bolje da je mrtva tema nego da je deset stranica nekih rasprava.BeyKopites je napisao/la:Kako je reprezentativna pauza "usmrtila" temu![]()
Velika šteta je povreda Glena, Wisdom i Kelly neće moći da ga zamijene na 10 sedmica, pehovi smo uvijek bili i ostali...
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kako mislis mrtva, defanzivna ???nedim1993 je napisao/la:mrtva formacija..
koliko je to sigurno da je out 10 sedmica
. Nadam se da ce ga uspjeti zamjeniti neko od ove dvojice (a tu ce aBd biti i hendo da uleti malo da pomogne defanzivno) 

Mirror pise da je 10, jedini kao validan list, a ni oni nisu pouzdani. Treba sacekati info od ozbiljnijih ljudi...
posveParadajz je napisao/la:Kako mislis mrtva, defanzivna ???nedim1993 je napisao/la:mrtva formacija..
Vođa zna.
Ne vidim da ista fali Juveu...nedim1993 je napisao/la:posveParadajz je napisao/la:Kako mislis mrtva, defanzivna ???nedim1993 je napisao/la:mrtva formacija..

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Steta sto je i Allen out, ako jeste, on kao polivalentan igrac moze uletiti i na desnog beka. Sretni smo sto ga imamo! Ave Allen.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Steta sto je i Allen out, ako jeste, on kao polivalentan igrac moze uletiti i na desnog beka. Sretni smo sto ga imamo! Ave Allen.

- the scouser
- Kontakt:
Na svakoj poziciji je jednako kvalitetanOTNYS_YNWA je napisao/la:Steta sto je i Allen out, ako jeste, on kao polivalentan igrac moze uletiti i na desnog beka. Sretni smo sto ga imamo! Ave Allen.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Carragher23
- Kontakt:
ako je istina da je Glen 10 sedmica van terena ja bih volio da pored Kellya i Wisdoma priliku dobije i McLaughlin
LIVERPOOL FC
Treba staviti i Wisdoma i Kellya i McLaughlina i Illoria da svi odjednom mjenjaju Johnosna . Pa stvarno , to ni Susic nebi napravio i tako 4 igraca u 10 sedmica mjenjao na desnom beku .
Da je Vršajevič free agent mogli ste ga ugrabit', speed-demon je to. 

Mali Hodzic je u Sarajevu moze stupit u kontaktu sa Svrakom koji bi trebao nazvati Dzeku da Dzeko kaze Susicu i da Susic kaze svome bratuPIKE je napisao/la:Da je Vršajevič free agent mogli ste ga ugrabit', speed-demon je to.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Chelsea je satran sa tom formacijom.nedim1993 je napisao/la:ništa u ItalijiParadajz je napisao/la:
Ne vidim da ista fali Juveu...
OTNYS_YNWA je napisao/la:Steta sto je i Allen out, ako jeste, on kao polivalentan igrac moze uletiti i na desnog beka. Sretni smo sto ga imamo! Ave Allen.

Ja te volim, volim Željo..

8 dana nakon derbija on i dalje trci

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahahah, oplako sam!!

Istrcao je vise u toj utakmnici nego citava reprezentacija BiH u petak.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.