cuj da dobijemo mi 15 razlike

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
kako ovo sadDonnie Darko je napisao/la:Ako Slovenija pobjedi Poljake veceras dovoljna nam je pobjeda od 5 poena razlike.
jaaa je napisao/la:a mi ako dobijemo 15 razlike prenosimo 2 boda jeli tako
Uz pobjedu Češke nad Hrvatima.Donnie Darko je napisao/la:Ako Slovenija pobjedi Poljake veceras dovoljna nam je pobjeda od 5 poena razlike.
Savjet: Nemoj čitat' tu stranicu. Pretpostavljam da se bave ukupnim koš razlikama, što je pogrešno.Unofficialpage je napisao/la:Isto pise da ako mi pobjedimo sa 7 razlike onda CG mra doobit sa 13 razlike. ovo je previse komplikovano
sta ima poljska sa nama,to se pika sve i ona grupa sto se krizamoLenBias je napisao/la:fakticki nasa sudbina po vasoj prici je u rukama poljske
A sta je da se to gleda, koliko bi onda morali pobjeditDukeOfWellington je napisao/la:Savjet: Nemoj čitat' tu stranicu. Pretpostavljam da se bave ukupnim koš razlikama, što je pogrešno.Unofficialpage je napisao/la:Isto pise da ako mi pobjedimo sa 7 razlike onda CG mra doobit sa 13 razlike. ovo je previse komplikovano
Gleda za prolaz dalje.jaaa je napisao/la:pa zar se negleda trokruzni sistem mi latvija ,litva ,bosna
Trebamo dobit 10 razlike , samo to , samo to , samo to , samo to , samo to , samo to , samo to , samoUnofficialpage je napisao/la:A sta je da se to gleda, koliko bi onda morali pobjeditje li isto samo bi jos i CG mogla nam pomoci ako ne uspijemo
Ne gleda se, tako kažu pravila FIBA-e.Unofficialpage je napisao/la: A sta je da se to gleda, koliko bi onda morali pobjeditje li isto samo bi jos i CG mogla nam pomoci ako ne uspijemo
posalji poruku ovom Donnie Darko, on ce ti najbolje objasnitijaaa je napisao/la:sta ima poljska sa nama,to se pika sve i ona grupa sto se krizamoLenBias je napisao/la:fakticki nasa sudbina po vasoj prici je u rukama poljske
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.