**** bi ove obje pobjedili da su uzeli Latviju.PIKE je napisao/la:Samo da smo odigrali prvu utakmicu protiv Latvije kao što smo danas protiv Makedonije, imali bi 3-1 omjer i sad bi nas bolio tuki za sve, ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju.
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
meni se vise vrtoglava od ovih nagadjanja 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
A dobro ne znamo da li bi sigurno dobili il' izgubili, al eto to je ono ŠBBKBB.Donnie Darko je napisao/la:**** bi ove obje pobjedili da su uzeli Latviju.PIKE je napisao/la:Samo da smo odigrali prvu utakmicu protiv Latvije kao što smo danas protiv Makedonije, imali bi 3-1 omjer i sad bi nas bolio tuki za sve, ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju.

Al čuj Srbija mora pustiti Crnu Goru ako hoće 4 poena da prenese

- DukeOfWellington
- Kontakt:
To važi u svakom slučaju.Kobe Bryant je napisao/la: Onda po tebi ako Makedonija pobjedi sa +13 razlikom Latviju idu dalje pod uslovom da mi izgubimo od Litve![]()
-
- Kontakt:
Ma moliti boga da Makedonci dobiju sutra i to je to.Pa da onda u miru navijamo,pa šta bude...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ove sve kombinacije

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
prvo se gleda medjusobni omjer pa dalje:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
PIKE je napisao/la:A dobro ne znamo da li bi sigurno dobili il' izgubili, al eto to je ono ŠBBKBB.Donnie Darko je napisao/la:**** bi ove obje pobjedili da su uzeli Latviju.PIKE je napisao/la:Samo da smo odigrali prvu utakmicu protiv Latvije kao što smo danas protiv Makedonije, imali bi 3-1 omjer i sad bi nas bolio tuki za sve, ovako smo sami sebi zakomplikovali situaciju.![]()
Al čuj Srbija mora pustiti Crnu Goru ako hoće 4 poena da prenese![]()
Srbija ima baš dosta toga za vratiti Crnogorcima, a moraš pustiti da te dobiju. Šta ti je sport.

Aako pobjedimo Litvu, od čega onda zavisimo? e
Al pustili bi ih 100%, jbg poeni su u pitanju.stole8455 je napisao/la:PIKE je napisao/la:A dobro ne znamo da li bi sigurno dobili il' izgubili, al eto to je ono ŠBBKBB.Donnie Darko je napisao/la:
**** bi ove obje pobjedili da su uzeli Latviju.![]()
Al čuj Srbija mora pustiti Crnu Goru ako hoće 4 poena da prenese![]()
Srbija ima baš dosta toga za vratiti Crnogorcima, a moraš pustiti da te dobiju. Šta ti je sport.

Znači ako Makedonija dobije +10 razlike Latviju, a mi pobjedimo Litvaniju idemo dalje?
Ne kuzim zasto srbija mora pustiti da bi prenijeli 4 boda 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Da nebi prošla Makedonija koja ih je pukla.vrebac86 je napisao/la:Ne kuzim zasto srbija mora pustiti da bi prenijeli 4 boda
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Od utakmice Makedonija - Latvija. Naime, ako pobijedi Latvija onda nam treba pobjeda od 10 razlike protiv Litvanije. Naravno, ako kojim slučajem večeras Crna Gora dobije Litvaniju onda će nam biti dovoljna bilo kakva pobjeda sutra.Sheyi je napisao/la:Aako pobjedimo Litvu, od čega onda zavisimo? e

oj haj
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Slaba ti je matematika , ako Makedonija dobije bilo kojom razlikom bilo +1 i mi dobijemo +1 mi prolazimo dalje jer ce mo imati 3 pobjede a Latvija ce ostati na 2 , kao i MakedonijaPIKE je napisao/la: Znači ako Makedonija dobije +10 razlike Latviju, a mi pobjedimo Litvaniju idemo dalje?
Situacija se samo komlikuje ako mi izgubimo a i Makedonija pobjedi sa +9

Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 08 sep 2013, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Prenose se bodovi samo od onih ekipa koje su prosle grupu.vrebac86 je napisao/la:Ne kuzim zasto srbija mora pustiti da bi prenijeli 4 boda
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
a ja kontao 10000% idemo dalje pobjedom,a ono... 

jbg, sad ja s popravnog doš'oKobe Bryant je napisao/la:Slaba ti je matematika , ako Makedonija dobije bilo kojom razlikom bilo +1 i mo dobijemo +1 mi prolazimo dalje jer ce mo imati 3 pobjede a latvija ce Lstati na 2 , kao i MakedonijaPIKE je napisao/la: Znači ako Makedonija dobije +10 razlike Latviju, a mi pobjedimo Litvaniju idemo dalje?
Situacija se samo komlikuje ako mi izgubimo a i Makedonija pobjedi sa +9![]()

-
- Kontakt:
Jbt kad bolje skontaš otvorilo se Crnogorcima dosta toga...
Mogu li oni ikako dalje,ako obe dobiju...mislim da ni to čak nije isključano...ja situacije zayebane...

HvalaDukeOfWellington je napisao/la:Od utakmice Makedonija - Latvija. Naime, ako pobijedi Latvija onda nam treba pobjeda od 10 razlike protiv Litvanije. Naravno, ako kojim slučajem večeras Crna Gora dobije Litvaniju onda će nam biti dovoljna bilo kakva pobjeda sutra.Sheyi je napisao/la:Aako pobjedimo Litvu, od čega onda zavisimo? e

Trenutno korisnika/ca: alemsa, BordoSaga2, DjaniTarik, MrPink, Quartararo, sagitarius i 30 gostiju.