Ja mislim da bi Široki bio prvi da nema KordićaKevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja mislim da bi Široki bio prvi da nema KordićaKevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
sarajevo ce kao i proslih sezona u drugu uci oslabljeno sa manje sredstava(bakir ce sa svojim investitorom ostati na trenutnoj kolicini ulozenih sredstava sto nece biti dovoljno za iskorak) borac ce naci par hiljada dovest na 3 mjeseca 5 pojacanja, siroki ce kao i uvijek uci uigran i jak a željo ce biti iznenadjenjeKevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
kako mislis nije dovoljno za iskorak, trenutna ekipa je l' to nije sposobna, biti prvak u ovoj ligi ??? nemoj sebe zavaravat momak, vama treba jedno 5 igraca, da bi se popunilo koliko toliko, mogu se i porediti vasa i nasa ekipa, jedino lijevog bocnog imate boljeg i to kad se Kvesa vrati...jug-onostalgicar je napisao/la:sarajevo ce kao i proslih sezona u drugu uci oslabljeno sa manje sredstava(bakir ce sa svojim investitorom ostati na trenutnoj kolicini ulozenih sredstava sto nece biti dovoljno za iskorak) borac ce naci par hiljada dovest na 3 mjeseca 5 pojacanja, siroki ce kao i uvijek uci uigran i jak a željo ce biti iznenadjenjeKevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
Nepismenost je vrlina, šteta momak, al' stvarno nisi za forum, nemoj sumnjati u sebe, možda za prugu i pragove, al' za forum , besmislen.BeSha1992 je napisao/la:kako mislis nije dovoljno za iskorak, trenutna ekipa je l' to nije sposobna, biti prvak u ovoj ligi ??? nemoj sebe zavaravat momak, vama treba jedno 5 igraca, da bi se popunilo koliko toliko, mogu se i porediti vasa i nasa ekipa, jedino lijevog bocnog imate boljeg i to kad se Kvesa vrati...jug-onostalgicar je napisao/la:sarajevo ce kao i proslih sezona u drugu uci oslabljeno sa manje sredstava(bakir ce sa svojim investitorom ostati na trenutnoj kolicini ulozenih sredstava sto nece biti dovoljno za iskorak) borac ce naci par hiljada dovest na 3 mjeseca 5 pojacanja, siroki ce kao i uvijek uci uigran i jak a željo ce biti iznenadjenjeKevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanak
NeshaFCB je napisao/la:Nemoj biti tako siguran.Kevin je napisao/la:Sarajevo i Borac će se boriti do kraja za 1. mjesto ali će Sarajevo osvojiti..za treće i četvrto se bore Široki, Željo i Zrinjski..ostali za ostanakViše od svega bi volio da moj Borac osvoji, ali problemi su još uvijek tu,a kada imaš probleme onda nisi koncentrisan isključivo na teren i loptu... Ipak od nečega se mora živjeti.
Ako smijem primjetiti ovo prvenstvo nešto kvalitetnije nego prošlo,barem za sada.
jastaba je napisao/la:Pa normalno, mi zauzmemo citav grad vi trotoar kod vjecne vatre hahahahahahahahahah
Evo, da pomognem:gavran je napisao/la:jastaba je napisao/la:Pa normalno, mi zauzmemo citav grad vi trotoar kod vjecne vatre hahahahahahahahahah
nama je titula redovna pojava,a vama se nije ukazala odavno(imas brojac ukljucen,potrazi link)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.