KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ars01
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ars01 » 12 dec 2008, 18:23

Hayat je mala TV, najbolji primjer je upravo ova tekma, jer je dva dana najavljuju i na portalu i na teletekstu, a u programskoj šemi na portalu je uopće nema( tom terminu je:20:00 Otrovana Ivy, igrani film), dok na teletekstu na TV je ima u direktnom prenosu.
Mislim da će biti, ali to ne mjenja moju sliku o njima kao totalnim amaterima koji čak nemaju ni svoj samostalno urađen teletekst, jer im mreža plus ubacuje sadržaj vijesti (čitaj SRNA i vijesti iz Livanjskog kantona :roll: ).

Nego ovim dežurnim pesimistima koji pričaju i pišu o porazu Bosne bilo bi bolje da navijaju za neki drugi klub, jal' Uski, jal' Igosi, jal' Zrinjski, a mere :roll: i Sloboda. Nemojte poslije bitke, ovaj tekme, da pametujete, kako ste ipak očekivali tešku pobjedu, uredno ću da vas POKLOPIM SA COPY AND PASTE. 8-)

Ja sam i dalje uvjeren da ćemo oderati ovu Krkicu sa 10-tak poena, kad je moglo sa Abazom ,zašto ne može sa daleko boljim VV, IPAK MI IMAMO 7-8 odličnih IGRAČA naspram njihova 4-5, simply better :) .

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 12 dec 2008, 19:09

Direktan prenos utakmice ce biti.Na facebook su ipak azurnij! ;)
-the LORD of the RINGS-

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 12 dec 2008, 19:11

Mikslim da najveca opasnost prijeti od Shieldsa,ako njega zaustavimo :D .Ipak pobjeda ne bi trebala biti upitna.
-the LORD of the RINGS-

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 dec 2008, 19:20

treba vecaras nekako pobjediti pa sljedece subote protiv partizana uz pomoc publike na pobjedu
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 dec 2008, 19:59

Zna li neko ko je blizi upravi KK Bosne za sljedece dvije utakmice, hoce li biti samo pojedinacne ulaznice ili ce se moci kupiti u paketu (mislim na utakmicu sa Partizanom i sa Heliosom).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 dec 2008, 20:19

jeli mi se ono cini ili cujem navijace kk bosne
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 12 dec 2008, 21:38

Izgubili smo. Jbg

Sanjo
Kontakt:

Post Postao/la Sanjo » 12 dec 2008, 21:48

75-71 izgubili

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 dec 2008, 21:49

ars01 je napisao/la:Hayat je mala TV, najbolji primjer je upravo ova tekma, jer je dva dana najavljuju i na portalu i na teletekstu, a u programskoj šemi na portalu je uopće nema( tom terminu je:20:00 Otrovana Ivy, igrani film), dok na teletekstu na TV je ima u direktnom prenosu.
Mislim da će biti, ali to ne mjenja moju sliku o njima kao totalnim amaterima koji čak nemaju ni svoj samostalno urađen teletekst, jer im mreža plus ubacuje sadržaj vijesti (čitaj SRNA i vijesti iz Livanjskog kantona :roll: ).

Nego ovim dežurnim pesimistima koji pričaju i pišu o porazu Bosne bilo bi bolje da navijaju za neki drugi klub, jal' Uski, jal' Igosi, jal' Zrinjski, a mere :roll: i Sloboda. Nemojte poslije bitke, ovaj tekme, da pametujete, kako ste ipak očekivali tešku pobjedu, uredno ću da vas POKLOPIM SA COPY AND PASTE. 8-)

Ja sam i dalje uvjeren da ćemo oderati ovu Krkicu sa 10-tak poena, kad je moglo sa Abazom ,zašto ne može sa daleko boljim VV, IPAK MI IMAMO 7-8 odličnih IGRAČA naspram njihova 4-5, simply better :) .
75-71 copy/paste
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 dec 2008, 21:50

Poraz Bosne 75-72, moze se utakmica kratko sumirati u jednoj recenici.
Izgubili smo utakmicu zbog lose odigranih posljednih 2 minute, i lose izvedenih slobodnih bacanja.

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 12 dec 2008, 21:52

ma onaj dialiba je sve usro

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 dec 2008, 21:57

Izgubili smo dobijenu utakmicu! Barelu odmah veceras otkaz! Covjek promasio 4 kljucna slobodna bacanja,imao niz glupih poteza,generalno jako glup igrac!
Vukoicic je potvrdio da je najbolji trener u regionu,ali nazalost to nije dovoljno za pobjedu!
Bosna uz otkaz Barelu,treba otjerati Suljagica i Pasalica,jer momci nezasluzuju dres Bosne!
Nema veze,zivot ide dalje,ali 2 minute prije kraja utakmice imamo 7 razlike i napad i na kraju izgubimo!..
Generalno mi nemamo puno kvalitetnih igraca,i zbog toga smo izgubili vec dobijenu utakmicu!
Vucurovic je bio odlican,kao i Ikonic,Djordjevic,Djurasovic! Ostali su igrali lose,izuzev Hajrica koji se trudio u odbrani! i to je to od Bosnine ekipe...Ivanovic nam je mnogo nedostajao..ali sada slijedi jos jedan poraz protiv Partizana,i negativna serija....nazalost!... Treba nam ,kada otjeramo Barela igrac kvaliteta Marcelica ili,Sildsa! Ali neshvatljivo kako nas je dobio igrac koji ima 40 godina...kriza!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 dec 2008, 21:59

Ma nama treba jedan dobar centar i play i VV moze sa ovom ekipom daleko dogurati. Mislim da je veceras igrao Ivanovic da bi dobili utakmicu mozda 20 razlike.

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 12 dec 2008, 22:00

Nevjerovatno, ali i istinito, izgubiti od ekipe od koje smo jači za bar 15 poena, ali kad imaš Burella sve je moguče.
Samo ovaj kapacitet može igrati kod nas, šut van 5m katastofa, ulaz pročitan i posljedica toga je i uvaljivanje suigrača pod košem.
A i VV sa svojom niskom petorkom na kraju je omogučio ovim levatima da nas dobiju, trebao je držati 2min prije kraja visoku postavu i braniti koš, kad smo vodili 7 poena(66/59), a on i dalje jednako sa niskom petorkom, ovi pogode tricu, Zima uđe promaši zicer i on ga vodi napolje itd... i do kraja smo igrali sa niskom petorkom i bezbeli zijanili, onaj Burell ni slobodna ne zna pogoditi.
Definitivno od ovih levata nismo smjeli zijaniti.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 12 dec 2008, 22:04

ovo krka je **** od ekipe
sramite se igraci,lose ste odigrali, izuzev pocetka 4 cetvrtine,onaj crni kreten je najvise kriv,**** mater svoju,ne moze slobodnog pogoditi,nesto oduzuje napade,melja loptu previse,zabija se nepotrebnao,ne mogu da vjerujem da je imao najvecu minutazu,SRAMOTA,izgubiti od ekipe koja ima dva igraca(crni i marcelic od 100 godina),sad se vidi koliko smo mi limitirana ekipa,malo smo se zanijeli dvjema pobjedam kod kuce od ne tako kvalitetnih ekipa,naravno da cu otici na utakmicu sa partizanom,ne ocekujem previse a nemojte ni vi,jer ce nas nabiti ljudi 30 razlike usred sarajeva,i osta onda,tri vezana poraza,idemo nekoj sigurno jacoj ekipi i sta onda,ne moze tu trener puno,treba nam igraca,ikonic je kao povrijedjen bio,najbolji nam igrac nije igrao,crnac je kloc,ostatak je cisti prosjek,nisam se odavno iznervirao zbog nekog poraza kao zbog ovoga,sramota,sad idite u dvoranu i slobodna vjezbajte,pizda vam materina

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 12 dec 2008, 22:06

Ars, Zima, pa Zima, sta je Zima veceras odigrao molim te...onaj Pavić, klempo ga ubio.....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 dec 2008, 22:07

Burrel,je stvarno smjesan igrac! Pa zamislite kada se odlucivalo o prvaku drzave,i kada bude finalna utakmica,ko bi se u Burrela mogao uzdati? To je igrac zbog kojeg mozemo izgubiti titulu,ukoliko ostane u Bosni! Neko kaze on nije skup,ali bolje dodati na njegovu platu jos 5 hiljada dolara i dovesti igraca,dostojnog te pozicije! Kosarka je za inteligentne ljude! A ,uostalom da je valjao nebi za sicu dosao u Bosnu!
Dugo pratim Bosnu,i stvarno imamo par jako losih igraca u ekipi!
Nama treba dobar pley,da se nadopunjuje sa Dordjevicem,i dobar centar,kao i dobar bek kada otjeramo Burreella! i titula je nasa!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 12 dec 2008, 22:08

nismo zbog zadnje dvije minute -utakmicu smo izgubili jer nemamo igraca .
Suljagic i Pasalic nebi nista pokazali ni da su na posudbi u NOVOMGRADU.
DJORDJEVIC JE borac za DESETKU .ALI NEMOZE DA IZDRZI 40 MINUTA .
PLEJ I CENTAR TREBAJU -HITNO-
ZIMIC JE PRILICNO STASAO ALI NEMA ZAMJENU.
FALILO JE IVANOVIH 15 POENA .
VIDJELI ste Amarov sut ka Sehovicu na kos ono me izludilo .MALOLJETNICKO LUDILO...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 12 dec 2008, 22:09

Crnci nas ukopase.

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 12 dec 2008, 22:10

malitraktor je napisao/la:Ars, Zima, pa Zima, sta je Zima veceras odigrao molim te...onaj Pavić, klempo ga ubio.....
Nije on ništa odigrao preko Zime, nego preko drugih igrača, dok ga je Zima čuvao nije se vidio, pogledaj snimku pa se uvjeri. Zima je odigrao dvije dobre četvrtine, a onda ga je VV izveo i gotovo do kraja nije uveo...(osim onih 50-60sec )...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.