Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Musut agina igra ce biti svrsavanje po faci. Jedva cekam Sunderland!!
I ja sam nestrpljiv ali ljudi polako nemoj te baksuzirati sada!!!

Romeo Beckham sin znamo koga vec postao je clan Arsenalove akademije!

Romeo Beckham sin znamo koga vec postao je clan Arsenalove akademije!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Je l' to onaj mali što ga Becks stalno vodi na utakmice?
Ako jest, onda super, klinac baš voli Arsenal i ako bude igrača u njemu upola ko u starom mu onda još jedan dobitak za Arsenal.
Frapira me da u zadnje vrijeme imamo toliko Britanaca u timu, protiv židova igrali Jenkinson, Gibbs, Wilshere, Walcott i Ramsey. 4 Engleza i 1 Velšanin u početnih XI. Ko bi reko prije par godina da će se desiti takav zaokret u politici Arsenala.

Frapira me da u zadnje vrijeme imamo toliko Britanaca u timu, protiv židova igrali Jenkinson, Gibbs, Wilshere, Walcott i Ramsey. 4 Engleza i 1 Velšanin u početnih XI. Ko bi reko prije par godina da će se desiti takav zaokret u politici Arsenala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da to je taj klinac. A igleda do kraja iduce sedmice nam dolazi i Marica!Marsal je napisao/la:Je l' to onaj mali što ga Becks stalno vodi na utakmice?Ako jest, onda super, klinac baš voli Arsenal i ako bude igrača u njemu upola ko u starom mu onda još jedan dobitak za Arsenal.
![]()

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Bolje Akpomu i Sanogu dati šansu. Jbo mu Marica nanu.
- Rockefeller
- Kontakt:
I ja ne znam sta ce im Marica. Ako vec hoce novog napadaca neka probaju posuditi nekog starijeg igraca poput Henrya , a ne mora to biti on. Takvi mogu igrati kada treba odmor Giroudu a znanje koje ce podijeliti sa nasim napadacima bice neprocjenjivo vrijedno za Arsenal.
Ako i dodje ovaj Marica, nadam se ugovoru na godinu dana. Mada mislim da nam ne trebaju napadaci, Podolski i Walcott su napadaci. A takvi kao Marica su Sanogo i Bendtner.
Za Young Parka sam citqo da uopce ne trenira sa Arsenalom. Zivi negdje u Londonu, u hotelu i trenira samostalno. Haman da ceka poziv za vojsku i da zbog toga ne moze naci klub.
Ako i dodje ovaj Marica, nadam se ugovoru na godinu dana. Mada mislim da nam ne trebaju napadaci, Podolski i Walcott su napadaci. A takvi kao Marica su Sanogo i Bendtner.
Za Young Parka sam citqo da uopce ne trenira sa Arsenalom. Zivi negdje u Londonu, u hotelu i trenira samostalno. Haman da ceka poziv za vojsku i da zbog toga ne moze naci klub.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ovaj ide u vojsku pet godina i nikada da ode. Ako je već pobjegao iz te diktature taman će se on vraćati da služi vojsku. Još i nadprosjećno inteligentan. Jest ga neko sastavio svaka mu čast. Al na kraju svega završi kao fudbalerZa Young Parka sam citqo da uopce ne trenira sa Arsenalom. Zivi negdje u Londonu, u hotelu i trenira samostalno. Haman da ceka poziv za vojsku i da zbog toga ne moze naci klub.

- Rockefeller
- Kontakt:
Ne ide jer ne može da položi sklekoveLondonarsenal je napisao/la:Ovaj ide u vojsku pet godina i nikada da ode. Ako je već pobjegao iz te diktature taman će se on vraćati da služi vojsku. Još i nadprosjećno inteligentan. Jest ga neko sastavio svaka mu čast. Al na kraju svega završi kao fudbalerZa Young Parka sam citqo da uopce ne trenira sa Arsenalom. Zivi negdje u Londonu, u hotelu i trenira samostalno. Haman da ceka poziv za vojsku i da zbog toga ne moze naci klub.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
i zgibovi ga jbuDex je napisao/la:Ne ide jer ne može da položi sklekoveLondonarsenal je napisao/la:Ovaj ide u vojsku pet godina i nikada da ode. Ako je već pobjegao iz te diktature taman će se on vraćati da služi vojsku. Još i nadprosjećno inteligentan. Jest ga neko sastavio svaka mu čast. Al na kraju svega završi kao fudbalerZa Young Parka sam citqo da uopce ne trenira sa Arsenalom. Zivi negdje u Londonu, u hotelu i trenira samostalno. Haman da ceka poziv za vojsku i da zbog toga ne moze naci klub.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Bi on ali ne bi Real, a uostalom što je uzeo najveću platu u Arsenalu ako je već htio doći for free.Rockefeller je napisao/la:

Arteta i Wenger caskaju

- Rockefeller
- Kontakt:
@Londonarsenal, znam i ja sam to pomislio. 
PS. Jedva cekam Artetu da vidim opet u akciji. Taj momak i njegova igra mi nedostaju. Sreca pa sad imamo sirinu pa se i ne osjeti kad neki igrac fali.

PS. Jedva cekam Artetu da vidim opet u akciji. Taj momak i njegova igra mi nedostaju. Sreca pa sad imamo sirinu pa se i ne osjeti kad neki igrac fali.
-
- Kontakt:
E sta bi dao samo da cujem sta li mu je to Wenger nalagao..."Razgovor s njim je u meni aktivirao prekidač. Shvatio sam da sam u Madridu postao nepotreban i da sam izgubio sav respekt koji sam proteklih godina uživao. Arsene mi je tačno rekao kako me vidi u svojoj momčadi i na koji način me želi koristiti. U Arsenal bih došao i besplatno nakon tog razgovora", otkrio je njemački reprezentativac.
Vidjeces ti Mesute sta ti je klub kad budes pao pod medicinsku njegu dr. Mengelea i saradnika u Arsenalu
Arteta cigane odlazi iz svetinje!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kakva je situacija sa Artetom, koliko ce jos biti odsutan?Rockefeller je napisao/la:@Londonarsenal, znam i ja sam to pomislio.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Rockefeller
- Kontakt:
Nemam pojma. Nadam se da ce biti spreman za sledeci mec.
Valjd je Chily postavio noviju sliku.
Valjd je Chily postavio noviju sliku.

- Londonarsenal
- Kontakt:
Vidjeces ti Mesute sta ti je klub kad budes pao pod medicinsku njegu dr. Mengelea i saradnika u Arsenalu

hocel bit docek Mesutage na Emiratesu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.