Smijem li samo pitati šta je PTSP (nadam se da nije posttraumatic stress disorder)?tepsija je napisao/la:I ja gledam na PTSP-u.FTV mi ubije žar i volju za gledanjem kad komentator prije mene vidi jeli koš ili ne.lumani je napisao/la:tko je lijevigledao sam na rts,ftvnesto ni je u redu,brzi komentator od igraca
I šta kenjaju sa programskom shemom,požurili da emituju 'Nedaj se Nina',ništa nakon utakmice.
A na PTSP-u ostanu još neko vrijeme se komentarima nakon utakmice.
I da,ovo je legendarni Kemal-Kemica Ahmetović
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da je RTRS na Cirilici u pitanju!Monolog je napisao/la:Smijem li samo pitati šta je PTSP (nadam se da nije posttraumatic stress disorder)?tepsija je napisao/la:I ja gledam na PTSP-u.FTV mi ubije žar i volju za gledanjem kad komentator prije mene vidi jeli koš ili ne.lumani je napisao/la:tko je lijevigledao sam na rts,ftvnesto ni je u redu,brzi komentator od igraca
I šta kenjaju sa programskom shemom,požurili da emituju 'Nedaj se Nina',ništa nakon utakmice.

Jel nam sutra dovoljna pobjeda ili moramo pratiti i ostale rezultate?
🔵⚪
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma pretpostavio sam da je PTPC u pitanju, al' kontam možda ima još nešto s čim nisam upoznat.NEZALAGANJE je napisao/la:Mislim da je RTRS na Cirilici u pitanju!

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
0oo0 je napisao/la:Jel nam sutra dovoljna pobjeda ili moramo pratiti i ostale rezultate?
moramo pobijediti..
Ako Latvija izgubi , dovoljna je samo naša pobjeda..
Ako Latvija pobijedi (nekom razlikom) , mi moramo Litvaniju da pobijedimo koš razlikom za 3 većom 'nego što je Latvija pobijedila Makedoniju ' .
Ako slučajno Litvanija kiksa protiv CG večeras, valjda nam je samo pobjeda sutra potrebna..
Meščini da sam dobro napisao, ako nisam, nek me neko ispravi

- sigurnoable
- Kontakt:
Auh sta reci za ovo danas?
Svaka cast igracima danas su pokazali kako se gine za državu i nema potrebe nekog posebno izdvajati nekog.Svi su igrali timski pravo bratski sto se kaze.
Ovom igrom sto smo danas pružili da se ponovi sutra ja sam siguran da prolazimo dalje!
Navijaci takodjer perfektni, danas smo cak savladali u nekim trenutcima navijače Makedonije a srce mi je najvise kucalo i najviše sam se najezio kad se dvoranom orilo pred kraj utakmice Bosnom behar probeharao.
Na kraju utakmice sam cak dosta navijača vidio da su odletili i odmah sebi kupili za sutrasnju tekmu.
Sutra ce biti pakao u dvorani kao i danas i uvjeren sam da dobivamo Litvance
Svaka cast igracima danas su pokazali kako se gine za državu i nema potrebe nekog posebno izdvajati nekog.Svi su igrali timski pravo bratski sto se kaze.
Ovom igrom sto smo danas pružili da se ponovi sutra ja sam siguran da prolazimo dalje!
Navijaci takodjer perfektni, danas smo cak savladali u nekim trenutcima navijače Makedonije a srce mi je najvise kucalo i najviše sam se najezio kad se dvoranom orilo pred kraj utakmice Bosnom behar probeharao.
Na kraju utakmice sam cak dosta navijača vidio da su odletili i odmah sebi kupili za sutrasnju tekmu.
Sutra ce biti pakao u dvorani kao i danas i uvjeren sam da dobivamo Litvance
Ukolko je sutra tekma.Hitno.
17:45Alipasino je napisao/la:Ukolko je sutra tekma.Hitno.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Crna gora igra veoam slicno nama protiv makedonija ginu u odbrani. To je jedini recept na ovom turniru izgleda svi uz kvalitetnu odbranu mogu doc do pobjede , to je i logicno s obzirom na ogroman broj otkaza ... Sutra ponovo ginut i sve je moguce ali bas sve ...
tamo je previse padobranacaConsigliere je napisao/la:Imate temu Euro2013- BiH... Sta cete ovdje, koji qurac?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da.Monolog je napisao/la:Smijem li samo pitati šta je PTSP (nadam se da nije posttraumatic stress disorder)?tepsija je napisao/la:I ja gledam na PTSP-u.FTV mi ubije žar i volju za gledanjem kad komentator prije mene vidi jeli koš ili ne.lumani je napisao/la:tko je lijevigledao sam na rts,ftvnesto ni je u redu,brzi komentator od igraca
Na to sam i mislio.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- ronweasley
- Kontakt:
Sorry ako je ovo već objašnjeno i spomenuto, ali može li mi neko reći da li nama sutra igra samo i jedino pobjeda ili ima šanse da i sa eventualnim porazom prođemo u drugi krug?
Šta kaže matematika?
Šta kaže matematika?

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Samo pobjeda i to necemo opet ovisiti sami o sebi trebat ce nam pobjeda makedonaca ukoliko veceras litva pobjedi CG. Ako CG uzme litvu onda sa pobjedom 100 % prolazimo ... Sa porazom nemamo sanseronweasley je napisao/la:Sorry ako je ovo već objašnjeno i spomenuto, ali može li mi neko reći da li nama sutra igra samo i jedino pobjeda ili ima šanse da i sa eventualnim porazom prođemo u drugi krug?
Šta kaže matematika?
- ronweasley
- Kontakt:
Uh jbt.
Ali ajde, veća su se čuda dešavala na ovom Eurobasketu. Naše je da im vjerujemo, da ih ispratimo, njihovo je da se bore kao danas, da ginu, da svi dišu kao jedan. A tačno sam znao da će nam upravo Latvija na kraju skočiti na nos. Mamicu im baltičku.
Ništa, naprijed Crna Gora

Ništa, naprijed Crna Gora

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- pintol_TM87
- Kontakt:
znaci nama bi odgovarala pobjede Crne Gore..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
kad bi veceras pobijedila crna gora, onda bismo sutra cak i uz poraz mogli proci dalje, kada bi nam se poklpili ostali rezultati, tj. poraz crnogoraca od srbije i poraz latvije od makedonije...e tu bi trebala i kos razlika da nam se poklopi:)pintol_TM87 je napisao/la:znaci nama bi odgovarala pobjede Crne Gore..
valjda
- ronweasley
- Kontakt:
Znači ovo je ipak moguće?hurem je napisao/la:kad bi veceras pobijedila crna gora, onda bismo sutra cak i uz poraz mogli proci dalje, kada bi nam se poklpili ostali rezultati, tj. poraz crnogoraca od srbije i poraz latvije od makedonije...e tu bi trebala i kos razlika da nam se poklopi:)pintol_TM87 je napisao/la:znaci nama bi odgovarala pobjede Crne Gore..
valjda
- Unknown Genius
- Kontakt:
Izgubi Crna Gora nakon produžetaka...
Nema veze, sutra hrabro na pobjedu pa šta bude. Za nadati je se da ćemo ponoviti današnju partiju, a kakav god rezultat da bude trebamo biti ponosni na naše igrače.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Nema veze, sutra hrabro na pobjedu pa šta bude. Za nadati je se da ćemo ponoviti današnju partiju, a kakav god rezultat da bude trebamo biti ponosni na naše igrače.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- ibrakadabra
- Kontakt:
srbija 3-1
litva 3-1
latvia 2-2
bih 2-2
cg 1-3
mak 1-3
litva 3-1