EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Peršiću, Peršiću...
Dobro Stipe izvuče faul. Kleiza isto 2 lične.
Dobro Stipe izvuče faul. Kleiza isto 2 lične.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
ma nije normalan frajer Boga mi, glupo igra, bez mozga, mrzim takve igrače u bilo kojem sportu, bokte vidio niko te ne tjera toljagom, stani razmisli pa igraj a Boze sacuvaj, mogli smo imati bar +5 a gledaj sad ccccccccccccc_dreamer_ je napisao/la:Dva napada us.ra lik, nevjerovatno...PIKE je napisao/la:jbo te dan persicu sta radis
kolko zrelije igramo nego u prve dvije utakmice prvenstva.mozemo sigurno do pobjede ali ne preko 10 razlike
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobro je...
- MajklRounder
- Kontakt:
E vala sto znate i lupit to nije humano , vama je samo daj koseva hejbet a odbrana nula jel cccterabajt je napisao/la:Mislim da imamo najgoreg amerikanca od svih ekipa koje ga imaju na prvenstvu.
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Nemojte odma napadati dalibora ili bilo kog drugog igraca pa sta vam je polahko ima vremena da imamo bolje igrace sig bi igrali.
ne petljaj mirza ccc
Boze dragi, sto Makedonija nije dobila 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Eh, da umjesto ovog Vrajta imamo Mekejleba sto bi valjalo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Pa mi napravimo 3 **** faula u jednom njihovom napadu, i izlazimo iz bonusa jos malo cccc pa mozak momci mozak nek zabiju poen dva al jbg kad cete kasnije kostati sto sad pravis jeftine faule jbt ga onda
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eto bonusa, biće hrpa slobodnih za njih u ovoj četvrtini, valjda ih neće ić'.
Je li nam treba 10 ili 13? Da ne listam dok je utakmica. 

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 09 sep 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svaka cast nasima za sada, zaista borbena igra. Mislim da cemo cak ovo i uzeti, ali 10 razlike je jednostavno previse. Ipak, velika bi stvar bila uzeti jednu Litvaniju na EP.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
10...Cartman je napisao/la:Je li nam treba 10 ili 13? Da ne listam dok je utakmica.
+12Cartman je napisao/la:Je li nam treba 10 ili 13? Da ne listam dok je utakmica.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zeko dohavizaj se Allaha ti

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
uvjek nas zapadne crnac koji ne zna kosarke 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ne baš uvijek. Znao je Hajro.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
10Cartman je napisao/la:Je li nam treba 10 ili 13? Da ne listam dok je utakmica.
Pustite vi to, bitno je da se držimo u egalu cijelo vrijeme, razlika se obično pravi u nekoj seriji, za nadat se da ćemo imat jednu takvu u toku utakmice.
wright je kriminalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.