Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
31. min Gre - Fin 49:59... wtf
Španija rutinski, Ukrajina je pred novom pobjedom.
Španija rutinski, Ukrajina je pred novom pobjedom.
- vendeta1921
- Kontakt:
Hoce li biti potrebe da Srbija namjerno izgubi ako Latvija dobije Makedoniju 
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Naravno da nece.vendeta1921 je napisao/la:Hoce li biti potrebe da Srbija namjerno izgubi ako Latvija dobije Makedoniju
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Grci ako izgube, ne prenose nista. 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Znaci Grci zasrase totalno, ako prođu prenose 0 bodova 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- vendeta1921
- Kontakt:
Ali u slucaju pobjede Litvanije protiv nas Srbija i u slucaju pobjede i poraza prenosi 4 bodaRaul_64 je napisao/la:Naravno da nece.vendeta1921 je napisao/la:Hoce li biti potrebe da Srbija namjerno izgubi ako Latvija dobije Makedoniju
Da , jer su dobili i Litvaniji i Latviju.vendeta1921 je napisao/la:Ali u slucaju pobjede Litvanije protiv nas Srbija i u slucaju pobjede i poraza prenosi 4 bodaRaul_64 je napisao/la:Naravno da nece.vendeta1921 je napisao/la:Hoce li biti potrebe da Srbija namjerno izgubi ako Latvija dobije Makedoniju
Tako da vec imaju 4 boda i mogu odigrati kako hoce.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- vendeta1921
- Kontakt:
@Raul_64
To mi je trebalo, hvala ti.
To mi je trebalo, hvala ti.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Hvala Letoniji i svaka čast na pobjedi
Baš me interesuje kako bi Letonci izgledali da je tu i Bertrans mlađi....Nisu oni bez šansi u 2.krugu,ako nastave ovako igrati...Mislim da je njihov najveći daut što igraju opušteno i bez pritiska i uz veliko samopouzdanje,tako da ove 3 pobjede nisu slučajnost.
Ukrajinci deru guzove...Biće zeznuto sa njima,iako smo ih u pripremam dva puta lako dobili.Grci zas.rali kad je bilo najpotrebnije i doveli u pitanje 1/4f jer će sa 0 bodovau F grupu...a tamo Španci,Slovenci....

Finci me oduševljavaju svojim napretkom,i dokazuju da rezultat iz 2011. nije slučajan već je plod truda i rada....Košarka napokon stiže u pravom smislu i u Skandinaviju
Ukrajinci deru guzove...Biće zeznuto sa njima,iako smo ih u pripremam dva puta lako dobili.Grci zas.rali kad je bilo najpotrebnije i doveli u pitanje 1/4f jer će sa 0 bodovau F grupu...a tamo Španci,Slovenci....
Finci me oduševljavaju svojim napretkom,i dokazuju da rezultat iz 2011. nije slučajan već je plod truda i rada....Košarka napokon stiže u pravom smislu i u Skandinaviju
Zadnja izmjena: djoleprijedor, dana/u 09 sep 2013, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Mens sana in corpore sano.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prolaze sigurno, neprolazak nije opcija.Tritolone je napisao/la:Znaci Grci zasrase totalno, ako prođu prenose 0 bodova
Mogu mislit jesu se naložili kad su dobili Rusiju i Tursku, na kraju ove dvije reprezentacije ispadoše kanta za nabijanje koš razlike
Evo zasto mi je uvek draze da bilo ko iz ex Yu pravi dobre rezultate u sportu, pa makar oni ne bili veliki, samo da su bolji od Makedonije:
1) pishaj po BiH, koja je miljama ispred po kvaliteti sportista i koja je imala 4 godine teskog rata za sobom, BTW; kojoj susedi kupe najbolje sportiste...;
2) pishaj po D.Ivkovicu, koga 1 Gregg Popovich smatra ponajboljim trenerom na svetu;
3) mitologijski pristup generalno kosarci, nakon tog jednog velikog rezultata.
Ako im je taj kajgana-forum reprezent, a hvale se da im je to nesto najbolje sto imaju u drzavi - onda su opasno u qrcu. Ovakvih postova ima mali milion, drugacije se skoro i ne pise, jer sam pregledao PbP teme nekoliko tekmi, cisto da vidim kako to Chokalije vide ovo sto se dogadja u Sloveniji. Teska prelest...
U 20 godina nezavisnosti, odu 2-3x na velika takmicenja u kosarci, sa sve naturalizovanim igracima, i ostvare 1 dobar rezultat spletom dogadjaja i onda:Со Црна Гора $ готово " " на & не " $,со ? не $ " $ се "," ја " " " $ $ " $ &
& еј,најзатуцаната ' $ со & на ?,? $ " е.
Не " правете & со ' за $," $ ' 15 ?(% ' ") ? $ " се $ $ $ " $ не $ повеќе $ ? & ? " ? на $ во & "," ? & тоа " " " на $ $,со & ќе " ".
% " тоа старото $ ? ¥ $ ќе " $ ",се е јасно.
% за оваа ",ќе " " " " за успехот во ?,' не ' $ го $ & ? $ %,не $ не % сега.
1) pishaj po BiH, koja je miljama ispred po kvaliteti sportista i koja je imala 4 godine teskog rata za sobom, BTW; kojoj susedi kupe najbolje sportiste...;
2) pishaj po D.Ivkovicu, koga 1 Gregg Popovich smatra ponajboljim trenerom na svetu;
3) mitologijski pristup generalno kosarci, nakon tog jednog velikog rezultata.
Ako im je taj kajgana-forum reprezent, a hvale se da im je to nesto najbolje sto imaju u drzavi - onda su opasno u qrcu. Ovakvih postova ima mali milion, drugacije se skoro i ne pise, jer sam pregledao PbP teme nekoliko tekmi, cisto da vidim kako to Chokalije vide ovo sto se dogadja u Sloveniji. Teska prelest...
kurcheva sreca
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nemoj tako Magica,ipak su oni objektivni potomci Aleksandra Velikog

Bo im je 70 posto ekipe, uzgred čini se da se posvađao sa selektorom, nije ga bilo pola meča na parketu. Možda više neće ni igrari za košarkašku velesilu sa juga.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ma druže,svaka čast njima za ono 1/2f iz 2011.ali ova generacija je otplesala svoje i repreentacija MKD nema baš neku prepektivu,ni u najavi...Ode Gečevski,Ilijevski..U godinama su i Antić,Čekovski pa i Mekejleb ima 28 i pitanje na koliko će se još takmičenja odazvati....i šta im ostaje? Samardžiski i braća Stojanoski?Nedovoljno za pristojne rezultate...Neka budu srećni,ukoliko u narednih 10 godina budu učesnici EP......A odnosu na njih i BiH i Slovenija i Hrvatska i Srbija ima mlade igrače koji su dobar zalog za budućnost.....Pa neka se ku.rče još malo...stole8455 je napisao/la:Bo im je 70 posto ekipe, uzgred čini se da se posvađao sa selektorom, nije ga bilo pola meča na parketu. Možda više neće ni igrari za košarkašku velesilu sa juga.
Grci izgubise, znaci:
Italija 4 boda
Finska 2 boda
Grcka 0 bodova
Bit ce svakako zanimljivo. Ako mi odemo dalje, moze bit dvosjekli mac ovo. Ma ko ce ga znat vise
Italija 4 boda
Finska 2 boda
Grcka 0 bodova
Bit ce svakako zanimljivo. Ako mi odemo dalje, moze bit dvosjekli mac ovo. Ma ko ce ga znat vise
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Ne dirajte mi Makedonce
Za 15-tak minuta sa Česima.
Ne znam, bit će grbavo i čupavo....hm...
Ajmo Ante, odigraj kako treba!
Za 15-tak minuta sa Česima.
Ne znam, bit će grbavo i čupavo....hm...
Ajmo Ante, odigraj kako treba!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Svakako , ja ne znam dal oni uopšte imaju neke perspektivne mlade igrače i mlađe nacionalne selekcije, barem se nikad nisu kvalifikovali na evropska ili svijetska prvenstvo za te kategorije. Takođe pored igrača koje si ti nabrojao Samardžiski i još par igrača su već relativno stari, bojim se da će oni gledati iduća prvenstva putem malih ekrana, to im je realnost.djoleprijedor je napisao/la:Ma druže,svaka čast njima za ono 1/2f iz 2011.ali ova generacija je otplesala svoje i repreentacija MKD nema baš neku prepektivu,ni u najavi...Ode Gečevski,Ilijevski..U godinama su i Antić,Čekovski pa i Mekejleb ima 28 i pitanje na koliko će se još takmičenja odazvati....i šta im ostaje? Samardžiski i braća Stojanoski?Nedovoljno za pristojne rezultate...Neka budu srećni,ukoliko u narednih 10 godina budu učesnici EP......A odnosu na njih i BiH i Slovenija i Hrvatska i Srbija ima mlade igrače koji su dobar zalog za budućnost.....Pa neka se ku.rče još malo...stole8455 je napisao/la:Bo im je 70 posto ekipe, uzgred čini se da se posvađao sa selektorom, nije ga bilo pola meča na parketu. Možda više neće ni igrari za košarkašku velesilu sa juga.
Ova igra obecava, ali fali nam Wrightovi poena, da bude 10+, i mislim ma koliko optimista bio, da ce ici vrlo tesko do prolaza... Nismo obrukali obraz to je najbitnije, i ova repka, uz mozda dva-tri nova prilagodljiva igraca klupe, moze dosta toga napraviti. Bavcic out... 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Jao Ante flopa

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.