LenBias je napisao/la:ne mogu ni zamisliti kakva bi ovo igracina bila da ima sutsvaka cast i naklon do poda

Da ima, sigurno bismo svi mi skupljali pare da igra za našu reprezentaciju, jer ga ne bi pustila NBA ekipa za koju nastupa.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
LenBias je napisao/la:ne mogu ni zamisliti kakva bi ovo igracina bila da ima sutsvaka cast i naklon do poda
Vidi ga sto kopira. Ja prije tri dana jos napisa da treba u NBA ligu da ide.Monolog je napisao/la:LenBias je napisao/la:ne mogu ni zamisliti kakva bi ovo igracina bila da ima sutsvaka cast i naklon do poda
![]()
Da ima, sigurno bismo svi mi skupljali pare da igra za našu reprezentaciju, jer ga ne bi pustila NBA ekipa za koju nastupa.Čovjek je nenormalan na obje strane parketa. Nenormalan.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ako je imalo pametan,potrazio bi covjeka koji je svejtski madjionicar kad je sut u pitanju,a to je Chip Engelland iz SAS.Mislim da ne bi bilo tesko doci do njega,jer i Pop cijeni igrace sa nasih prostora,a Nihadu bi bilo dovoljno samo jedno ljeto da radi sa njim.Sigurno je NBA igrac sa sutem kojeg protivnici moraju postovati!Da mi je kako kontakt da mu javim za ovo...
pa dobro nije toliko los da baca cigle ali spram svih ostalih stvari sut mu je ubjedljivo najlosiji a izbacaj je malo reci ruzanlumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Ako je imalo pametan,potrazio bi covjeka koji je svejtski madjionicar kad je sut u pitanju,a to je Chip Engelland iz SAS.Mislim da ne bi bilo tesko doci do njega,jer i Pop cijeni igrace sa nasih prostora,a Nihadu bi bilo dovoljno samo jedno ljeto da radi sa njim.Sigurno je NBA igrac sa sutem kojeg protivnici moraju postovati!Da mi je kako kontakt da mu javim za ovo...
nije mu toliko ni los sutNihad je sam sebe zajebaoo,jer je u spaniji promjenio mehaniku suta..Sjecam se kada je tek otisao u spaniju, igrao za cornellu i nastupio na natjecanju za trice,bio je odlican,a izbacaj bio skroz drugaciji.
Ovo sto je eksplodirao je djelo i Sase Obradovica koji je poznat za svoj 1 and 1 trening.
Druze sut mu je toliko los da sa njim ne moze u NBA,jer tamo nece biti ovoliko atletski mocan kao sto je u Evropi,a i trojka je udaljenija.On mora raditi toliko na sutu da mu ga protivnici postuju,kako bi iskoristio strasan prvi korak koji ima...lumani je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Ako je imalo pametan,potrazio bi covjeka koji je svejtski madjionicar kad je sut u pitanju,a to je Chip Engelland iz SAS.Mislim da ne bi bilo tesko doci do njega,jer i Pop cijeni igrace sa nasih prostora,a Nihadu bi bilo dovoljno samo jedno ljeto da radi sa njim.Sigurno je NBA igrac sa sutem kojeg protivnici moraju postovati!Da mi je kako kontakt da mu javim za ovo...
nije mu toliko ni los sutNihad je sam sebe zajebaoo,jer je u spaniji promjenio mehaniku suta..Sjecam se kada je tek otisao u spaniju, igrao za cornellu i nastupio na natjecanju za trice,bio je odlican,a izbacaj bio skroz drugaciji.
Ovo sto je eksplodirao je djelo i Sase Obradovica koji je poznat za svoj 1 and 1 trening.
Ma ja pisem za NBA,jer se ovdje poteglo to pitanje,a on je jos uvijek dovoljno mlad da moze stici i do Amerike!lumani je napisao/la:nisam ni mislio da je dovoljan za nba,ali znam je bio bolji prije...neka igra dobru ulogu u europi, ja sam prezadovoljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.