Ma tako ti je to danas svugdje. Dobna granica za ulazak u sexualni odnos je sve niza i niza iz godine u godinu, a da djeca (jer onaj tko se seksa sa 14, 15 i jest dijete) ni ne znaju prave posljedice toga i kako to moze u buducnosti utjecati na njega/nju. Ali, to je sada IN, svaki drugi film ima manje vise explicitne scene seksa, nasilja itd.. Pogledajte samo muzicke/glazbene spotove americkih, europskih, a i ovih nasih balkanskih pevaljki i kako sve to izgleda..dovoljno je kad vidim onu Severinu

..mladez je samo u trendu i prati i zeli ono sto im se servira svakodnevno, bilo preko neta (danas najvise), TV-a, novina itd.. Mislim da sexualni odgoj mora uci u skolski sustav, i to od srednjih skola, jer tad pocinje pubertet. Onako kao sto je uredeno u Norveskoj, Danskoj.. A sam
sex i vodenje ljubavi je nesto prelijepo i predobro ako radis s onom osobom koju volis i naravno, ako znas sta radis
A malo mi je cudno to pismo (e-mail) tog malog koji je to poslao (napisao). Hm, ne znam, mislim da su mu namjere malo drukcije nego sto on to zeli prikazati. Nekako mi to mirise kao da mu te klinke nisu htjele "dati" pa sad se naljutio i to sve napisao iz osvete. Mozda se varam. Jer o imenima ne treba izlaziti u javnost. Tu su policija, psiholozi, pedagozi, profesori, i roditelji koji to trebaju ispitati..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"