DukeOfWellington je napisao/la:Ovaj što lošije pleše.Otelo je napisao/la:Koji je Avdic od ove dvojice?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
DukeOfWellington je napisao/la:Ovaj što lošije pleše.Otelo je napisao/la:Koji je Avdic od ove dvojice?
Kobe Bryant je napisao/la:cuje se neka zena :Sheyi je napisao/la:[youtube][/youtube]
KRALJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Mirza: ..."bojim se da te nista nisam ptao"....![]()
![]()
![]()
Avdic: ... "BUHAHAHAHAHAHAHAHA"..... (nek sad nesretnica smeta)![]()
![]()
Da, ali u slucaju pobjede Crne Gore protiv Litvanije - mi bi se sutrasnjom pobjedom plasirali u drugi krug......... Ali bez dva boda.samocelik je napisao/la:Znači navijamo za Crnu goru veceras te naša pobijeda sutra vodi nas u drugi krug.
nemamo ,izgubili mo od latvije 11 a dobili makedonce 8 i kako god se zatvori krug losi smoAmar Dzeko je napisao/la:Imamo li sanse da prodjemo ukoliko nocas Litvanija dobije CG i sutra mi izgubimo od Litvanije a Makedonija pobjedi Latviju?
Imamo, da Makedonija dobije 10+ razlike a CG Srbiju, imajuci u vidu da Srbija sa porazom prenosi 4 boda sa pobjedom 2bordobijeli je napisao/la:nemamo ,izgubili mo od latvije 11 a dobili makedonce 8 i kako god se zatvori krug losi smoAmar Dzeko je napisao/la:Imamo li sanse da prodjemo ukoliko nocas Litvanija dobije CG i sutra mi izgubimo od Litvanije a Makedonija pobjedi Latviju?
Tom da ako pobjede Makedonija ide dalje a njih je Makedonija pobjedila a porazom mi idemo dalje a oni su nas pobjedili.Otelo je napisao/la:Al kojom logikom Srbija prenosi 4 boda ako izgubi a ako dobiju 2 boda ?![]()
Imamo. Da ne bih opet pisao naspisao sam iznad postConsigliere je napisao/la:Imal li BILO KAKVE mogucnosti za drugi krug u slucaju poraza sutra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.