EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kokuz
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la kokuz » 08 sep 2013, 18:07

Šta je ovo, došo bus naših navijača na forum? :lol: :lol:

Ja se poslije prva dva poraza sjećam 3-4 navijača(uključujući mene) koji su podržavali repku, a sad vidim svi nešto kalkulišu. SRAMITE SE!
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 08 sep 2013, 18:09

Odgovara nam da Srbija što više natrpa Latviju....+20 bi bilo odlicno 8-)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 sep 2013, 18:09

Ma gube Latvijci i sutra. Prosralo ih na pocetku, preciznije protiv nas, i to je to.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 sep 2013, 18:09

kokuz je napisao/la:Šta je ovo, došo bus naših navijača na forum? :lol: :lol:

Ja se poslije prva dva poraza sjećam 3-4 navijača(uključujući mene) koji su podržavali repku, a sad vidim svi nešto kalkulišu. SRAMITE SE!
+1

cisto da se zna ko je bio tu svo vrijeme ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 08 sep 2013, 18:11

Kos razlika se gleda prije medjusobnog duela?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 08 sep 2013, 18:11

Oš medalju? Na... :mrgreen:

slika

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 08 sep 2013, 18:11

[youtube][/youtube]

Čestitke momcima za pobjedu ...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 sep 2013, 18:12

Imate veceras snimak utakmice BiH - Makednija u 00:30 na FTV
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2013, 18:17

Cekaj, ako 3 ekipe imaju isti broj bodova, je li se onda gleda kompletna kos razlika ili samo izmedju te tri repke?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 08 sep 2013, 18:17

Yucca je napisao/la:Imate veceras snimak utakmice BiH - Makednija u 00:30 na FTV
Suti ba, sad ce pojedini pocet' linkove trazit :)

Procitah par zadnjih stranica i zaboli me glava od kalkulacija. A jedini razlog toga sto se ne mozete razumjeti izgleda je to da ne kontate koja je zemlja Litvanija, Litva, Latvija i Letonija :D

Ajmo pustiti da se zavrsi ovo kolo veceras. Do sada smo vidjeli da se sve moze desiti na ovom prvenstvu i nadam se da ce tako biti i sutra kada aBd dobijemo LITVANIJU.

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 08 sep 2013, 18:20

Strasna pobjeda, u svakom mogucem smislu. Kapa dole momcima, pokazali su kako se bori za drzavni dres, pokazali su bosanski inat i sve ono sto nas cini tako posebnim do te mjere da smo nekad sami sebi misterija. Ja se licno nisam nadao ovom dizanju iz pepela nakon prva dva meca, znao sam da smo nepredvidljiva i „luda“ repka ali ovoliko fakat nisam. Izgleda da je glavna karakteristika ovog tima da nam priredjuje takve emotivene turbulencije, da bih u jednom momentu grizo namjestaj od huje, tuge i svih tih emocija kojim nas pocaste svojim glupostima, pa do toga da bih plakao od srece i ponosa.

Kljuc danasnje pobjede je odlicna timska igra, pogotovo u odbrani koja vjerovatno bolja i nije mogla biti, u napadu Teletovic je imao rezonske suteve, uz to pogadjajo je kad je trebalo i konacno odigrao tekmu na svom nivou. Djedovic pruzio jos jednu vrhunsku partiju, Kikanovic takodjer, Wright sa svojih 12 skokova kompenzirao ocajnu realizaciju, ugl konacno smo imali raspolozene skoro sve adute u jednoj tekmi i to je ono sto se moralo desiti da bi dobili ovakav mec.

Protiv Litvanaca bi nam od velike pomoci mogao biti adrenalin koji nas je sada spucao i ako bi bili dovoljno „ludi“ mogli bi napraviti i taj posljednji podvig, no opet treba biti realan i prihvatiti cinjenicu da smo autsajderi u tom mecu jer ce i Litvanci igrati maksimalno. Kako god da bude ja cu biti zadovoljan na kraju, dvije pobjede su itekako castan rezultat, pogotovo u ovakvoj grupi, a sve iznad toga bit ce, do sada, nedosanjani san, izuzev ako budemo toliki pehovi pa nam i te 3 pobjede budu nedovoljne, al et nadam se da bar to necemo morati prozivjeti sa ovom repkom..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2013, 18:21

Cartman je napisao/la:Cekaj, ako 3 ekipe imaju isti broj bodova, je li se onda gleda kompletna kos razlika ili samo izmedju te tri repke?
Ovo je za nas previse komplikovano. Vidjet cemo sutra oko 23:00 tabelu pa cemo znati jesmo li prosli :mrgreen:

Makedonija sutra pobjedjuju, mora pobjedt. Sutra oko 8 sati cfemo janje ovdje okrenuti, rostilj raspalit :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 sep 2013, 18:22

Sutra odbrana ima pravi test. Litvanci imaju nekoliko visokih i robusnih igrača koji igraju u NBA, a polako dižu formu. Morat ćemo skakati bolje i više nego ikada, i dosta se "naguravati" s njima. Oni nisu niti malo slabi i naivni, tako da nije realno očekivati da ih pobijedimo ako ne budemo igrali čak i bolje nego danas.

Mah, šta god bilo, ja sam ponosan na momke. Teško je očekivati "nešto veliko", ne trebamo gajiti neke iluzije pa se iznova razočarati.

Btw, Imam osjećaj da Makedonci dobivaju Latviju.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 08 sep 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2013, 18:22

dr.van nostrand je napisao/la:
Rios je napisao/la:A u pm..Nema veze,sto neko rece na kraju krajeva **** i prolaz..Vazno je da smo spasili obraz na ovom EP..Sutra hrabro i odvazno i uz Boziju pomoc,pa sta bude..
zizu1991 je napisao/la:Šta napisati za iduću utakmicu, hrabro, kao i danas, i nadam se da mogu iznenaditi, mada također znam da će biti jako teško jer je Litvanija košarkaška nacija. Hvala momci, uljepšali ste mi dan !
Barem smo bolji od nekih velikana na turniru Rusija, Turska
Pozdrav za Preldzica, majku mu Tursku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 sep 2013, 18:22

Unofficialpage je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Cekaj, ako 3 ekipe imaju isti broj bodova, je li se onda gleda kompletna kos razlika ili samo izmedju te tri repke?
Ovo je za nas previse komplikovano. Vidjet cemo sutra oko 23:00 tabelu pa cemo znati jesmo li prosli :mrgreen:

Makedonija sutra pobjedjuju, mora pobjedt. Sutra oko 8 sati cfemo janje ovdje okrenuti, rostilj raspalit :mrgreen:
gajba pive se hladi, flasa rakije u frizideru :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 sep 2013, 18:23

Ali ako se desi da makedonci dobiju,I mi zijanimo,sto je takodjer dosta realna opcija,onda sve repke imaju 2-3.
Kakve su nam tada kalkulacije,I
Mi imamo -3,izgubili 11,dobili 8.
Ja mislim da u ovom omjeru mi nemamo sansi,jer ako makedonija dobije 14-15 razlike,bili bi bolji od latvije ali onda bi makedonija bila na plus 5-6 ,ako ne dobiju makedonci toliko,ide latvija.
Znaci nista,makedonci ce zapet,a mi na sve ili nista
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2013, 18:26

LenBias je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:

gajba pive se hladi, flasa rakije u frizideru :mrgreen:
Ja cu sok :mrgreen: :P

Kad Ukraina vodi protiv Francuske sto i mi e bi mogli Litvu dobit :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 sep 2013, 18:28

[quote="kokuz"]Šta je ovo, došo bus naših navijača na forum? :lol: :lol:

;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 08 sep 2013, 18:30

barbarez je napisao/la:Ali ako se desi da makedonci dobiju,I mi zijanimo,sto je takodjer dosta realna opcija,onda sve repke imaju 2-3.
Kakve su nam tada kalkulacije,I
Mi imamo -3,izgubili 11,dobili 8.
Ja mislim da u ovom omjeru mi nemamo sansi,jer ako makedonija dobije 14-15 razlike,bili bi bolji od latvije ali onda bi makedonija bila na plus 5-6 ,ako ne dobiju makedonci toliko,ide latvija.
Znaci nista,makedonci ce zapet,a mi na sve ili nista

Kako svi 2-3, ti bi samo poraze upisivao. :lol: Pa ako bi Latvija pobjedila Makedoniju, valjda bi imala 3 pobjede. Sad ima dvije.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 sep 2013, 18:32

Vedad87 je napisao/la:

;)
jes vala, jos se svi bune nema navijaca u Jesenicama :lol: pa kako ce biti kad su svi na forumu sportsport.ba :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.