Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
jesi zajebanDukeOfWellington je napisao/la:Jasna poruka za one koji misle da su uhvatili Boga za bradu zbog toga što su u Sloveniji, kao i za one što smatraju da su jedini koji su podržavali reprezentaciju samo zato što su pisali na forumu prije 4 dana i uz to poručuju da neko treba da se srami:
NE ZANIMA NAS ŠTO BORAVITE U SLOVENIJI I ŠTO STE PISALI PRIJE 4 DANA NA OVOJ TEMI, NIKO VAS NE CIJENI VIŠE RADI TOGA, JASNO?
I još nešto:
Bojim se da vas ništa nisam pit'o.
Reko' bojim se da te ništa nisam pit'o.Citizen-X je napisao/la: jesi zajeban
Ducky pa ne boj se,pitaj vec jednomDukeOfWellington je napisao/la:Reko' bojim se da te ništa nisam pit'o.Citizen-X je napisao/la: jesi zajeban
Bojim se da ne odgovaram na jeftina spinovanja.harishp je napisao/la: Ducky pa ne boj se,pitaj vec jednom.
Onda nista ti drugo ne preostaje nego stravu salivati.DukeOfWellington je napisao/la:Bojim se da ne odgovaram na jeftina spinovanja.harishp je napisao/la: Ducky pa ne boj se,pitaj vec jednom.
kralj !rob do bagro je napisao/la:![]()
![]()
bojim se da si ti supalj ko guvernala - poznat mi je taj supacki ton odricanja nasih ljudi za bilo koju cijenu bilo sta i slicno... i ne brabonjaj previse....DukeOfWellington je napisao/la:Bojim se da ne odgovaram na jeftina spinovanja.harishp je napisao/la: Ducky pa ne boj se,pitaj vec jednom.
Nažalost gledaju se omjeri izmedju tri ili više ekipa u krugu.Znači moramo dobiti sutra.Makedonci imaju šansu ali samo teoretsku ,znači da dobiju 10 razlike a da mi izgubimo.Nema varijante koja nama odgovara u tom krugu,pošto nam je koš razlika u duelima sa Letonijom i Makedonijom minus 3.Cartman je napisao/la:Cekaj, ako 3 ekipe imaju isti broj bodova, je li se onda gleda kompletna kos razlika ili samo izmedju te tri repke?
Prosto nemoguća rečenica.Citizen-X je napisao/la: bojim se da si ti supalj ko guvernala - poznat mi je taj supacki ton odricanja nasih ljudi za bilo koju cijenu bilo sta i slicno... i ne brabonjaj previse....