Nihad Đedović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Nihad Đedović

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2013, 16:39

LenBias je napisao/la:ne mogu ni zamisliti kakva bi ovo igracina bila da ima sut :shock: svaka cast i naklon do poda :!:
:!:
Da ima, sigurno bismo svi mi skupljali pare da igra za našu reprezentaciju, jer ga ne bi pustila NBA ekipa za koju nastupa. 8-) Čovjek je nenormalan na obje strane parketa. Nenormalan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 sep 2013, 16:45

Ako je imalo pametan,potrazio bi covjeka koji je svejtski madjionicar kad je sut u pitanju,a to je Chip Engelland iz SAS.Mislim da ne bi bilo tesko doci do njega,jer i Pop cijeni igrace sa nasih prostora,a Nihadu bi bilo dovoljno samo jedno ljeto da radi sa njim.Sigurno je NBA igrac sa sutem kojeg protivnici moraju postovati!Da mi je kako kontakt da mu javim za ovo... :?

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 08 sep 2013, 16:45

Nihad igra odlicno na turniru, bravo " MUDONJA"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2013, 16:49

Ajme , sto kaze monolog
sa sutom ne bi ga mogli dobiti iz NBA :D

tiha vodja ove reprezentacija , 4 utakmice gdje se pokidao i izudarao momacki..
pamtimo Nihade sve , svaka cast :!:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 sep 2013, 16:54

dominacija :mrgreen: kakve dvije trice :D nastavi ovako, pa još i bolje protiv Litve, pa šta Bog da :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 08 sep 2013, 17:12

ajde Monolog beže, preimenuj ovu temu u Nihad Đedović s.a.v.s

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 sep 2013, 17:15

Pored perfektne utakmice danas, pokaže nakon iste svoju ljudsku veličinu. Avdić ga hvali kako je bio perfektan a on svjestan svojih grešaka kaže ja mislim da nisam bio tako perfektan, posebno zbog velikog broja izgubljenih lopti. Pa majstore, naklon do podruma , a ne do poda!!!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 sep 2013, 17:16

jeli to napokon sazrio, jeli to napokon dostize puni potencijal, jeli to postaje igrac za NBA,...

jeli to voz, jeli to ptica, ne to ne NIHAD DJEDOVIC (citat prvobitnog supermena :mrgreen: )
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2013, 17:21

http://en.wikipedia.org/wiki/Gerald_Wallace" onclick="window.open(this.href);return false;

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 sep 2013, 17:55

Monolog je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ne mogu ni zamisliti kakva bi ovo igracina bila da ima sut :shock: svaka cast i naklon do poda :!:
:!:
Da ima, sigurno bismo svi mi skupljali pare da igra za našu reprezentaciju, jer ga ne bi pustila NBA ekipa za koju nastupa. 8-) Čovjek je nenormalan na obje strane parketa. Nenormalan.
Vidi ga sto kopira. Ja prije tri dana jos napisa da treba u NBA ligu da ide. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 sep 2013, 17:56

U Phoenixu bi bio u pocetnoj petorci. Bujrum :mrgreen:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 sep 2013, 18:01

đedo najjaci 8-)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 sep 2013, 18:03

NEZALAGANJE je napisao/la:Ako je imalo pametan,potrazio bi covjeka koji je svejtski madjionicar kad je sut u pitanju,a to je Chip Engelland iz SAS.Mislim da ne bi bilo tesko doci do njega,jer i Pop cijeni igrace sa nasih prostora,a Nihadu bi bilo dovoljno samo jedno ljeto da radi sa njim.Sigurno je NBA igrac sa sutem kojeg protivnici moraju postovati!Da mi je kako kontakt da mu javim za ovo... :?

nije mu toliko ni los sut ;) Nihad je sam sebe zajebaoo,jer je u spaniji promjenio mehaniku suta..Sjecam se kada je tek otisao u spaniju, igrao za cornellu i nastupio na natjecanju za trice,bio je odlican,a izbacaj bio skroz drugaciji.
Ovo sto je eksplodirao je djelo i Sase Obradovica koji je poznat za svoj 1 and 1 trening.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 sep 2013, 18:06

lumani je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ako je imalo pametan,potrazio bi covjeka koji je svejtski madjionicar kad je sut u pitanju,a to je Chip Engelland iz SAS.Mislim da ne bi bilo tesko doci do njega,jer i Pop cijeni igrace sa nasih prostora,a Nihadu bi bilo dovoljno samo jedno ljeto da radi sa njim.Sigurno je NBA igrac sa sutem kojeg protivnici moraju postovati!Da mi je kako kontakt da mu javim za ovo... :?

nije mu toliko ni los sut ;) Nihad je sam sebe zajebaoo,jer je u spaniji promjenio mehaniku suta..Sjecam se kada je tek otisao u spaniju, igrao za cornellu i nastupio na natjecanju za trice,bio je odlican,a izbacaj bio skroz drugaciji.
Ovo sto je eksplodirao je djelo i Sase Obradovica koji je poznat za svoj 1 and 1 trening.
pa dobro nije toliko los da baca cigle ali spram svih ostalih stvari sut mu je ubjedljivo najlosiji a izbacaj je malo reci ruzan :D kada bi to doradio, uf, mlad je, itekako moze sve to stici da popravi 8-)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 sep 2013, 18:28

Nihad je otkrovenje Eurobasketa, jedan od najboljih na turniru trenutno. I pored svega je samokritičan, skroman, što je za svaku pohvalu. Drago mi je što imamo takvu igračinu u timu. Iskreno, meni je oduvijek bio drag u repki, najdraži pored Mirze.

Samo da ima šut, NBA ekipe bi se doslovno otimale za njega, a on bi bio jedan od najboljih na planeti. Naravno, da uz taj šut zadrži postojeće vrline i dobije na snazi. Tačnije, on je za 2 poena "solidan", nije tako loš. Jedino što trojku može pogoditi kada ga krene, tj. u prelomnim trenucima. Nema kontinuitet.

Uvjeren sam da ćemo ga vrlo brzo gledati u NBA, te da će pokazati da može i zna. 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2013, 18:42

Đedo opet potvrdio klasu, zato i igra u Bayernu . 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 sep 2013, 20:23

lumani je napisao/la:

Druze sut mu je toliko los da sa njim ne moze u NBA,jer tamo nece biti ovoliko atletski mocan kao sto je u Evropi,a i trojka je udaljenija.On mora raditi toliko na sutu da mu ga protivnici postuju,kako bi iskoristio strasan prvi korak koji ima... ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 sep 2013, 20:34

nisam ni mislio da je dovoljan za nba,ali znam je bio bolji prije...neka igra dobru ulogu u europi, ja sam prezadovoljan :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 sep 2013, 20:43

lumani je napisao/la:nisam ni mislio da je dovoljan za nba,ali znam je bio bolji prije...neka igra dobru ulogu u europi, ja sam prezadovoljan :)
Ma ja pisem za NBA,jer se ovdje poteglo to pitanje,a on je jos uvijek dovoljno mlad da moze stici i do Amerike! ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 sep 2013, 00:10

Uz duzno postovanje, pojedinci bubaju, Najbolji igrac na planeti Kobe Brayant je vjerovatno najlosiji bek za tri poena u NBa ligi, pa je opet najbolji. U karijeri je imao sezona kad mu je sut za tri bio 25 posto. DJedovic ima sve za NBa i tamo ce zavrsiti, a sve se moze popraviti uz trud i veliki rad. Sut se da popraviti, njegove defanzivne i atletske predispozicije su kljucne u svemu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.