim on je na odlican nacin odregovao na to sve i bio je jako konstantan na ovom turniru skok igra za njega odlicna kao i odbrana.

Mogao bih pisat do beskraja , tuzan sam jako nikakav ponos ne moze da izbaci iz glave to da smo ovako rasuli jednu od najjacih reprezentacija u europi. No nema predaje moramo dalje , nadam se da ce savez na celu sa Harunom radit ovako sjajan poso , slj godine abd u 20 repka... Cekat cemo razvoj situacije sa sulejmanovicem , kakve ce sezone imati buza i vrabac kao i nurkic . Ma ne brinem se strasnu podlogu imamo samo ne smijemo sad odustat a po svemu sudeci ovi momci to nikako ne planiraju. Kapa dole svima strasna igra danas !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 sep 2013, 20:12

aco nam je obecao ludilo - ludilo smo i dobili.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 09 sep 2013, 20:14

Evil Genius II je napisao/la:aco nam je obecao ludilo - ludilo smo i dobili.
+1

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 sep 2013, 20:17

ehh kada se sjetiim pljuvanja po Aci ,ne igra odbarnu,kvari mlade talente,ne zna nista :oops: :oops: :oops: igrali smo beton odbranu!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 20:18

aco je za nasu drzavu trener savrsen i mi nikada necemo imati boljeg, kraj price

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 sep 2013, 20:21

ma aco mora ostati. on i harun su strasan tandem i nesto najbolje sto bh kosarka ima.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 sep 2013, 20:29

nadam se da će Aco ostati, mora ostati .. tri pobjede u ovakvoj grupi, digli smo se iz pepela :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 sep 2013, 20:32

imam neki **** osjecaj da cu se rasplakati kada izadje video sa acinom presicom.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 09 sep 2013, 20:32

Momci... KAPA DO PODA!!! Uprkos cinjenici da ne prolazimo u drugi krug, ja sam PREPONOSAN!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 sep 2013, 20:35

Evil Genius II je napisao/la:imam neki **** osjecaj da cu se rasplakati kada izadje video sa acinom presicom.
nisi jedini :?

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 09 sep 2013, 20:37

@grgr pošto je Nedim mali nevjerovatan talenat da i njemu dadnemo šansu u prvom timu kao što su Španci sa Rubiom uradili? :mrgreen: Uglavnom, strašna podloga, Mirza ima još 5-6 godina na vrhunskom nivou, Nihad tek ulazi u te godine, Kikanović ima 25, Gordić isto tako ja mislim plus oni gore navedeni mladi igrači i nadam se Sulejmanović, da će se riješit ta saga, i mi imamo odličnu ekipu. Samo da nastave sa radom, bit ćemo mi sila u košarci :)

milekitic
Kontakt:

Post Postao/la milekitic » 09 sep 2013, 20:38

Evil Genius II je napisao/la:imam neki **** osjecaj da cu se rasplakati kada izadje video sa acinom presicom.
:(
Ja sam vec...
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2013, 20:39

milekitic je napisao/la:
:(
Ja sam vec...

našao si video?

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 09 sep 2013, 20:41

Bog je davno okrenu leđa ovoj **** zemlji, boze progledaj jednom kad je ova napacena zemlja u pitanju :( :(
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 09 sep 2013, 20:47

Dosao je jedan ludak i pokrenuo planinu !! Svojom energijom, bolesno zaljubljen u posao koji radi, sve nas pokrece i maltretira nas svaki dan dajuci nam nove zadatke ... Doveo je Acu, Denisa, Drazena i Sangu. "Izmislio" Stipanovica i Sutala koji su nam dali sirinu u rotaciji i uz nase provjerene Zmajeve, Mirzu, Nihada, Kikana, Gordu i ostale izgledali kao pravi Tim !! Vratio u savez Nenu Markovica, Avdiju, Firketa, Halimica, pobrinuo se za idealne uslove za nase klince, cak i za zenski juniorski tim ... Juniori ostali u A diviziji, kadeti usli u A diviziju ! A reprezentacija imala uslove kao nikad, avionom na sve prijateljske utakmice, oprema, smjestaj , sve na vrhunskom nivou ! Vole ga i cijene svi normalni kosarkaski radnici u Sarajevu, Sirokom, Banja Luci, Mostaru ... Gine za kosarku i ne pravi razlike ... Ljudi kao ti mijenjaju svijet , ziv ti nama dugo bio Harune Mahmutovicu !!! ( kopirano sa fb- Dino Konaković )
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, CAZIN, Vaya i 20 gostiju.