zato sto ce uci makedonci a dobili su srbiju a porazom od cg mi bi usli u drugi krug a pošto je srbija nas dobila imala bi 4 bodaOtelo je napisao/la:Al kojom logikom Srbija prenosi 4 boda ako izgubi a ako dobiju 2 boda ?![]()
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra svim srcem za MakedonijuOtelo je napisao/la:aha,pa to ima neke logike

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nakon svih ispričanih priča i pregledanih pravila, ovo bi bio konačan popis mogućih kombinacija koje se tiču nas:
1. Ako večeras Litvanija dobije Crnu Goru (vrlo vjerovatna opcija koja uveliko olakšava kombinovanje):
1.1. Mi dobijemo Litvaniju
Makedonija dobije Latviju
PROLAZIMO I PRENOSIMO 2 BODA.
1.2. Mi dobijemo Litvaniju sa 10 razlike i više
Latvija dobije Makedoniju
PROLAZIMO I NE PRENOSIMO NITI JEDNOG BODA.
1.3. Mi dobijemo Litvaniju ispod 10 razlike
ISPADAMO.
1.4. Mi izgubimo od Litvanije
Latvija izgubi od Makedonije
Crna Gora dobije Srbiju
ISPADAMO jer imamo 2-1 u tiebrekeru sa Latvijom koja ima bolji međusobni omjer od nas. Makedonija i Crna Gora ispadaju jer imaju 1-2 u tiebreakeru.
1.5 ISPADAMO uz poraz i u svakom drugom slučaju, ovaj gore je objašnjen radi prilično izjednačene situacije.
2. Ako Crna Gora večeras pobijedi Litvaniju
2.1. Mi pobijedimo Litvaniju
Makedonija pobijedi Latviju
Srbija pobijedi Crnu Goru
PROLAZIMO i prenosimo 2 boda, a kao treća bi prošla Crna Gora (po istom principu kao i Latvija u 1.4.) i ne bi prenijela niti jednog boda.
2.2. Mi pobijedimo Litvaniju
Crna Gora pobijedi Srbiju
PROLAZIMO i prenosimo 2 boda, kao i Srbija i Crna Gora.
2.3. Mi pobijedimo Litvaniju
Latvija pobijedi Makedoniju
PROLAZIMO i ne prenosimo niti jedan bod jer dalje idu Srbija i Latvija.
2.4. Mi pobijedimo Litvaniju
PROLAZIMO i ne prenosimo niti jedan bod, dalje idu još Srbija i Latvija, pravilo kao pod 1.4.
Međuzaključak: Ukoliko večeras pobijedi Crna Gora prolazimo sa bilo kakvom pobjedom.
2.5. Sve ostale kombinacije sa našim porazom - ISPADAMO.
1. Ako večeras Litvanija dobije Crnu Goru (vrlo vjerovatna opcija koja uveliko olakšava kombinovanje):
1.1. Mi dobijemo Litvaniju
Makedonija dobije Latviju
PROLAZIMO I PRENOSIMO 2 BODA.
1.2. Mi dobijemo Litvaniju sa 10 razlike i više
PROLAZIMO I NE PRENOSIMO NITI JEDNOG BODA.
1.3. Mi dobijemo Litvaniju ispod 10 razlike
ISPADAMO.
1.4. Mi izgubimo od Litvanije
Latvija izgubi od Makedonije
Crna Gora dobije Srbiju
ISPADAMO jer imamo 2-1 u tiebrekeru sa Latvijom koja ima bolji međusobni omjer od nas. Makedonija i Crna Gora ispadaju jer imaju 1-2 u tiebreakeru.
1.5 ISPADAMO uz poraz i u svakom drugom slučaju, ovaj gore je objašnjen radi prilično izjednačene situacije.
2. Ako Crna Gora večeras pobijedi Litvaniju
2.1. Mi pobijedimo Litvaniju
PROLAZIMO i prenosimo 2 boda, a kao treća bi prošla Crna Gora (po istom principu kao i Latvija u 1.4.) i ne bi prenijela niti jednog boda.
2.2. Mi pobijedimo Litvaniju
PROLAZIMO i prenosimo 2 boda, kao i Srbija i Crna Gora.
2.3. Mi pobijedimo Litvaniju
PROLAZIMO i ne prenosimo niti jedan bod jer dalje idu Srbija i Latvija.
2.4. Mi pobijedimo Litvaniju
PROLAZIMO i ne prenosimo niti jedan bod, dalje idu još Srbija i Latvija, pravilo kao pod 1.4.
Međuzaključak: Ukoliko večeras pobijedi Crna Gora prolazimo sa bilo kakvom pobjedom.
2.5. Sve ostale kombinacije sa našim porazom - ISPADAMO.
- Consigliere
- Kontakt:
Oj, jesam glup za ovu matematiku
Znaci :
pobjeda Litvanije veceras
pobjeda Makedonije sutra od 10 razlike
poraz Srbije
=============
Mi idemo dalje
????

Znaci :
poraz Srbije
=============
Mi idemo dalje
????
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Raja, za koga navijamo sada ? Za ltu, il za cg? 

za CG,vidis da ima vise zelenogVolvic je napisao/la:Raja, za koga navijamo sada ? Za ltu, il za cg?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Uz naš poraz - NE, jer:Consigliere je napisao/la:Oj, jesam glup za ovu matematiku![]()
Znaci :
poraz Srbije
=============
Mi idemo dalje
????
BiH, Makedonija, Crna Gora i Latvija imaju omjer 2-3, uz to u tabeli međusobnih omjera BiH i Latvija imaju 2-1, a CG i Makedonija 1-2. Dalje, Latvija ima bolji omjer od nas tako da bi oni išli dalje.
Znaci uz poraz ne mozemo dalje DEFINITIVNO i to je to. Sutra na pobjedu!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
znaci skonta smo
,moramo dobiti vise od 10 ako makedonija izgubi a ako pobjedi onda nam je potrebna bilo kakva pobjeda.znaći poraz kuci idemo .

racunica je jasna, sutra se mora pobijediti litvanija za prolazak 
a i ako ne prodjemo dalje i ovo je jako fin rezultat, pokazali smo da nismo dosli na EB tek onako, da nismo zadnja rupa na sviralu da ipak nesto predstavljamo

a i ako ne prodjemo dalje i ovo je jako fin rezultat, pokazali smo da nismo dosli na EB tek onako, da nismo zadnja rupa na sviralu da ipak nesto predstavljamo

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
ako litvanija veceras izgubi imali sute kakve sanse ako nas pobjedi da ide dalje, hocu rec imali motiva sutra da igra sa nama na sve ili nista
Pa bit ce im tekma odluke kao i nama...iphone je napisao/la:ako litvanija veceras izgubi imali sute kakve sanse ako nas pobjedi da ide dalje, hocu rec imali motiva sutra da igra sa nama na sve ili nista
-
- Kontakt:
Matematika je **** 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
crkli dabogdagrgr je napisao/la:Pa bit ce im tekma odluke kao i nama...iphone je napisao/la:ako litvanija veceras izgubi imali sute kakve sanse ako nas pobjedi da ide dalje, hocu rec imali motiva sutra da igra sa nama na sve ili nista

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Oni ako izgube i večeras i sutra idu dalje u slučaju da Makedonija pobijedi Latviju i Srbija pobijedi Crnu Goru.iphone je napisao/la:ako litvanija veceras izgubi imali sute kakve sanse ako nas pobjedi da ide dalje, hocu rec imali motiva sutra da igra sa nama na sve ili nista
NEce oni nista prepustit slucaju vjeruj mi , ovo moze bit dobro za nas bit ce pod pritiskom mi nismo **** realno za njih ispadanje je smak svijeta dok smo po mnogima mi ispunili svoju kvotu. Steta sto opet isapdamo radi tekme sa ekipom od koje se nije ocekivalo puno al eto...DukeOfWellington je napisao/la:Oni ako izgube i večeras i sutra idu dalje u slučaju da Makedonija pobijedi Latviju i Srbija pobijedi Crnu Goru.iphone je napisao/la:ako litvanija veceras izgubi imali sute kakve sanse ako nas pobjedi da ide dalje, hocu rec imali motiva sutra da igra sa nama na sve ili nista
Litvanija sinus alfa kroz tangens od BiH,pa drugi korijen CG minus Latvija...podjeljeno sa površinom kružnog isječka..znači treba nam pobjeda....
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali ovaj osjećaj koji mi prirede utakmice košarkaške reprezentacije ne može ni jedna druga reprezentacija niti sport
Gdje onaj Makedonac goran-zoran,MKD ili kako već

Gdje onaj Makedonac goran-zoran,MKD ili kako već

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Njihovih 2-3 je čista matematika, 3-2 mala vjerovatnoća i naša nada, a 4-1 realnost. A ja sam se ovdje bavio matematikom.grgr je napisao/la:NEce oni nista prepustit slucaju vjeruj mi , ovo moze bit dobro za nas bit ce pod pritiskom mi nismo **** realno za njih ispadanje je smak svijeta dok smo po mnogima mi ispunili svoju kvotu. Steta sto opet isapdamo radi tekme sa ekipom od koje se nije ocekivalo puno al eto...DukeOfWellington je napisao/la:Oni ako izgube i večeras i sutra idu dalje u slučaju da Makedonija pobijedi Latviju i Srbija pobijedi Crnu Goru.iphone je napisao/la:ako litvanija veceras izgubi imali sute kakve sanse ako nas pobjedi da ide dalje, hocu rec imali motiva sutra da igra sa nama na sve ili nista
To sam se i ja baš pitao prije dva dana na ovoj temilegenda reala je napisao/la: Gdje onaj Makedonac goran-zoran,MKD ili kako već![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Trezeguet17
- Kontakt:
imali gdje kvalitetan stream za CG i Litvaniju 

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Serha, TripleThreat i 4 gosta.