Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Antone, nitko od nas ne želi zlo Hrvatskoj. Daleko od toga. Svi ćemo mi bodriti repku pa da je vodi i sam Lucifer, eto, ako tako hoćeš. Ali, opet nećemo biti slijepci i vidjeti da dosta toga ne valja, prije svega u samom izborniku i njegovu viđenju igre koja ustvari nije igra.
Stvar je u ignoriranju činjenica još od početka kvalifikacija. A činjenice su takve da smo bez igre itekako imali sreće u ovim kvalifikacijama, ma to nema nikakve dileme. Obje utakmice protiv Makedonije smo sretno izvukli zahvaljujući bljesku jednog pojedinca, a ne kolektiva. Protiv Walesa je bila živa patnja, mučenje lopte. Škotsku nisam gledao pa ne mogu suditi, al dovoljno je vidjeti rezultat. Eto, analiziraj i ponovno pogledaj sve i jednu našu tekmu u kvalifikacijama i vidjet ćeš. Imamo sreće, jer rezultat je daleko bolji od igre.
Osnovni je problem to što je Štimac uspio usrati ono lijepo što je Bilić napravio. On je trebao ispraviti Bilićeve pogreške radi kojih je i otišao Slaven i stvoriti ekipu koja će suvereno osvojiti ove kvalifikacije. I nije to napravio. On ni u jednoj utakmici nije pokazao zašto je došao u repku, što je to novo što ima za ponuditi, gdje je igra?
Trener je taj koji motivira igrače, radi raspored i kreira postavu, on je taj koji daje svoju crtu, pečat igri, da se po nečemu njegovom reprezentacija može prepoznati od drugih. Gdje je tu njegov obol? Al ona je prepoznatljiva samo po njegovim fejsbuk komentarima i prosipanja domoljubnih floskula.
Svi se mi možemo i dalje nadati i dobroj igri i dobrom rezultatu (koji i nije loš s obzirom na igru), ali ne treba zatvarati oči i ignorirati realnost. Što ja imam od nadanja kad se ovakve stvari već ponavljaju. I svi mi hoćemo i u Brazil, al ne sa ovakvom igrom i ne sa ovakvim trenerom jer nećemo biti konkurentni ni Novom Zelandu...
I usporedba igre i rezultata Španjolske i igre i rezultata Srbije ti je sve rekla i dala odgovor na tvoja pitanja...
Stvar je u ignoriranju činjenica još od početka kvalifikacija. A činjenice su takve da smo bez igre itekako imali sreće u ovim kvalifikacijama, ma to nema nikakve dileme. Obje utakmice protiv Makedonije smo sretno izvukli zahvaljujući bljesku jednog pojedinca, a ne kolektiva. Protiv Walesa je bila živa patnja, mučenje lopte. Škotsku nisam gledao pa ne mogu suditi, al dovoljno je vidjeti rezultat. Eto, analiziraj i ponovno pogledaj sve i jednu našu tekmu u kvalifikacijama i vidjet ćeš. Imamo sreće, jer rezultat je daleko bolji od igre.
Osnovni je problem to što je Štimac uspio usrati ono lijepo što je Bilić napravio. On je trebao ispraviti Bilićeve pogreške radi kojih je i otišao Slaven i stvoriti ekipu koja će suvereno osvojiti ove kvalifikacije. I nije to napravio. On ni u jednoj utakmici nije pokazao zašto je došao u repku, što je to novo što ima za ponuditi, gdje je igra?
Trener je taj koji motivira igrače, radi raspored i kreira postavu, on je taj koji daje svoju crtu, pečat igri, da se po nečemu njegovom reprezentacija može prepoznati od drugih. Gdje je tu njegov obol? Al ona je prepoznatljiva samo po njegovim fejsbuk komentarima i prosipanja domoljubnih floskula.
Svi se mi možemo i dalje nadati i dobroj igri i dobrom rezultatu (koji i nije loš s obzirom na igru), ali ne treba zatvarati oči i ignorirati realnost. Što ja imam od nadanja kad se ovakve stvari već ponavljaju. I svi mi hoćemo i u Brazil, al ne sa ovakvom igrom i ne sa ovakvim trenerom jer nećemo biti konkurentni ni Novom Zelandu...
I usporedba igre i rezultata Španjolske i igre i rezultata Srbije ti je sve rekla i dala odgovor na tvoja pitanja...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Anton se vratio i opet u uobicajnom tonu
Mamic je jucer izjavio da Stimca nece micati i ako se ne plasira na SP. A svi znamo sto to znaci. Jedan "kiks" on leti. Slicn ose dogadjalo masu puta. Najsvjeziji primjer Jurcica. Hvalio ga dan-dva prije utakmice sa Austriom i pricao kako ce on tu ostat jos dugo, a onda poslije utakmice odmah leti s .
A od demagoga nitko nije losiji.

Mamic je jucer izjavio da Stimca nece micati i ako se ne plasira na SP. A svi znamo sto to znaci. Jedan "kiks" on leti. Slicn ose dogadjalo masu puta. Najsvjeziji primjer Jurcica. Hvalio ga dan-dva prije utakmice sa Austriom i pricao kako ce on tu ostat jos dugo, a onda poslije utakmice odmah leti s .
A od demagoga nitko nije losiji.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- anton 1983
- Kontakt:
Ok.Blaszczykowski je napisao/la:@Anto željeti da Štimac ode iz reprezentacije znači samo željeti istoj dobro, a nikako zlo. Over and out.
Štimac odlazi iz repke ali HRVATSKA NE IDE U BRAZIL. To ti potpisuješ jel tako?
Ako ti je odgovor NE, onda nađi najbliži zid do sebe i udri s glavom kolko god jako možeš i kolko god dugo možeš.
Ako ti je pak odgovor DA, odmah pdnesi zahtjev da više nemaš Hrvatsko državljanstvo.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Zbog ovakvih ljudi me stid što sam HercegovacSiamoNoi je napisao/la:http://www.****/vijesti/spo ... je-uz-tebe
Pa sve nas vrijedi pobit radi ovakvih,nekakav smak svijeta uopće nije loša opcija.
Na pravom si putu izborniče.Neka nas sve prekrije predragocjena krv božjeg sina kao što je tebe prekrivala u onim trenucima mira i sklada u međugorju koje su antihrvati ismijali.Samo hrvaCka.

U nas stvarno ima puno zadrtih ljudi, koje na vjeru moreš obrlatit kako oćeš, bitno da se na misi bude svake nedilje, pogotovo u prvim redovima, i onda šta god napraviš, samo kažeš, Bog, Hrvati, Gospa, krunica, Međugorje,..

Sreća što je takvih ljudi sve manje, a ovih što ne žive u srednjem vijeku kad je Crkva bila gospodar svega i svačega sve više.
Mene se **** šta je neko po nacionalnosti ili vjeri, i svaka inteligentna osoba prosuđuje svijet svojom glavom po raznim postupcima, a ne utapa se u masi raznih ideologija.
Ispričavam se svima na offtopicu, vezano za reprezentaciju Hrvatske, Mandžukić, Modrić i Kovačić, te naravno legenda Joe, to je jedino pozitivno što u njoj vidim.
@Galion potpis!
I zalosno da se neki tamo gluposti to propagira na portalu koji je pokazao podrzavanjem Stimca da je stvarno na niskim granama. Sramota.
I zalosno da se neki tamo gluposti to propagira na portalu koji je pokazao podrzavanjem Stimca da je stvarno na niskim granama. Sramota.
RIP CITY!
Mladi karaju Ukrajince u gostima, trenutno 0:2
[youtube][/youtube]
Rebic 1:0
[youtube][/youtube]
Brozovic 2:0
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Skroz zaboravio, bravo momci 

RIP CITY!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma lako ti je za takve, ne bi da su u vecini, nego to sebi umisli nekakvu grandioznu velicinu i znacenje pa si daje za pravo kao manjina da prica u ime vecine.Galion je napisao/la:Zbog ovakvih ljudi me stid što sam HercegovacSiamoNoi je napisao/la:http://www.****/vijesti/spo ... je-uz-tebe
Pa sve nas vrijedi pobit radi ovakvih,nekakav smak svijeta uopće nije loša opcija.
Na pravom si putu izborniče.Neka nas sve prekrije predragocjena krv božjeg sina kao što je tebe prekrivala u onim trenucima mira i sklada u međugorju koje su antihrvati ismijali.Samo hrvaCka.
U nas stvarno ima puno zadrtih ljudi, koje na vjeru moreš obrlatit kako oćeš, bitno da se na misi bude svake nedilje, pogotovo u prvim redovima, i onda šta god napraviš, samo kažeš, Bog, Hrvati, Gospa, krunica, Međugorje,..![]()
Sreća što je takvih ljudi sve manje, a ovih što ne žive u srednjem vijeku kad je Crkva bila gospodar svega i svačega sve više.
Mene se **** šta je neko po nacionalnosti ili vjeri, i svaka inteligentna osoba prosuđuje svijet svojom glavom po raznim postupcima, a ne utapa se u masi raznih ideologija.
Ispričavam se svima na offtopicu, vezano za reprezentaciju Hrvatske, Mandžukić, Modrić i Kovačić, te naravno legenda Joe, to je jedino pozitivno što u njoj vidim.
Puca mi naprosto sto je Stimac ili netko deseti toboze vjernik, prvo jer sam dosta sekularan tip, a drugi jer su to jedni te isti ljudi Stimcevog ranga, isti oni koji ga okruzuju u HR ili u BiH ili drugdje, lako ih 'uzeti' uvijek na istu foru, takvi im imaju opravdanje.
Mene zanima samo rezultat, igra, podrzavam dok i ako bude rezultata, cim ne bude, odnosno cim ne opravda povjerenje, mozes ti biti papin izaslanik, bog, muhamed, budha, allah, isus krist, nista mi to ne znaci.
...Život za Široki...
Kakve asistencijeKenonan je napisao/la:Mladi karaju Ukrajince u gostima, trenutno 0:2
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Rebićev dribling i gol također sjajni.
Stvarno ovaj sastav je jedan od jačih sastava mlade reprezentacije Hrvatske otkad pratim, napokon igraju svi najbolji.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Brozović će biti igračina
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
druga asistencija je Rebiceva.
Igra decko fantasticno, pogodio je i jednu vratnicu.
Brozovic, Kovacic i Radosevic po sredini cuda rade, Radosevic konacno pravi defanzivni kakav nam fali, kakvog nismo imali od sadasnjeg izbornika Nike Kovaca i Solde.
Brozovic ima odlicno kretanje, otvara sredinu za Kovacica a ovaj sa loptom ko Ivica Kostelic, slalomi. S obzirom da su to jos uvijek omladinci, zavidna takticka disciplina i opcenito znanje.
Igra decko fantasticno, pogodio je i jednu vratnicu.
Brozovic, Kovacic i Radosevic po sredini cuda rade, Radosevic konacno pravi defanzivni kakav nam fali, kakvog nismo imali od sadasnjeg izbornika Nike Kovaca i Solde.
Brozovic ima odlicno kretanje, otvara sredinu za Kovacica a ovaj sa loptom ko Ivica Kostelic, slalomi. S obzirom da su to jos uvijek omladinci, zavidna takticka disciplina i opcenito znanje.
Golovi su postavljeni, evo i prečke
http://i.minus.com/iby1TVd46CSk1Q.gif
http://i.minus.com/iby1TVd46CSk1Q.gif
Gledam ove golove i majstorije i odmah mi padne na pamet ona generacija Sukera, Mijatovica, Jarnija, Prosineckog... koja je prije 26 god u Cileu bila prvak svijeta!
Nasi prostori su nepresusan izvor talenata!
Zamislite da zajedno u U21 selekciji igraju Nastasic, Radosevic, Kovacic, Djuricic, Rebic, Markovic, Mitrovic...
Nema sumnje da bi bili u stanju ponoviti uspjeh slavne generacije iz Cilea...
Nasi prostori su nepresusan izvor talenata!
Zamislite da zajedno u U21 selekciji igraju Nastasic, Radosevic, Kovacic, Djuricic, Rebic, Markovic, Mitrovic...

Nema sumnje da bi bili u stanju ponoviti uspjeh slavne generacije iz Cilea...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Esam golove i akcije.
Možda zato što te 2 situacije nisu iste.
Gdje si Antone [youtube][/youtube]anton 1983 je napisao/la:Standardna izreka Hrvatskog navijača! Ne znam nekak imam dojam da ja uopće nisam Hrvat jer nemrem balkanski razmišljati. Kako je moguće da 99% Hrvata sada ovako razmišlja? Za koji god tim ja navijao nikada nisam ovako razmišlja nego sam uvijek htio pobjedu. JasTno mi je nezadovoljstvo i jasTno mi je da se neke stvari kažu u afektu, no nije mi jasTno kako neko može htjeti LOŠE I ZLO nećemu ŠTO VOLI?
Ja tak nemrem razmišljati nego uvijek kažem, "da bar bude bolje, da se bar stavri poprave, da bar pobijedimo", a ne DA BOG DA SPUŠE. Pa recimo kad je Bayern ispao od Intera 2011 u LP, nisam mogo razmišljati na način, DA BOG DA NE UŠLI U LP! To mi nema logike i mrzim taj mentalitet! Jel bolje da igramo kao protiv ŠPANIJE i da gubimo ili loše kao protiv Srbije i "pobjeđujemo"?
Možda zato što te 2 situacije nisu iste.
- anton 1983
- Kontakt:
Ok, sa jako puno stvari, možda čak i sa svim ovdje se ja slažem, no imam prijedlog.dubrava je napisao/la:Antone, nitko od nas ne želi zlo Hrvatskoj. Daleko od toga. Svi ćemo mi bodriti repku pa da je vodi i sam Lucifer, eto, ako tako hoćeš. Ali, opet nećemo biti slijepci i vidjeti da dosta toga ne valja, prije svega u samom izborniku i njegovu viđenju igre koja ustvari nije igra.
Ajmo mi biti BOLJI LJUDI od izbornika i vodstva HNS i nemojmo REPKI OKRENUTI LEĐA. Zaboli me za Štimca i što ti kažeš navijo bi za Hrvatsku pa taman ju vodio Lucifer. Zato ajmo svi bezuvjetno PODRŽATI REPKU do kraja kvala i u Baražu i onda AKO SE NE KVALIFICIRAMO zasuti kamenje po njima svima. Vjerujte mi da ću ja biti najveći kritičar Štimca u slujčaju da se to dogodi, a sve dok smo mi još u šansi da odemo na SP, ja ću ih sve podržati.
ZNAČI SVI SKUPA ZA REPKU, pa ako ne bumo tamo di trebamo biti, srati do mile volje!

Identične su ako znaš čitati kaj sam ja napisao. Ja nisam usporedio Hrvatsku sa Bayernom i rekao da je isto ne ići u LP i ne otići na SP, nego sam ti samo pričao o stvarima koje ja volim. Ajde potrudi se pa shvatiSiamoNoi je napisao/la:Možda zato što te 2 situacije nisu iste.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
anton 1983
...ipak znamo svi, da najbolja si Ti...Ajmo mi biti BOLJI LJUDI od izbornika i vodstva HNS i nemojmo REPKI OKRENUTI LEĐA
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- anton 1983
- Kontakt:
Ti si sad NEŠ napisoEngland je napisao/la:anton 1983...ipak znamo svi, da najbolja si Ti...Ajmo mi biti BOLJI LJUDI od izbornika i vodstva HNS i nemojmo REPKI OKRENUTI LEĐA

Da, kada se pocelo jesti gov.na sa Stikijem, moras do kraja.
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/285 ... isima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.