EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Ne treba da vas čudi suđenje, FIBA je jedna idiotska organizacija u kojoj se godinama radi sve da se ubije evropska košarka.... ULEB je majka, samo što se ograđuje.
NISU NAMA MAKEDONCI NISTA KRIVI,VEC MI SAMI SEBI,STO DOZVOLIMO DA SE DOVEDEMO U OVU SITUACIJU !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Samo da ih sad psihicki ovo ne sputa , pa da se predaju pred tekmu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kakva smijurija od ekipe je ova Makedonija.... taman spuste na -8 i onda prodaju dvije lopte zaredom
i na koji nacin oni ocekuju neku pobjedu
....a i ja se nerviram radi tih kretena

pa ovaj broj 4 u makedoniji je upropastio 6 napada
- inacefindecko
- Kontakt:
ja mislim da su barem mogli povest nekakvu imalo dostojnu zamjenu MEKALEBU, ovi ostali plejmejkeri ne mogu za žepče igrat!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ste se odmah uprpili, vazno je zalaganje danas. a pobjeda bi bila odlicna kakva bilo...sad 3 pobjede bi kuci otisli preponosni...
- storm_raider
- Kontakt:
Naravno da ne, ja to nigdje napisao nisam. Bas kao sto nije ni svaki tvoj post "tacan". Argument je da je ovo moguce uraditi i da je to vec izvedeno, cak imas i snimak. Tvoj argument je pretpostavljam zasnovan samo na tvom misljenju? Validno, veoma validno.DukeOfWellington je napisao/la:Hoćeš da kažeš da je svaki priznati koš regularan? Svaki priznati gol regularan? Svaka sudijska odluka tačna? Ako ti je to argument onda super.storm_raider je napisao/la: Ne pricam, pisem. Ocito da je moguce dok je priznato i to je cinjenica. U praksi, u najjacoj ligi na svijetu, bolji poligon za praksu ne postoji. Ti si predlozio da ne idemo u offtopic, pa neka bude tako. Ima PM.
Suđenje u NBA i uopšte u američkim profesionalnim ligama je čista grozota, to zna svako ko iole prati ove lige.
Sudjenje je svugdje grozota, ali se koliko-toliko popravilo u NBA, nakon sto su uveli pravilo da mogu da pregledaju ponovo snimak kosa i nakon njega odluce da li je validan ili ne. To zna svako ko iole prati NBA ligu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zasto mi nemamo ni u cemu srece? Svaki mec koji sam jedva cekao mi smo izgubili ili ispali. Nije sad problem pobjeda mozemo je ostvariti ali kos razlika pravi veliki problem, mi nemamo srece i to je to.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Razbucat' cemo ih.Unofficialpage je napisao/la:Zasto mi nemamo ni u cemu srece? Svaki mec koji sam jedva cekao mi smo izgubili ili ispali. Nije sad problem pobjeda mozemo je ostvariti ali kos razlika pravi veliki problem, mi nemamo srece i to je to.![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
nije da nemamo srece vec je na ovom prvenstvu uletila Latvija za koje smo svi kontali da se moze dobiti, a oni su iznenadjenje prvenstva i igraju dobru kosarku...Kada smo izgubili od njih mislili smo da je do nas ali oni su u naletu i mogu pobjedit mnoge i oni su taj faktor koji je **ebo sve u grupiUnofficialpage je napisao/la:Zasto mi nemamo ni u cemu srece? Svaki mec koji sam jedva cekao mi smo izgubili ili ispali. Nije sad problem pobjeda mozemo je ostvariti ali kos razlika pravi veliki problem, mi nemamo srece i to je to.![]()

mi smo svoje korektno odradili...
Naravno, ali kako oni igraju nezainteresovano ovdje je dovoljno, umjesto da se potrude, i dalje imaju šansi za 2. krug oni kao kakvi amateri prodaju lopte, šutiraju neke debilne triceharry_90 je napisao/la:NISU NAMA MAKEDONCI NISTA KRIVI,VEC MI SAMI SEBI,STO DOZVOLIMO DA SE DOVEDEMO U OVU SITUACIJU !!!

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Zasto se sad vaditi na Makedonce, oni nam nisu nista krivi.
Tj. krvivi smo sami sebi ili ti nase zvjezdice koje u prve dvije tekme jedva da su obruc pogadjali.
Jbg mi smo takva nacija uvijek u drugima trazimo neke krivce i fatamo se za neku srecu/nesrecu.
Tj. krvivi smo sami sebi ili ti nase zvjezdice koje u prve dvije tekme jedva da su obruc pogadjali.
Jbg mi smo takva nacija uvijek u drugima trazimo neke krivce i fatamo se za neku srecu/nesrecu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nevjerovatno kakve ljudi trice daju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- inacefindecko
- Kontakt:
ovo odavno nisam gledao!_dreamer_ je napisao/la:Nevjerovatno kakve ljudi trice daju.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Trent_Tucker_Rulestorm_raider je napisao/la: Naravno da ne, ja to nigdje napisao nisam. Bas kao sto nije ni svaki tvoj post "tacan". Argument je da je ovo moguce uraditi i da je to vec izvedeno, cak imas i snimak. Tvoj argument je pretpostavljam zasnovan samo na tvom misljenju? Validno, veoma validno.
Sudjenje je svugdje grozota, ali se koliko-toliko popravilo u NBA, nakon sto su uveli pravilo da mogu da pregledaju ponovo snimak kosa i nakon njega odluce da li je validan ili ne. To zna svako ko iole prati NBA ligu.
Oni kad se rode znaju tricu pogodit.
KOlko tacno razlike sad moramo dobit litvance?
KOlko tacno razlike sad moramo dobit litvance?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
NBA (pored naknadnog pregleda snimka kojeg su uveli) ima i ono njihovo ":00.3" ili Trent Tucker pravilo koja je kaže da je za šut dovoljno i 3 desetinke sekunde.storm_raider je napisao/la:Naravno da ne, ja to nigdje napisao nisam. Bas kao sto nije ni svaki tvoj post "tacan". Argument je da je ovo moguce uraditi i da je to vec izvedeno, cak imas i snimak. Tvoj argument je pretpostavljam zasnovan samo na tvom misljenju? Validno, veoma validno.DukeOfWellington je napisao/la:Hoćeš da kažeš da je svaki priznati koš regularan? Svaki priznati gol regularan? Svaka sudijska odluka tačna? Ako ti je to argument onda super.storm_raider je napisao/la: Ne pricam, pisem. Ocito da je moguce dok je priznato i to je cinjenica. U praksi, u najjacoj ligi na svijetu, bolji poligon za praksu ne postoji. Ti si predlozio da ne idemo u offtopic, pa neka bude tako. Ima PM.
Suđenje u NBA i uopšte u američkim profesionalnim ligama je čista grozota, to zna svako ko iole prati ove lige.
To pravilo FIBA nema, niti želi imati.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 09 sep 2013, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kakve zvjezdice kakve pm.
Znali smo da nam Latvija nece odgovarati kao sto smo vidjeli i u kvalifikacijama , ala Finska brza igra i suterske ekipe koje tesko mozes kontrolisat kad ih ide ..
i opet da smo dobili njih , nema tog covjeka koji bi nam mogao garantovati da bi dobili ove dvije
nas mentalitet sjajni ae
samo se bas,bas ruzno podesilo da nam i 3 pobjede nece biti dovoljne za prolaz
to se rijetko desi..
Znali smo da nam Latvija nece odgovarati kao sto smo vidjeli i u kvalifikacijama , ala Finska brza igra i suterske ekipe koje tesko mozes kontrolisat kad ih ide ..
i opet da smo dobili njih , nema tog covjeka koji bi nam mogao garantovati da bi dobili ove dvije
nas mentalitet sjajni ae
samo se bas,bas ruzno podesilo da nam i 3 pobjede nece biti dovoljne za prolaz
to se rijetko desi..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- inacefindecko
- Kontakt:
baš ih razbi latvija..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.