Taman vode koliko su poveli na samom pocetku. 12-0

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ovaj sut nije mogao biti priznat, a za ovo boldovano obrati se Davidu Lee-ju:DukeOfWellington je napisao/la:Znači imaš -10 i napad do kraja i ti pucaš trojku 7 sekundi prije kraja, naravno promašiš i onda napraviš faul uz šut koji uđe, dakle 2+1. I umjesto sa -8 ili -7 na odmor ideš sa -13, to stvarno treba moć' izvest'.
I ovaj zadnji šut nije mogao biti priznat, stručnjaci su davno izračunali da jedna desetinka (ne stotinka kako ovaj delegat tvrdi) nije dovoljna da se uputi šut, pa makar i iz odbojke kao što je to Antić napravio.
Al nije nemoguce..Edin TM87 je napisao/la:10 razlike je previse protiv Litvanije, steta
Jest, samo što vrijeme nije krenulo u momentu kad je Lee dotak'o loptu.storm_raider je napisao/la: Ovaj sut nije mogao biti priznat, a za ovo boldovano obrati se Davidu Lee-ju:
[youtube][/youtube]
Sto ne znaci da sut nije priznat.DukeOfWellington je napisao/la:Jest, samo što vrijeme nije krenulo u momentu kad je Lee dotak'o loptu.storm_raider je napisao/la: Ovaj sut nije mogao biti priznat, a za ovo boldovano obrati se Davidu Lee-ju:
[youtube][/youtube]
Što je greška. To ti kažem kao navijač Knicksa.storm_raider je napisao/la: Sto ne znaci da sut nije priznat.
Sto nije greska. To ti kazem da kao navijac Knicksa.DukeOfWellington je napisao/la:Što je greška. To ti kažem kao navijač Knicksa.storm_raider je napisao/la: Sto ne znaci da sut nije priznat.
OPETinacefindecko je napisao/la:e ne mogu da vjerujem!
Pošto se nećemo složiti bolje da ne idemo u off bezveze.storm_raider je napisao/la: Sto nije greska. To ti kazem da kao navijac Knicksa.
Ne, necemo sigurno, ali to ne kvari cinjenicu da su Knicksi dobili utakmicu uspjesnim sutem Lee-ja, 0.1 prije isteka vremena.DukeOfWellington je napisao/la:Pošto se nećemo složiti bolje da ne idemo u off bezveze.storm_raider je napisao/la: Sto nije greska. To ti kazem da kao navijac Knicksa.
Neko reče da će Latvijci da pokvare skromni procenat šuta od preko 60%. How about no.
Pričaš meni koji sam lupio glavom od plafon nakon tog šuta. Naravno da ne kvari. Ja kažem da to nije moguće izvesti u praksi i da zato nije trebalo biti priznato.storm_raider je napisao/la: Ne, necemo sigurno, ali to ne kvari cinjenicu da su Knicksi dobili utakmicu uspjesnim sutem Lee-ja, 0.1 prije isteka vremena.
@ontopic, mi danas moramo odigrati najbolju utakmicu ove generacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.